[ DevoXx Scripting ] • Registracija System • [VIDEO]

Započeo DevoXx, Januar 10, 2015, 21:28:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Registracija System - DevoXx

Pozdrav dragi Forumaši Balkan SA:MP-a. Htio bih vam pokazati jednu scriptu koju sam uradio. Ta scripta je Registracija na server ..Naime ova scripta će da se nalazi na jednom serveru kojeg mislim otvoriti.. Nisam htio komplicirati oko registracije te sam svodio na što lakšee.. Uživajte u videu..

>>> Klikni Ovdje Da Pogledaš Video <<<

Nemojte misliti da je kopija CH jer je ova scripta uradjena prije otvorenja CH-a..
Poslednja Izmena: Januar 10, 2015, 21:40:45 POSLE PODNE od Ɗ∊ѵoχχ

Sav trud je bio u tome sto si malko kuckao, a najvise kopirao o CH-a, znaci tu nisi omasio, skinuo si ga u originalu. Jedino sto si drugacije uradio je promena pozicije cele registracije.
Meni je objavljivanje tudjih ideja vrlo tuzno, pogodoto kad je na ovako ocigledan nacin. Mogao si lepo reci da u opisu servera kada bude pravio "Registracija je kao i na CH-u, pa izvolite udjite i pogledajte.".

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Januar 10, 2015, 21:36:35 POSLE PODNE
Sav trud je bio u tome sto si malko kuckao, a najvise kopirao o CH-a, znaci tu nisi omasio, skinuo si ga u originalu. Jedino sto si drugacije uradio je promena pozicije cele registracije.
Meni je objavljivanje tudjih ideja vrlo tuzno, pogodoto kad je na ovako ocigledan nacin. Mogao si lepo reci da u opisu servera kada bude pravio "Registracija je kao i na CH-u, pa izvolite udjite i pogledajte.".

Ta Registracija je davno napravljena prijatelju moj, i to kada sam poćeo raditi Ultra Gaming Novi mod, to ti može potvrdit "slazem se" pravila, gdje piše negdje dole Ultra Gaming koje sam zaboravio izmjenit. Tad nije se ni otvorio CH, a registracije je bila napravljena. Sad kad sam je malo doradivao sam riješio da je postavim na yt. Ja nikad ne bi radio nešto slično već novo.