Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Oktobar 25, 2015, 17:04:08 POSLE PODNE
Ne, nisam mislio na njih. Kada sam rekao smesna, nije se odnosilo na sve clanove. Blaeks na primer, 13-14 godina administrator, strava.
Od 2010 sam na ovom forumu, ne vidim sta je tu lose? A to sto si ti uvek bio glup, to je tvoj problem. A da, platio sam gonssu da mi stavi legendu, eto kako.

pa ja san od 2010 na forumu i nikad nisan ništa pametno vidija od tebe da si napisa. oprosti pametnice nisan te pripozna. pa šta da blaeks ima 13 14 godina kad je lik ima 5k postova u razgovori u vezi pawn skriptanja pomaga i sve. ne gleda se koliko ko ima godina nego jel aktivan. neda mi se raspravljat oko gluposti

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Oktobar 25, 2015, 17:04:08 POSLE PODNE
Ne, nisam mislio na njih. Kada sam rekao smesna, nije se odnosilo na sve clanove. Blaeks na primer, 13-14 godina administrator, strava.
Od 2010 sam na ovom forumu, ne vidim sta je tu lose? A to sto si ti uvek bio glup, to je tvoj problem. A da, platio sam gonssu da mi stavi legendu, eto kako.

A sta je to falilo Blaeksu? Sta ako ima 13-14 godina?
Blaeks je lik koji je vise doprinio ovom forumu nego ti i vecina clanova,ponasao se zrelije nego pola ostalih clanova,i odlicno je radio svoju duznost dok je imao poziciju co-admina.

Mozete vi da pricate sta hocete,posle Karike-a,Gotti-a i Nena,ekipa koja je bila tu dok sam ja bio smod(Blaeks,TiXoR,Lapi i ja) je bila ekipa koja je imala najvise potencijala da napreduje,imali smo toliko ideja koje bi ovaj forum digle aj da kazem priblizno na staru slavu,ali je nas rad sabotirao Djuro koji nije imao vremena da se pozabavi realizacijom nasih ideja,a pristup forumu nismo dobili..

Sve bi drugacije sada izgledalo da je Djuro nasoj ekipi rekao da prodaje forum,a ne odjednom prodao bez ikakvog objasnjenja i bez najave,da je neko od te nase ekipe kupio taj forum druga bi se pjesma pjevala...

Kolko onda godina ima sad Blaeks?

Citat: Streetboy poslato Oktobar 25, 2015, 23:09:00 POSLE PODNE
Blaeks je lik koji je vise doprinio ovom forumu nego ti i vecina clanova,ponasao se zrelije nego pola ostalih clanova,i odlicno je radio svoju duznost dok je imao poziciju co-admina.

Mozete vi da pricate sta hocete,posle Karike-a,Gotti-a i Nena,ekipa koja je bila tu dok sam ja bio smod(Blaeks,TiXoR,Lapi i ja) je bila ekipa koja je imala najvise potencijala da napreduje,imali smo toliko ideja koje bi ovaj forum digle aj da kazem priblizno na staru slavu,ali je nas rad sabotirao Djuro koji nije imao vremena da se pozabavi realizacijom nasih ideja,a pristup forumu nismo dobili..

Sve bi drugacije sada izgledalo da je Djuro nasoj ekipi rekao da prodaje forum,a ne odjednom prodao bez ikakvog objasnjenja i bez najave,da je neko od te nase ekipe kupio taj forum druga bi se pjesma pjevala...

Jao bre ajde molim te... kad se prodao forum ja sam se postarao da svi ostanete na pozicijama kao neki znak zahvalnosti, i tadaÅ¡nji vlasnik je dao sve od sebe da sve vaÅ¡e želje ispuni. I Å¡ta ste vi tad radili? Naravno žalili ste se kako vam sve smeta, a desilo se to Å¡to ste tražili, imali ste tu privilegiju da Å¡ta god poželite bude uraÄ'eno na forumu. I evo sad kad se sve smirilo opet vam smeta, molim te, ali molim te nemoj te dvolične fore sa kojima se izvlačite i koje vas čine dobricama da prosipate ovde. :)

Vase ideje i predloge slobodno mozete da iznosite, a mi cemo da gledamo da, ukoliko smo u mogucnosti izlazimo u susret, jer postojimo i radimo upravo za vas i zbog vas.  :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ma sta se nervirate zbog glupog misljenja 2-3 clana. :D
@Streetboy  Hvala Bogu sto niste vi kupili..

Forum ne moze biti isti jer nema: EPa, Aleksandra, ZicMortala, Correllia, Chrisa, momka, Karikea, Gagija, Luksa se sad vratio i jos par ljudi koji su cinili ovaj forum posebnim. ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2015, 07:56:40 PRE PODNE od []MaKiâ„¢

Da su oni kupili sigurno ne bi reklamirali svoj server na svakome dijelu foruma

Ne vidim svrhu vracati se u proslost,sto je bilo, bilo je sada treba ici dalje,sto se tice blaeksa licno mi je jako iritantan momak dok je bio na poziciji previse je uzeo maha,sve je gledao sa neke visine..

