Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Jun 18, 2015, 00:00:11 PRE PODNE
Da li je siguran ovaj hosting? http://croatia-hq.com/
Pogledaj neki od hosting-a koji su na nasoj sluzbenoj listi. Siguran sam da ces naci neki koji ti odgovara.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=81.0

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 17, 2015, 23:35:16 POSLE PODNE
Eto uradite nesto zajedno pa nas iznenadite u development  ;) Da vidimo kako vam ide..

EDIT: Da l' da odmaram il'jok?  ::)
http://i.imgur.com/Ly7rkG3.png

Ma ja skinuo cisto da imam i da izmenim neke intro-e sa interneta sto skinem, ne znam ja da radim u AAE :D

Nemoj odmarati, samo nas jos vise drzis u neizvesnosti ;)

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 17, 2015, 23:25:17 POSLE PODNE
Citat: MëňďëŻ poslato Jun 17, 2015, 22:30:42 POSLE PODNE
Pitam jos jednom jel ima neko link za Adobe Aftet Effects?

Evo ]OVDE imas link za skidanje AAE, ja sam skinuo sa istog linka i sve mi radi normalno, ima sve i lepo radi.. :)

ne radi ti link jarane , ja ti kazem tpb ne radi vec odavno

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 18, 2015, 12:26:31 POSLE PODNE
Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 17, 2015, 23:25:17 POSLE PODNE
Citat: MëňďëŻ poslato Jun 17, 2015, 22:30:42 POSLE PODNE
Pitam jos jednom jel ima neko link za Adobe Aftet Effects?

Evo ]OVDE imas link za skidanje AAE, ja sam skinuo sa istog linka i sve mi radi normalno, ima sve i lepo radi.. :)

ne radi ti link jarane , ja ti kazem tpb ne radi vec odavno

Procitaj ranije postove i videces da radi i Denisu i meni, TPB radi normalno vec duzi period, cak ima nekoliko domena preko kojih mozes da udjes na sajt..nesto je do tebe..dokaz KLIK .. ;)

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 18, 2015, 12:32:04 POSLE PODNE
sta kaze jeblo majku svoju http://prntscr.com/7id119

Ne radi DP..
Kaze da imas sistem koji ne podrzava AAE,vjerovatno je to XP? Digni windows 7 i radice ti..

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 18, 2015, 12:32:04 POSLE PODNE
sta kaze jeblo majku svoju http://prntscr.com/7id119

Ovaj ti je gore dao link za 64-bitnu verziju koja je kod tebe?Mozes testirati u Virtualboxu dignuti 7cu i vidi hoce li tamo raditi :)
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Skola napokon gotova, sada da se posvetimo malo mapanju :D

Sta se kod vas radi? :)

P.S Ajde neko na TS od ovog foruma - 37.59.64.0:9962
Poslednja Izmena: Jun 19, 2015, 14:56:25 POSLE PODNE od bryant ツ

Dosao kuci na odmor, sredjuje se komp, godinu dana to nije odrzavano  :'( Gledam i ne verujem koliko je ovo cudo sporo.

Na komp imam win 8, a tu mi nesto nece TS. Jedan laptop kod brata, drugi kod oca, tako da sam ja fakticki ostao sa ovom krntijom koja mora da se sredjuje, videcu kad sredim komp da nekim cudom banem na TS.

EDIT: Ljudi, meni je PS popio mozak. Ne mogu iz prve nikako da napisem "PDF" par puta napisem "PSD" pa tek onda pogodim rec.  ???
Poslednja Izmena: Jun 19, 2015, 21:28:42 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 19, 2015, 21:06:30 POSLE PODNE
Dosao kuci na odmor, sredjuje se komp, godinu dana to nije odrzavano  :'( Gledam i ne verujem koliko je ovo cudo sporo.

Na komp imam win 8, a tu mi nesto nece TS. Jedan laptop kod brata, drugi kod oca, tako da sam ja fakticki ostao sa ovom krntijom koja mora da se sredjuje, videcu kad sredim komp da nekim cudom banem na TS.
Sto jednostavno ne podignes sistem i miran si ? :D

CitatEDIT: Ljudi, meni je PS popio mozak. Ne mogu iz prve nikako da napisem "PDF" par puta napisem "PSD" pa tek onda pogodim rec.  ???
Hahahhahahaa
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: TheToretto poslato Jun 19, 2015, 22:26:50 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 19, 2015, 21:06:30 POSLE PODNE

Sto jednostavno ne podignes sistem i miran si ? :D

CitatEDIT: Ljudi, meni je PS popio mozak. Ne mogu iz prve nikako da napisem "PDF" par puta napisem "PSD" pa tek onda pogodim rec.  ???
Hahahhahahaa
Nemam OS na disku, a mrzi me da trazim novi po internetu. Imao sam takodje par puta problema sa aktivatorom.

@Smej se ti, ali to je vec ozbiljno  :D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Imas na TPB par linkova za skidanje sa aktivatorom..Nije ko nekad da trazis ceo dan da bi nasao kako se aktivira.. :D

Citat: Streetboy poslato Jun 20, 2015, 13:59:59 POSLE PODNE
Imas na TPB par linkova za skidanje sa aktivatorom..Nije ko nekad da trazis ceo dan da bi nasao kako se aktivira.. :D
Mrzi mene to da trazim, a i moram da nadjem 32bit sistem, gubim vreme mnogo sa tim.

Ja trenutno spremam jednu bootstrap temu za BS Development, sta se radi kod vas?

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com