Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imaš je kod njih tamo, na njihovom forumu

Muma, ne rise da ne znaš za tu biografiju?

Rado bih se prijavio za scripting battle, ali upload speed je malo ne korektan. Moj ne dostize ni 1mb, a kamoli 3. Mislim da je to previse i da se treba smisliti neki drugi nacin takmicenja, verujem da je mali broj ljudi na ovom forumu koji dostizu upload do 3mb. :)

Citat: joXy_ poslato Mart 30, 2016, 19:19:13 POSLE PODNE
Rado bih se prijavio za scripting battle, ali upload speed je malo ne korektan. Moj ne dostize ni 1mb, a kamoli 3. Mislim da je to previse i da se treba smisliti neki drugi nacin takmicenja, verujem da je mali broj ljudi na ovom forumu koji dostizu upload do 3mb. :)

Kod mene nije toliki ni DL, a ne upload...

Citat: Shoorty poslato Mart 29, 2016, 23:37:09 POSLE PODNE
Koliko ja znam ne postoji, biografija je bila dok su oni bili na sluzbenoj listi, medjutim kada su je napustili biografija kao i sve ostalo je uklonjeno.
Smiješno.

@Vuzimir

Upload speed mora biti sto veci jer se ide na stream, a tu igra glavnu ulogu upload speed.
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Promjenjeno je pravilo, upload mora biti 0.10MB to je za minimalnu kvalitetu videa a da ne steka...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Deci poslato Mart 29, 2016, 21:49:48 POSLE PODNE
Moze li neko da mi predlozi neki web hosting na nasim prostorima a da su pritom pristojne cene?
Nasao sam web hosting.
Sada me interesuje da li mozda neko zna gde mogu povoljno da registujem svoj domain?

Citat: Deci poslato April 01, 2016, 20:32:47 POSLE PODNE
Moze li neko da mi predlozi neki web hosting na nasim prostorima a da su pritom pristojne cene?
Nasao sam web hosting.
Sada me interesuje da li mozda neko zna gde mogu povoljno da registujem svoj domain?

Najbolje ti je da uzmes web hosting i domenu kod jednog hosting provajdera nego da mjenjas name servere i to

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

pozdra kako je sta ima ?
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Drago mi je da vidim da je forum zivnuo... :)
Takodje ako budem uhvatio malo vremena postavicu nesto informacija vezano par projekata vezanih za ovaj forum.
Pozz.

Zna netko gdje mogu pronaci onaj tutorijal za pokretanje servera, ono mysql gluposti ili kako vec... -.-

Nasao sam web hosting.
Ako imas karticu najbolje da uzmes na godaddy,uhvati kad bude promocija neka(koje su ceste),i mozes za male pare da uzmes domenu...

Citat: Streetboy poslato April 05, 2016, 00:24:13 PRE PODNE
Nasao sam web hosting.
Ako imas karticu najbolje da uzmes na godaddy,uhvati kad bude promocija neka(koje su ceste),i mozes za male pare da uzmes domenu...
Nesto sam i razmisljao oko GoDaddy-a... Koliko sam video trenutno je promocija za .com domen za svega 0.99$.....
Ali opet meni bi trebala samo domen registracija, posto oni uz domen prikace i njihov web prostor, ali razmislicu jos malo. :)