Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 24, 2015, 22:21:13 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Oktobar 24, 2015, 17:45:41 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 24, 2015, 14:42:33 POSLE PODNE
bez uvrede al ko i uvik zatupljeni nešto šta nije vaše mislite da je vaše....
Pokazujes koliko ograniceno razmisljanje imas, neces shvatiti sta sam htio da kazem, pa cu ti uprostiti, mnogo si glup.

reče mi dite od 15 godina ajde prošetaj dalje klošaru, vidi u čiju guzu se možeš ulizat...
15 ? Ajde pa cak i 15 da imam, pismeniji sam od tebe, i znam kojim jezikom govorim i pisem.

Ne razumijem, zašto je Tixorov post obrisan, ali hajde, barem je u pravu. Ovaj forum nikada neće biti kakav je bio. Čak je bio bolji dok je Pinkman bio vlasnik...

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Oktobar 25, 2015, 00:27:42 PRE PODNE
Ne razumijem, zašto je Tixorov post obrisan, ali hajde, barem je u pravu. Ovaj forum nikada neće biti kakav je bio. Čak je bio bolji dok je Pinkman bio vlasnik...
Slazem se

Previse povrsno.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nisam ocekivao od tebe da tako nisko padas. Svi znate da su te teme zabranjene i posle opomene i dalje nastavljate i pravite se pametni. Posle kad se nesto desi onda ste jos pametniji i ludi i ne znate sta se desava i zasto dobri ljudi koji nisu nista uradili budu kaznjeni itd.

neznan šta bi na to reka. forum to logično svi znate da neće bit isti. to pogotovo zna gonss jer je on bija smod kad je forum bija najbolji isto tako i administracija.. al najviše mi je žaj šta ste obrisali pravila iz 2009 i kopirali ih i onda opet objavili.

Citat: gonss poslato Oktobar 25, 2015, 08:08:53 PRE PODNE
Nisam ocekivao od tebe da tako nisko padas. Svi znate da su te teme zabranjene i posle opomene i dalje nastavljate i pravite se pametni. Posle kad se nesto desi onda ste jos pametniji i ludi i ne znate sta se desava i zasto dobri ljudi koji nisu nista uradili budu kaznjeni itd.

samo opušteno gonss, šta se mene tiče moga si me banat ili zabranu pisanja u koliko si ti mislija da san nešto falija i krivo napravija, jer sigurno ćeš ti bolje znat nego neko drugi..

eo i još moja zadnja

nadan se da će te dovest forum na staru slavu i da bude opet broj jedan, zdravi i veseli bili

samo opušteno gonss, šta se mene tiče moga si me banat ili zabranu pisanja u koliko si ti mislija da san nešto falija i krivo napravija, jer sigurno ćeš ti bolje znat nego neko drugi..

eo i još moja zadnja

nadan se da će te dovest forum na staru slavu i da bude opet broj jedan, zdravi i veseli bili
[/quote]
Bez tebe i ostalih starih S.Moderatora nece forum nikad bit kao prije :/

Citat: #Dado poslato Oktobar 25, 2015, 13:59:43 POSLE PODNE

eo i još moja zadnja

Bez tebe i ostalih starih S.Moderatora nece forum nikad bit kao prije :/
[/quote]

mi smo nešto pokušavali bili al nama djuro ništa doslovno nije dao i mi nismo mogli ništa osim ono doslovno poklopit se ušima kako smo 'loši' bili. al gonss ako usmjeri ove nove smodove na dobro napravit će oni šta mi nismo napravili sigurno..

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 25, 2015, 14:08:57 POSLE PODNE
mi smo nešto pokušavali bili al nama djuro ništa doslovno nije dao i mi nismo mogli ništa osim ono doslovno poklopit se ušima kako smo 'loši' bili. al gonss ako usmjeri ove nove smodove na dobro napravit će oni šta mi nismo napravili sigurno..
Lako je to reći, da je neko samo bio u tom periodu i osetio kako je biti na forumu koji je bio toliko jak, onda bi mi bilo lakše, ali videćemo, trudimo se svi :)

Citat: NYX poslato Oktobar 25, 2015, 02:40:52 PRE PODNE

Previse povrsno.

Upravo suprotno. Ja ne vidim da ovi vlasnici išta rade da aktiviraju ovaj forum, dok su Pinkman i ekipa organizovali nagradne igre i slično, našli developera da sredi novu temu...

Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 25, 2015, 13:19:01 POSLE PODNE
neznan šta bi na to reka. forum to logično svi znate da neće bit isti. to pogotovo zna gonss jer je on bija smod kad je forum bija najbolji isto tako i administracija.. al najviše mi je žaj šta ste obrisali pravila iz 2009 i kopirali ih i onda opet objavili.
Forum je puno bolji sada nego zoran kad ga je drzao, a administracija je tada bila smesna. Forum se nikada nece vratiti na staro jer to nije moguce zbog ljudi koji su napustili SAMP a isti su cinili ovaj forum posebnim a ne zbog rada administracije i slicnog.

A sto se tice obrisanih tema i otvaranje istih, uradjeno je zbog toga sto je jako jadno izgledalo jer su iste teme bile otvorene od strane obrisanih racuna. A posto verovatno mislis na tutorijale, nemas se sta brinuti, ja sam ta pravila odavno uredio i napisao, tako da dodje na isto.

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Oktobar 25, 2015, 16:51:30 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Oktobar 25, 2015, 13:19:01 POSLE PODNE
Forum je puno bolji sada nego zoran kad ga je drzao, a administracija je tada bila smesna. Forum se nikada nece vratiti na staro jer to nije moguce zbog ljudi koji su napustili SAMP a isti su cinili ovaj forum posebnim a ne zbog rada administracije i slicnog.

A sto se tice obrisanih tema i otvaranje istih, uradjeno je zbog toga sto je jako jadno izgledalo jer su iste teme bile otvorene od strane obrisanih racuna. A posto verovatno mislis na tutorijale, nemas se sta brinuti, ja sam ta pravila odavno uredio i napisao, tako da dodje na isto.

bila smješna? karike, gonss, gotti, neno, alen (momak) i ostala ekipa bila loša? pa koliko si ti na ovom forumu sine moj, a balkan samp legenda si. isuse bože dragi.

Ne, nisam mislio na njih. Kada sam rekao smesna, nije se odnosilo na sve clanove. Blaeks na primer, 13-14 godina administrator, strava.
Od 2010 sam na ovom forumu, ne vidim sta je tu lose? A to sto si ti uvek bio glup, to je tvoj problem. A da, platio sam gonssu da mi stavi legendu, eto kako.