Sto najvise privlaci igrace na server?

Započeo Jizzy, Avgust 12, 2010, 21:21:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo zanima mene i moze drugim ownerima ovo pomoc pa vas pitam sto najvise privlaci igrace na samp server

Gle po meni dobra reklama. I da puno bude stvari raÄ'enih u MTA bar je meni to vazno  ;)
I naravno dobra ekipa  ;D

Vise stvari... ali jedna od bitnih je ekipa i naravno zanimljiv mod... sad je to vazno posto je ch napredovao kao i svi ostali serveri

ja mislim da je uredjenje servera tojest mappe koje su jako uredjene i koje su jako lijepe,spawn prelijep i dobro odabran,i server mora imat svoje posebnosti,ekipu i dobru ekonomiju...Kad bi znao skriptat nebi skriptao kao neki sranja da moram tako rec

Moras prema svima biti jednak, moras imat zanimljiv originalan mod, dobru ekip za pocetak uredan web, te dobru reklamu.

Citat: [ST]BMW_m3 | Max_Correlli poslato Avgust 12, 2010, 21:40:58 POSLE PODNE
Gle po meni dobra reklama. I da puno bude stvari raÄ'enih u MTA bar je meni to vazno  ;)
I naravno dobra ekipa  ;D

I ljudima bi se vise svidalo da mod nije gf edit ;) to je vec isfurano...
Mysterious roleplay

ZicMortal

Za privuč igrače potrebno je puno truda i dobra ekipa.

Po meni je EdiMay najbolji cili je sreÄ'en,ali ja ne želin igrat na Edimax-u zato jer je doÅ¡ao onaj Demir i ekipa, sry Zic :(

ako ces skupit ekipu odlicnu zeljnu DM-a i zezancije mos stavit pen1 i imat puno igraac

Correlli

Citat: [CH]Marko_Jizzy poslato Avgust 12, 2010, 21:21:52 POSLE PODNE
Evo zanima mene i moze drugim ownerima ovo pomoc pa vas pitam sto najvise privlaci igrace na samp server

Nešto jedinstveno. Naravno, vlasnici sa Balkana pa i šire su počeli sa Godfather skriptom i tu i ostali, samo da su dodavali svako svoje stvari u skriptu koje se više ili manje mogu nači na ostalim serverima i izvan Balkana.

- Skripta, ustvari gamemod je najvažniji: moraš imati jedinstvene stvari kao što sam već rekao, nešto što nitko ili skoro nitko nema,
- dobra Administrator/Moderator ekipa koja nije tu zato jer je željna admin/mod-ranka, nego zato da pomogne ostalim igračima i zajednici,
- dobra reklamacija sa dobrim opisom zajednice/servera: sa time ne mislim da otiÄ'eÅ¡ na neki Balkanski server koji ima dobar broj igrača i počneÅ¡ spamati IP svog server ili link svog foruma, nego reklamiranje na ovom forumu u posebnom pod-forumu sa dobrim opisom (to će privući narod da pročita i da se zamisli Å¡ta sve taj server nudi za razliku od ostalih), reklamiranje na službenom SA:MP forumu u posebnom pod-forumu isto sa dobrim opisom ali na engleskom jeziku, reklamiranje na raznim gaming zajednicama na kojim je to dopuÅ¡teno i tako dalje,
- dobro je da imaš na serveru jedinstvene i dobre mape koje će isto privuči narod, jer svakom dosadi jedan te isti izgled San Andreasa.
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2010, 23:29:15 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: Don Correlli poslato Avgust 12, 2010, 23:25:01 POSLE PODNE

- dobra Administrator/Moderator ekipa koja nije tu zato jer je željna admin/mod-ranka, nego zato da pomogne ostalim igračima i zajednici,

E ovo sta sam podcrta to i ja mislim da je jakooo bitno samo svima je bitan taj rank i onda dode do svada i jedan po jedan igrac ide sa tog servera
Poslednja Izmena: Avgust 13, 2010, 11:58:27 PRE PODNE od dinkO14

Ekipa :) Meni je svejedno, stavi i GF obicni ali da ekipa razvaljuje, kao sto je bio LV mod na BM, skripta puna bugova, sranja a i nije nesto bila ali je ekipa razvaljivala, koje ludilo  :)

Citat: Don Correlli poslato Avgust 12, 2010, 23:25:01 POSLE PODNE
- dobra Administrator/Moderator ekipa koja nije tu zato jer je željna admin/mod-ranka, nego zato da pomogne ostalim igračima i zajednici

Zaboravljas na balkan i balkanski mentalitet  ;) Nisam nikoga na balkanu upoznao da pomaze nekome koga nezna ako od toga on nema nikakve koristi,jednostavno je to postalo normalno pruzit pomoc nekome samo ako se dobija neka korist od toga - čast izuzetcima.

Citat: Baja poslato Avgust 13, 2010, 12:00:40 POSLE PODNE
Ekipa :) Meni je svejedno, stavi i GF obicni ali da ekipa razvaljuje, kao sto je bio LV mod na BM, skripta puna bugova, sranja a i nije nesto bila ali je ekipa razvaljivala, koje ludilo  :)

Nebi bas rekao,sjecam se prije onih eventa na BM je uvjek bilo 0/200
I poslje eventa je tek poceo funkcjonirati

Vrijeme prije tih evenata ;) Na LV modu smo imali samo 52 slota, tek sad je doslo 200. Iskreno, a mozete i pitati dinka ako bude pratio ovu temu da nam je bilo ljepse igrati sa 10 legendi i RP-era nego sa nekakvim boticima...