Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 20, 2015, 22:21:27 POSLE PODNE
Ja trenutno spremam jednu bootstrap temu za BS Development, sta se radi kod vas?

Spremas vec 3 meseca :D
Ja evo mapam malo za jedan veliki server koji radi tajno tako da ne smem da mu otkrivam ime, a usput krenuo raspust pa imam vremena napokon, mada i ne bas toliko koliko sam mislio, ceo dan sam na kosarci i evo uvece do kasno mapam :)

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 20, 2015, 22:25:51 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 20, 2015, 22:21:27 POSLE PODNE
Ja trenutno spremam jednu bootstrap temu za BS Development, sta se radi kod vas?

Spremas vec 3 meseca :D
Ja evo mapam malo za jedan veliki server koji radi tajno tako da ne smem da mu otkrivam ime, a usput krenuo raspust pa imam vremena napokon, mada i ne bas toliko koliko sam mislio, ceo dan sam na kosarci i evo uvece do kasno mapam :)
Jeste imas pravo, tacno je xD  ;D Imam ja previse posla, ovo je sad samo za opustanje, ne znam sta mi je bilo da uzmem da radim. Za sad imam menu i slider. Necu da vam SS videce te kad objavim  8)

Slusaj da ja tebi nesto kazem, ne znam koliko imas godina, ali gledaj da smanjis SAMP i ta cudna muda na neke minimalne granice. Ja sam mnogo vremena izgubio na to i sad bih da se uradam po glavi zbog toga.
Zezaj se sa tim, ali nemoj mnogo da ulazes vremena u to  ;)

Citat: TiXoR_ poslato Jun 20, 2015, 22:31:00 POSLE PODNE
bryant koga brige
Iiiii evo ga veciti hejter. Tixor_ !  8)  :D xD
Poslednja Izmena: Jun 20, 2015, 22:48:46 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

bryant koga brige

Ne mogu da verujem kako si ljubomoran sto necu da mapam Elementalu i tebi, a jednom velikom serveru hocu :D

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 20, 2015, 22:48:33 POSLE PODNE
bryant koga brige

Ne mogu da verujem kako si ljubomoran sto necu da mapam Elementalu i tebi, a jednom velikom serveru hocu :D
Zenolu.

Citat: [GOF]Dictator poslato Jun 20, 2015, 23:09:58 POSLE PODNE
Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 20, 2015, 22:48:33 POSLE PODNE
bryant koga brige

Zenolu.
Cekajte bre, pa koliko ja znam, meni je moj bivsi maper rekao da mapa na taj Zenolo, o cemuu se ovde radi?

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Junaci, sta se radi?

Ja nastavljam da radim temu za samp servere. Ajde pucajte predlog sta da bude na pocetnoj stranici?

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 22, 2015, 15:41:26 POSLE PODNE
Junaci, sta se radi?

Ja nastavljam da radim temu za samp servere. Ajde pucajte predlog sta da bude na pocetnoj stranici?

bryant?

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 19, 2015, 22:36:48 POSLE PODNE
Citat: TheToretto poslato Jun 19, 2015, 22:26:50 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 19, 2015, 21:06:30 POSLE PODNE
Dosao kuci na odmor, sredjuje se komp, godinu dana to nije odrzavano  :'( Gledam i ne verujem koliko je ovo cudo sporo.

Na komp imam win 8, a tu mi nesto nece TS. Jedan laptop kod brata, drugi kod oca, tako da sam ja fakticki ostao sa ovom krntijom koja mora da se sredjuje, videcu kad sredim komp da nekim cudom banem na TS.
Sto jednostavno ne podignes sistem i miran si ? :D

CitatEDIT: Ljudi, meni je PS popio mozak. Ne mogu iz prve nikako da napisem "PDF" par puta napisem "PSD" pa tek onda pogodim rec.  ???
Hahahhahahaa
Nemam OS na disku, a mrzi me da trazim novi po internetu. Imao sam takodje par puta problema sa aktivatorom.

@Smej se ti, ali to je vec ozbiljno  :D

Meni je W8 skroz usporio takoÄ'er. ÄŒekam W10 pa ću reinstalirat sve.
Ko hoće džabalama windows 10 može dobiti ako se učlani u Ms insider program :D

Citat: Rokr poslato Jun 22, 2015, 18:58:46 POSLE PODNE
Dosao kuci na odmor, sredjuje se komp, godinu dana to nije odrzavano  :'( Gledam i ne verujem koliko je ovo cudo sporo.

Na komp imam win 8, a tu mi nesto nece TS. Jedan laptop kod brata, drugi kod oca, tako da sam ja fakticki ostao sa ovom krntijom koja mora da se sredjuje, videcu kad sredim komp da nekim cudom banem na TS.

CitatEDIT: Ljudi, meni je PS popio mozak. Ne mogu iz prve nikako da napisem "PDF" par puta napisem "PSD" pa tek onda pogodim rec.  ???
Hahahhahahaa
Nemam OS na disku, a mrzi me da trazim novi po internetu. Imao sam takodje par puta problema sa aktivatorom.

Ja ovde imam win8, a 32bit, tako je otac instalirao i ja to nisam dirao. Nisam kuci kod mojih skoro uopste pa mi nije smetalo, ali sad poludim. Moracu da se vratim na win7, razmisljao sam i o XP, ali nemam hrabrosti za to. Ostacu bez programa koje koristim, ako uzmem XP.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Rokr poslato Jun 22, 2015, 18:58:46 POSLE PODNE

Hahahhahahaa

vidija san i ja nešto da ima džabe za win 10

Pa valjda dobijas dzabe ako rezervises, ja sam to sredio jos pre par dana.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: TiXoR_ poslato Jun 22, 2015, 19:31:18 POSLE PODNE
vidija san i ja nešto da ima džabe za win 10

Ako imaš sada orginal W7 ili W8.1 dobiti ćeš kroz update W10.
Ako nemaš orginal možeš se priključiti u Insider program da im kao pomogneš u razvoju operativnog sistema, a za uzvrat će oni tebi dati orginal W10. U suštini instaliraš W10 beta i govoriš im šta bi ti volio da se promjeni.

I to će biti dostupno godinu dana. Ako do tada ne izvršiš upgrade, onda ćeš poslije morati kupiti W10 ako ga hoćeš.

a pisalo mi je u desnom kutu dole ka da mogu i sada ga nema, nisan ni testira win8 a kamoli 10