Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 24, 2015, 23:30:00 POSLE PODNE
Sto je ovaj chat stao, ajde da spamujemo malo, umemo mi to dobro  8) Tixor, Elemental, sta cekate, vi ste majstori za punjenje chata?   :D

hahahhahahahhahha, ne radi mi malom prijatelju balkan samp nešto pa onda san tužan

Do koliko se planira napunit ? xD

i am king!

Imam jedno pitanje u vezi podizanja sistema.
Dakle, da li mogu kada podignem sistem da ubacim neki program(nzm sad tacno naziv programa) da mi on sam poskida drajvera i instalira? Interesuje me da li je neko to pokusavao i da li uopste moze. :)
Posto je dosta lakse ovo nego da trazim po netu.... :D

Citat: Deci poslato Jun 25, 2015, 18:22:27 POSLE PODNE
Dakle, da li mogu kada podignem sistem da ubacim neki program(nzm sad tacno naziv programa) da mi on sam poskida drajvera i instalira? Interesuje me da li je neko to pokusavao i da li uopste moze. :)
Mozes ali ti je vecina ako ne i svi ti programi pay to use znaci daju ti da skines jedna dva drajvera i onda moras cekat pola sata-sat da skines ponovno jedan i tako sve moj brat ti je to s tim programima radio tako da ih skine vise pa dok na jednom ceka ode na drugi ali najjednostavnije ti je fino kad dignes sistem nades na netu sve drajvere koji ti trebaju sprzis na cd i sacuvas cd da imas svaki put kad dizes sistem

Driver Pack Solution

Hvala momci. :)
Videcu da proguglam jos malo.

Driver Robot, free je, ja ga koristim uvijek kad dizem sistem i sve je ok. :D

Ima li zainteresiranih za GW Assassin’s Creed® Chronicles: China ?