Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: á´ ÊŸá´€á´...o poslato Jul 11, 2015, 21:11:22 POSLE PODNE
Evo za one koji nisu u mogucnosti ici na UMF imate ovdje link za uzivo - https://www.youtube.com/watch?v=kob83jzJHF4

Previse je low  :o Ovo je nesto sto moje usi ne podnose, komercijala. Hiljade i hiljade istih miksova.
Da je srece pa da se techno vrati malo u one starije dane.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 08, 2015, 19:07:17 POSLE PODNE
Nije los, mada bih ja pre uzeo DELL.
Ja se secam kada su mi neki ljudi govorili da je ASUS los, i ja ih poslusam i uzmem LG koji je zivo [cenzura]. ACER ista prica, monitor je sasvim okej, a napravili ljudi od njega najvece [cenzura].

Uzmi DELL i resi problem odmah ;)

acer monitor iman već 7 godina i nikad problema niti jednoga s njim.

Evo za one koji nisu u mogucnosti ici na UMF imate ovdje link za uzivo - https://www.youtube.com/watch?v=kob83jzJHF4

sad san bija na poljudu :)

Kod vas UMF, kod nas EXIT Festival LIVE (Dance Arena samo, ali ima na kanalu i drugi stejdzovi uzivo) ! :)

Citat: TiXoR_ poslato Jul 12, 2015, 00:23:25 PRE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jul 08, 2015, 19:07:17 POSLE PODNE
Nije los, mada bih ja pre uzeo DELL.
Ja se secam kada su mi neki ljudi govorili da je ASUS los, i ja ih poslusam i uzmem LG koji je zivo [cenzura]. ACER ista prica, monitor je sasvim okej, a napravili ljudi od njega najvece [cenzura].

Uzmi DELL i resi problem odmah ;)
Sve zavisi koji model se potrefi i koja je serijska proizvodnja modela,evo npr imam LG monitor,odlican mi je,nemam nikakvih problema sa njim..Pre toga imao BELINEA,imao sam ga skoro 10 godina ja msm,kad sam ga uzimao rekli su mi da je to jedna od jacih firmi za proizvodnju monitora..

Kako prebaciti samp kucni server 0.3z na 0.3.7?
Poslednja Izmena: Jul 12, 2015, 11:42:16 PRE PODNE od NemanjaGakovo

#Nemanja

HTML/CSS Programmer
SA:MP Player since 2013

Citat: NemanjaGakovo poslato Jul 12, 2015, 11:41:49 PRE PODNE
Ubacis announce samp-npc samp-server od 0.3.7

Citat: á´ ÊŸá´€á´...o poslato Jul 12, 2015, 11:59:37 PRE PODNE
Citat: NemanjaGakovo poslato Jul 12, 2015, 11:41:49 PRE PODNE
Ubacis announce samp-npc samp-server od 0.3.7

Hvala

#Nemanja

HTML/CSS Programmer

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jul 12, 2015, 01:25:39 PRE PODNE
Kod vas UMF, kod nas EXIT Festival LIVE (Dance Arena samo, ali ima na kanalu i drugi stejdzovi uzivo) ! :)

Ovo vec dolazi u obzir!  ;D ovaj UMF je totalno rasulo sto se tice muzike. Znaci bolju muziku ja naredjam na komp za jedno vece nego ovi placeni DJ-evi.

Da nemam posla tacno bih zapucao na exit i ne bih se vracao kuci, nego bih sa njima isao dalje na tour.
Poslednja Izmena: Jul 12, 2015, 12:18:09 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Kako da resim ovaj problem u Pawnu?

http://i.cubeupload.com/FE5C4t.png

#Nemanja

HTML/CSS Programmer

Imas PDF koji sluzi za pomoc oko pawno. Nemoj postavljati ovde takva pitanja. Okej jednom, ali nemoj stalno. Ovo ti je 2. put od kad ja citam.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 12, 2015, 12:16:26 POSLE PODNE
Ovo vec dolazi u obzir!  ;D ovaj UMF je totalno rasulo sto se tice muzike. Znaci bolju muziku ja naredjam na komp za jedno vece nego ovi placeni DJ-evi.

Da nemam posla tacno bih zapucao na exit i ne bih se vracao kuci, nego bih sa njima isao dalje na tour.

Garrix je pokidao sinoc, oboren rekord od 54 hiljade ljudi na Garrixu, koliko vidim po drustvenim mrezama Exit je vise pomenut tacnije vise ga hvale nego UMF koji je mnogo veci od Exita..  :)

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 11, 2015, 21:19:00 POSLE PODNE

Previse je low  :o Ovo je nesto sto moje usi ne podnose, komercijala. Hiljade i hiljade istih miksova.

Baci malo sluh na Davida Getu ili Armina van Bjurena
Uz to bi više išao na Tomorrowland, jebeš što je komercijala, nije to opera da se uživa u njoj, bitno da je dobar bas pa makar da znam taj miks napamet.
Poslednja Izmena: Jul 12, 2015, 18:36:09 POSLE PODNE od Haswell Roleplay

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jul 12, 2015, 15:06:43 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jul 12, 2015, 12:16:26 POSLE PODNE

Garrix je pokidao sinoc, oboren rekord od 54 hiljade ljudi na Garrixu, koliko vidim po drustvenim mrezama Exit je vise pomenut tacnije vise ga hvale nego UMF koji je mnogo veci od Exita..  :)

ma ne kakaj bogati umf bolji od exita i to se zna a to Å¡ta u vas mora sve bit bolje drugi par postola.

Citat: Haswell Roleplay poslato Jul 12, 2015, 18:33:36 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jul 11, 2015, 21:19:00 POSLE PODNE

Baci malo sluh na Davida Getu ili Armina van Bjurena
Uz to bi više išao na Tomorrowland, jebeš što je komercijala, nije to opera da se uživa u njoj, bitno da je dobar bas pa makar da znam taj miks napamet.

Armin je dobar DJ. Sad u poslednjih par godina je malo zasrao stvari, prilagodjava se nekim standardima koji su ocajni. Ja slusam samo state of trance od pre par godina, to je za mene kidalica!

Inace, Exit je majka za festivale raznovrsne muzike. Bolji neces naci nigde u Evropi sigurno, a tako su i neki zvanicnici proglasili. A sto se UMF-a tice, on je samo jedan on mnogih ;)
Ako cu icu na neki festival jedne vrste muzike onda je to Sensation White definitivno!! Mozda i na black, ali cisto da vidim kako to izgleda. Ne vuce me toliko taj rave, a i nemam para da placam nesto da me drzi celu noc budnim, znate na sta mislim.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 12, 2015, 19:41:21 POSLE PODNE
Inace, Exit je majka za festivale raznovrsne muzike. Bolji neces naci nigde u Evropi sigurno, a tako su i neki zvanicnici proglasili. A sto se UMF-a tice, on je samo jedan on mnogih ;)
Ako cu icu na neki festival jedne vrste muzike onda je to Sensation White definitivno!! Mozda i na black, ali cisto da vidim kako to izgleda. Ne vuce me toliko taj rave, a i nemam para da placam nesto da me drzi celu noc budnim, znate na sta mislim.

Rekao sam ja da je UMF veci i popularniji, ali opet nije tolika zabava kolika je na Exitu, zato sto mi je stric na UMFu trenutno i kaze da nije nista posebno sem sto ima mozda malo vise mase..mada ne razumem se puno oko toga.

Pare su uglavnom svima problem :D Za Exit je trebalo izdvojiti 15 000din sto je 150e za 4 dana samo.  ::)