[ANKETA] Najbolji grad (po vama) u GTA SA?

Započeo #woLF, Jul 10, 2014, 17:26:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Koji je po vama najbolji grad u Grand Theft Auto San Andreas?
1-Los Santos
2-San Fierro
3-Las Venturas

ubedljivo san fiero ima najbolju strukturu, koji niko do sada nije u potpunosti iskoristio

Citat: Blaeks poslato Jul 10, 2014, 17:27:46 POSLE PODNE
ubedljivo san fiero ima najbolju strukturu, koji niko do sada nije u potpunosti iskoristio

Slažem se s tobom svi ovi RP serveri stavljaju radnje u Los Santosu nisam još vidio neki Balkanski server da ima radnju u San Fierru

San Fierro , jer niko nema , a ima puno lijepih mjesta za neke mape , i za velik role-play.
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: Blaeks poslato Jul 10, 2014, 17:27:46 POSLE PODNE

slažem se upotpunosti.

Logicno Las Venturas
Svjetski poznato odredište za kocku i kupovinu, a poznat je i po vrhunskim restoranima. Grad, koji sebe naziva svjetskom prijestonicom zabave, čuven je po broju kasina i svih pratećih stvari. Sve je popularniji i kao odredište za penzionere i za porodični život
Tamo je odlicno mjesto za zabaviti se i svasta  ;)
Poslednja Izmena: Jul 11, 2014, 02:01:06 PRE PODNE od Pempacâ„¢

Citat: Pempacâ,,¢ poslato Jul 11, 2014, 02:00:11 PRE PODNE
Logicno Las Venturas
Svjetski poznato odredište za kocku i kupovinu, a poznat je i po vrhunskim restoranima. Grad, koji sebe naziva svjetskom prijestonicom zabave, čuven je po broju kasina i svih pratećih stvari. Sve je popularniji i kao odredište za penzionere i za porodični život
Tamo je odlicno mjesto za zabaviti se i svasta  ;)

Nije mi baÅ¡ neÅ¡to Las Venturas za porodični život ali svako ima svoje miÅ¡ljene  ;)

Po meni je San Fierro i radio sam GM u njemu al nisam uspio sa serverom jer naši samperi hoće da igraju u LS-u

Vidim dosta ima pozitivnih komentara za SF pa ako je neko zainteresovan za projekat neki neka se javi na PM :D
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Po meni sf poceo sam radit mod tamo uskoro gotov :)
Software Developer

Citat: Ivan_Ino.pwn poslato Jul 11, 2014, 09:54:21 PRE PODNE
Po meni sf poceo sam radit mod tamo uskoro gotov :)

Kako napreduje tvoj DM GM što si započeo :D
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Bice uskoro San Francisco by C++ u SF.
Inace po meni je najbolji grad Los Santos, ovde se ne pita gde je sta neko iskoristio.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D