Citat: gonss poslato Oktobar 25, 2015, 23:51:56 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Oktobar 25, 2015, 23:09:00 POSLE PODNE

Jao bre ajde molim te... kad se prodao forum ja sam se postarao da svi ostanete na pozicijama kao neki znak zahvalnosti, i tadaÅ¡nji vlasnik je dao sve od sebe da sve vaÅ¡e želje ispuni. I Å¡ta ste vi tad radili? Naravno žalili ste se kako vam sve smeta, a desilo se to Å¡to ste tražili, imali ste tu privilegiju da Å¡ta god poželite bude uraÄ'eno na forumu. I evo sad kad se sve smirilo opet vam smeta, molim te, ali molim te nemoj te dvolične fore sa kojima se izvlačite i koje vas čine dobricama da prosipate ovde. :)
Jesi,postarao si se da nam vratite pozicije a pre toga nam je skinut bio,pa je bilo zafrkancija oko pozicije,niste temu mogli da odradite a ne sta drugo,i ne vidim koji je smisao onda da se mi trudimo a vi ne umijete obicnu smf temu kreirati,ili nadograditi onu koju je Lapi radio.A samo pogledaj u admin podforumu malo o nasim diskusijama,i bezbroj photoshop radova koje je odradio Lapi a ni jedan prakticno nije odradjen,Djura je bio doveo nekom web dizajnera koji je jedan obicni apdejt radio mjesec dana,alo,mjesec dana!
A vidjeli smo bili kako smo tada digli forum na noge tih nekoliko dana kada smo ubacili forum temu,i desili su se bugovi i naravno admini nisu imali vremena da srede bagove i sve je otislo u ... etar....

A ti da ti je bilo stalo pogledao bi malo te teme u kojima smo mi pisali,ili si mislio da smo mi trebali opet da ih ispisemo zbog tebe? Radi ti 2-3 mjeseca oko necega,trudi se i onda pusti da sav taj trud padne u vodu(zato sto neko nema vremena da realizuje to),pa probaj nakon toga da se opet potrudis da isto napravis..

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Oktobar 26, 2015, 07:46:37 PRE PODNE
Ma sta se nervirate zbog glupog misljenja 2-3 clana. :D
@Streetboy  Hvala Bogu sto niste vi kupili..
Ja za razliku od tebe nemam za cilj da nekog uvrijedim vec da iznesem objektivno misljenje,dok ti iznosis subjektivne stavove iz razloga sto sam rekao da je Blaeks doprinio forumu vise nego ti.

Pricajte sta hocete,sto se pdf-a skriptanje tice,Blaeks je jedno vrijeme drzao taj pdf sam prakticno,ali dobro,za dobrim konjem se prasina dize...

Tema se radila svaki dan i imali ste pristup da je vidite nego vas je bolelo da se pozabavite time. Čekaj stvarno si mislio da ću ja sam uspeti da vas držim u miru (kojima je kao devojčicama sve smetalo), dok na drugoj strani se kao radi tema, a na trećoj vi dižete ceo forum protiv mene, koji sam došao da pomognem? Mislim džabe ti pišeš ovde i pametuješ i džabe si ti kao nekad nešto radio kao i ostali, kad je stvarno trebalo da se zapne vi ste se žalili i tražili dlaku u jajetu

Citat: gonss poslato Oktobar 26, 2015, 10:52:44 PRE PODNE
Tema se radila svaki dan i imali ste pristup da je vidite nego vas je bolelo da se pozabavite time. Čekaj stvarno si mislio da ću ja sam uspeti da vas držim u miru (kojima je kao devojčicama sve smetalo), dok na drugoj strani se kao radi tema, a na trećoj vi dižete ceo forum protiv mene, koji sam došao da pomognem? Mislim džabe ti pišeš ovde i pametuješ i džabe si ti kao nekad nešto radio kao i ostali, kad je stvarno trebalo da se zapne vi ste se žalili i tražili dlaku u jajetu
Dok sam ja bio na pozicija smoda nakon promjene vlasnika tema se nije ni radila,tako da nemoj da pricas gluposti.
Jedino sto je nama smetalo je bio Djurov odlazak i prodaja foruma bez najave,i ono skidanje smodova kao da smo juce tu dosli pa cemo mi banati sve clanove ili ne znam na sta ste aludirali uopste.
Drugo nikada nisam niti cu dizati forum protiv ikoga,a posebno ne protiv tebe.
I trece,mi smo forum preuzeli kada je bio u fazi raspadanja i uspjeli smo ako nista drugo da stagniramo stanje(a licno mislim i da smo popravili stanje),i ti si nasao sad da pametujes kako mi nismo nista radili,lako je tebi drzati sada forum kad se vratilo dosta starih clanova,a koliko vidim ni to nisi sposoban na adekvatan nacin da odradis..

Pričaš ozbiljne gluposti. Sa ovim postom je kraj rasprave, svako ko nastavi sledi zabrana.

Citat: á´ ÊŸá´€á´...o poslato Oktobar 26, 2015, 08:06:10 PRE PODNE
Da su oni kupili sigurno ne bi reklamirali svoj server na svakome dijelu foruma
Moram samo jos da se slozim sa ovim, i zavrsavam raspravu :D U pravu si za to, u potpunosti.

Citat: gonss poslato Oktobar 26, 2015, 12:35:25 POSLE PODNE
Pričaš ozbiljne gluposti. Sa ovim postom je kraj rasprave, svako ko nastavi sledi zabrana.
Toliko o demokratiji na ovom forumu.Kada clanovima nesto zasmeta niko ne brani clanove,a kada je admin tim u pitanju prijeti se kaznama.Dovoljno si rekao ovim...