Problem sa YSI

Započeo Ahbab, April 08, 2023, 16:17:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na kojem uredaju se desava problem:/
Slika/Video problema://
Koliko je problem prisutan://
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem:/
Obrazložite svoj problem:Imam problem sa YSI ubacio sam sledece includove #include <YSI_Core\y_master>
#include <YSI_Storage\y_ini>
#include <YSI_Visual\y_commands>
Napravio sam jednu obicnu komandu help sto nije bitno mislim da to nema veze sa problemom kada compajlujem scriptu izbaci
C:\Users\Win10\Desktop\NOVI MOD\MOD OD 0\gamemodes\PRP.pwn(310) : warning 203: symbol is never used: "YSI_MAYBE_HEAP_MALLOC", kako da iskoristim ovaj simbol ne kontam novi sam u skriptanju tek se ucim ako neko moze nek pomogne

Preporucio bih ti da ti prvo malo precesljas sve oko skriptanja i samom YSI-u, pa onda da krenes da radis.

Definisi na pocetku skripte "#define YSI_YES_HEAP_MALLOC"
Poslednja Izmena: April 08, 2023, 16:19:09 POSLE PODNE od boky.

Brate prvo sto sam probo jeste da definisem , ali isto sev opet

Run time error 19: "File or function is not found" i da ovo mi izbacuje u konzoli , preso sam na pwncmd nema ni jednog errora ali ovo mi izbaci kad startam kucni server

Nauci osnove i procitaj dokumentaciju.

Brate procito sam sve kako poceti skriptanje i to sve sto ima na forumu uputa , ali ne mogu da skontam neke stvari i potrebna mi je vasa pomoc nismo svi isti neko brze kapira neko sporije ako moze neko da pomogne neka pomogne

Citat: Ahbab poslato April 08, 2023, 18:36:26 POSLE PODNE
Brate procito sam sve kako poceti skriptanje i to sve sto ima na forumu uputa , ali ne mogu da skontam neke stvari i potrebna mi je vasa pomoc nismo svi isti neko brze kapira neko sporije ako moze neko da pomogne neka pomogne

Ocigledno nisi dobro gledao...

https://balkan-samp.com/forum/index.php?board=27.0

Pregledaj pinovane teme.

Ako mislis na MSQL Tutorial pokuso sam da povezem sa tom bazom ali nista opetb isti error

Citat: Ahbab poslato April 08, 2023, 18:36:26 POSLE PODNE
Pa ti ne kapiraš a hoćeš da radiš, a onda hoćeš da ti neko drugi rešava neke glupe probleme.