Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jul 06, 2015, 22:16:33 POSLE PODNE
Kalibar i Bloodmaster postavili ovde post, nesto ce se desiti, mozda sneg padne.. :D
Bilo bi super da snijeg padne. Ubija me ova vručina xD

Citat: Gøøner poslato Jul 07, 2015, 14:39:03 POSLE PODNE
Kalibar i Bloodmaster postavili ovde post, nesto ce se desiti, mozda sneg padne.. :D

I to sto kazes  :D

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jul 07, 2015, 16:28:13 POSLE PODNE
Citat: Gøøner poslato Jul 07, 2015, 14:39:03 POSLE PODNE

I to sto kazes  :D
Ne prizivajte djavola ljubim vas..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ja više volim zimu nego ljeto.

Imao sam 2-3 videa na YouTube-u sa po 301+ video prikaza i pisalo je da treba nesto da cekam da se to proveri nemam pojma vec sta. I to je tako bilo jedno dan-dva i odjednom na tim klipovima spali su prikazu na 20, 30, pa cak i na 0...
Zna li neko u cemu je problem, posto nista nedozvoljeno nisam koristio? :)

Citat: Deci poslato Jul 07, 2015, 20:24:03 POSLE PODNE
Imao sam 2-3 videa na YouTube-u sa po 301+ video prikaza i pisalo je da treba nesto da cekam da se to proveri nemam pojma vec sta. I to je tako bilo jedno dan-dva i odjednom na tim klipovima spali su prikazu na 20, 30, pa cak i na 0...
Zna li neko u cemu je problem, posto nista nedozvoljeno nisam koristio? :)
Koliko znam prikazi nemogu spast nest si ti zamjeno sa prikazima :D

Jel moze neko da mi pomogne jel mogu da stavim na sa-mp server stalnu ip adresu da i drugi igraju ako je moguce neka mi neko javi

Citat: Vlada2002 poslato Jul 08, 2015, 15:02:19 POSLE PODNE
Jel moze neko da mi pomogne jel mogu da stavim na sa-mp server stalnu ip adresu da i drugi igraju ako je moguce neka mi neko javi

Ja te ne razumem, pretpostavljam da si ukljucio kucni server gde tvoji prijatelji ne mogu da ulaze, a ako ste preko LANa onda moze.
Moguce da ti se IP adresa redovno menja tako da ne znam bas da li se to moze namestiti, ne razumem se oko toga bas.. :)

A ako zelis samo jednu adresu i da moze uci bilo ko onda iznajmi server kod nekog hostinga :)

Citat: Vlada2002 poslato Jul 08, 2015, 15:02:19 POSLE PODNE

Najbolje ti je da iznajmis server kod nekog od hostera, jako su jeftini jer danas svako moze da pokrene svoj host. :D

Nije los, mada bih ja pre uzeo DELL.
Ja se secam kada su mi neki ljudi govorili da je ASUS los, i ja ih poslusam i uzmem LG koji je zivo sranje. ACER ista prica, monitor je sasvim okej, a napravili ljudi od njega najvece sranje.

Uzmi DELL i resi problem odmah ;)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 08, 2015, 19:07:17 POSLE PODNE
Nije los, mada bih ja pre uzeo DELL.
Ja se secam kada su mi neki ljudi govorili da je ASUS los, i ja ih poslusam i uzmem LG koji je zivo [cenzura]. ACER ista prica, monitor je sasvim okej, a napravili ljudi od njega najvece [cenzura].

Uzmi DELL i resi problem odmah ;)

Odlucio sam se vec za ovaj monitor, citao sam mnogo komentara o tom modelu i mnogo njih je zadovoljno sa monitorom, gledao sam pre svega da odaziv bude dobar, a ovaj 1ms sto je odlicno za mene, a uz to da i cena bude dobra.. :)

Iz nemoguce da bude moguce

i am king!

Evo za one koji nisu u mogucnosti ici na UMF imate ovdje link za uzivo - https://www.youtube.com/watch?v=kob83jzJHF4