◄ Glavni razgovor #1 ►

Započeo CADILAB, Maj 07, 2024, 18:49:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ajoj otvorio bih ja server da ima
Ljudi kojima se da raditi na njemu

Citat: CADILAB poslato Septembar 15, 2024, 11:42:48 PRE PODNEAjoj otvorio bih ja server da ima
Odmah dobio volju kad je cuo za BU, hahahahahah <3
GAD SAM JA

Citat: CADILAB poslato Septembar 15, 2024, 11:42:48 PRE PODNEAjoj otvorio bih ja server da ima
Predlozio bih aktivaciju gta V foruma jer je to meni interes ako treba ja cu pomoc u bilo kom vidu. :)

Citat: MaEsTrOo poslato Septembar 16, 2024, 18:18:01 POSLE PODNEPredlozio bih aktivaciju gta V foruma jer je to meni interes ako treba ja cu pomoc u bilo kom vidu. :)
Na cemu da develop? Ragmp nema traffic i peds kao takve, znaci in game pustinja ko i samp. FiveM kupio rockstar i naravno svoja pravila i muzanje $$$ od onih koji drze servere...

Ma tesko je to sa gtav, previse razlicitih klijenata a jos nigdje ne vidim stabilnost

Svjedocimo li kraju sampa  :-X previse je sve mrtvo vec duzi period

Citat: xKristijan poslato Septembar 27, 2024, 23:24:07 POSLE PODNESvjedocimo li kraju sampa  :-X previse je sve mrtvo vec duzi period
da si mi ziv i zdrav al mrtav je vec duze vreme

Facebook - Klik

Gde ste bre ljudi, ima li kakvih novosti, nije me bilo duze vreme ovde?
najjaci skripter

Citat: xKristijan poslato Septembar 27, 2024, 23:24:07 POSLE PODNESvjedocimo li kraju sampa  :-X previse je sve mrtvo vec duzi period

Citat: Bit Frosty poslato Septembar 28, 2024, 13:12:13 POSLE PODNENije mrtav, na aparatima je

GTA San Andreas Multiplayer, tj. SA:MP, ne može propasti sve dok klijent verzija radi.
To je isto kao da kažeš da će CS 1.6 propasti.
CS 1.6 je stara igra, ali serveri su većinom aktivni, mnogo djece, ali i odraslih ljudi, je igra.
To su legendarne igre na kojima su zarađene velike pare.

Čak i ako se desi nekim čudom da Kalcor ugasi SA:MP klijent,
postoje ljudi koji su napravili Open MP klijent i objavili izvorni kod javno.
Dakle, ne bi bilo nezamislivo ući i igrati ponovo.

Ako i to propadne, tu je onda MTA klijent, samo što bi tada morao svoj mod prilagoditi tom klijentu.

Opet, ne znam kako vam je SA:MP propao kad vidim da Arizona Community SA:MP serveri imaju po 900-1000 igrača.
I ne samo oni, nego i drugi strani serveri.
Nemojte gledati naše balkanske servere, mi Balkanci smo smiješni u poređenju s Rusima i Englezima.
Mi tek sada pravimo ono što su Rusi pravili prije 3-4 godine na svojim serverima.

Citat: emmett wajtt poslato Septembar 28, 2024, 23:40:40 POSLE PODNEGde ste bre ljudi, ima li kakvih novosti, nije me bilo duze vreme ovde?
Bjezi bre odavde koji se kurac vracas, ovdje ostali samo trolovi koji unistavaju zadnje mozdane celije...

Citat: Bit Frosty poslato Septembar 29, 2024, 19:06:15 POSLE PODNEBjezi bre odavde koji se kurac vracas, ovdje ostali samo trolovi koji unistavaju zadnje mozdane celije...
A bilo mi dosadno, pa rekoh da vidim malo kako stoji ovde, ipak mi je samp ostao u srcu hahaah
najjaci skripter