Sto najvise privlaci igrace na server?

Započeo Jizzy, Avgust 12, 2010, 21:21:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: dinkO14 poslato Avgust 13, 2010, 12:00:46 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Avgust 12, 2010, 23:25:01 POSLE PODNE
- dobra Administrator/Moderator ekipa koja nije tu zato jer je željna admin/mod-ranka, nego zato da pomogne ostalim igračima i zajednici

Zaboravljas na balkan i balkanski mentalitet  ;) Nisam nikoga na balkanu upoznao da pomaze nekome koga nezna ako od toga on nema nikakve koristi,jednostavno je to postalo normalno pruzit pomoc nekome samo ako se dobija neka korist od toga - čast izuzetcima.

S cim da se castim? Haha.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Super...evo sad ce ovo ljudima koji rade server pomoci jako,ja znam sto sve treba al sam htio ipak drugima pomoc
Posjeta ima 115  :)
Hvala

sto se mene tice, mod ne mora biti skoro nista (GF, sa dodanim nekim sitnicama), ali da ima dobre mape, te da se raja voli zajebavat...mape i raja su glavni, ostalo je po meni nebitno,......

pa sto ih privlaci?

1.dobro uredjen web i forum
2. dobra reklamacija
3. sam server dobro iscriptan
4. organiziranost i odlucan admin tim

i to je to nema se sta vise
Earn money for free!! community forum

moneitizingforum.com

Citat: dinkO14 poslato Avgust 13, 2010, 12:00:46 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Avgust 12, 2010, 23:25:01 POSLE PODNE
- dobra Administrator/Moderator ekipa koja nije tu zato jer je željna admin/mod-ranka, nego zato da pomogne ostalim igračima i zajednici

Zaboravljas na balkan i balkanski mentalitet  ;) Nisam nikoga na balkanu upoznao da pomaze nekome koga nezna ako od toga on nema nikakve koristi,jednostavno je to postalo normalno pruzit pomoc nekome samo ako se dobija neka korist od toga - čast izuzetcima.

Točno zbog takvih koji oče izvući samo koristi mi koji želimo pomoć bez ikakve koristi tj. koji smo samo dobri ljudi ! nedolazimo do nikakvog respekta jer su u prvom planu oni tkoji samo spamaju i blate tuÄ'i rad !!!  :( :(
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Citat: <=[♫]_3m1r_[♫]=> poslato Avgust 13, 2010, 17:07:15 POSLE PODNE
Mnogo mnogo mnogo dobrih stvari na serveru ;)

Ovo mislim da nije potrebno. Potrebno je na jedan način - svi žele lidere, što više organizacija, više lidera, više igrača će biti zadovoljno. Ali po meni to opet nije dobro, i izaziva veliku "nestabilnost" organizacija na serveru... Na foru, 70% igrača u 2mafije, a u svim ostalim samo lider eventualno još neki igrač... fail.

Ja na dati odgovor, redosledom bih rekao:
- Reklama
- Gamemod
- Ekipa
- MTA
- Uredan forum i portal

dobro uradjena reklama je nesto sto te najvise privuce za server. mene iskreno privuku neki cool stuntovi eventi i bitno je da je admin team dobar da me ne iznervira jer cesto mogu samo zbog njih da odem sa nekog servera

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Po meni Upateovi i nove stvari koje nitko nema ...
A ima vise faktora ali bez truda nista nece nikako ic ...
..I normalno Potpis sto je reko chris
Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
|Rick Dunn| NaNx |Soldier |
|Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

Zlatan_Ibrahimovic

Dakle ako imas RP mod onda mislim da ti treba mnogo orgi i bandi.I vise slotova za server. :D

ako oces imati puno igraca tada ces se malo potruditi

Svi dobri serveri Ne pravu skriptu samo prjevedenu

znaci sta trebas imat za da imati dobar server

Dobar Gamemoode
Dobra Ekipa
Dobre mape
Dobre filter skripte

Zlatan_Ibrahimovic

Citat: [DW]Andrej[DW] poslato Avgust 21, 2010, 20:48:06 POSLE PODNE
ako oces imati puno igraca tada ces se malo potruditi

Svi dobri serveri Ne pravu skriptu samo prjevedenu

znaci sta trebas imat za da imati dobar server