Glavni razgovor #25

Započeo Blaeks, Jul 06, 2014, 20:03:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: TiXoR_ poslato April 06, 2015, 00:03:59 PRE PODNE
ja san bija užasan u osnovnoj po ocjenama takvu sam i srednju mogao upisat, jbg, šta je bilo bilo je, ko ne želi učit ide radit, ko voli učit ide učit i bude gospodin, to je tako.
Ne mora da znaci brate,dzaba ti 20 fakulteta ako nisi sposoban za to nesto,tj ako nemas organizaciju i slicno,i to potpisujem,oko mene ima milion primjera da je to istina...

Citat: Streetboy poslato April 06, 2015, 13:43:49 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato April 06, 2015, 00:03:59 PRE PODNE
ja san bija užasan u osnovnoj po ocjenama takvu sam i srednju mogao upisat, jbg, šta je bilo bilo je, ko ne želi učit ide radit, ko voli učit ide učit i bude gospodin, to je tako.
Ne mora da znaci brate,dzaba ti 20 fakulteta ako nisi sposoban za to nesto,tj ako nemas organizaciju i slicno,i to potpisujem,oko mene ima milion primjera da je to istina...

+ dzaba ti ako nemas stelu, tako je na balkanu, prije ces van balkana dobiti posao.. msm znas i sam :D

Dajte mi neke ideje sta da mapam i da kasnije objavim sa kodovima ovde na forumu, ponestalo mi ideja koliko sam mapa radio, a nemam neke volje raditi glavne lokacije po deseti put  ;)  :)

P.S Eksterijer necega, mrsko mi interijere
Poslednja Izmena: April 06, 2015, 19:37:39 POSLE PODNE od bryant ツ

Citat: bryant ãƒ,, poslato April 06, 2015, 19:37:21 POSLE PODNE
Dajte mi neke ideje sta da mapam i da kasnije objavim sa kodovima ovde na forumu, ponestalo mi ideja koliko sam mapa radio, a nemam neke volje raditi glavne lokacije po deseti put  ;)  :)

P.S Eksterijer necega, mrsko mi interijere
City Hall, banka, glavni park,spawn,hotel :D
Napravi ono sto ce ti bit zabavno radit...

nešto im valjda server ne valja pa guši malo, dešava se meni tako često pa ne radi ni wiki samp :D
~ Server Pernambucho Roleplay ~
Forum : ~ http://pernambucho.com/ ~
Facebook :~ https://www.facebook.com/events/331686430351597 ~

Owner : JA :D

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ni meni ne radi uopste,ne znam do cega je,i ja se zacudih kad vidjeh da ne radi juce..

Ni meni ne radi forum, jos od sinoc mi ne radi, u stvari otvorio mi sinoc pola stranice i nece dalje nista..  ::)

ko zna šta je. ne pratim ga često, pa možda rade temu ili nešto, ko zna.

Streetboy

*

Citat: TiXoR_ poslato April 07, 2015, 22:17:56 POSLE PODNE
ko zna šta je. ne pratim ga često, pa možda rade temu ili nešto, ko zna.
Ne vjerujem da je tema, nisu je menjali 100 godina,nece ni sad :D

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Videli od nas da smo sredili temu pa rade i oni xD  :D ;D
Poslednja Izmena: April 07, 2015, 22:26:05 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Mogli bi novu temu da odrade, ova im, kao sto kaze Streetboy, stoji vec 100 godina..  :D

Citat: Denis_Lapi poslato April 07, 2015, 22:25:41 POSLE PODNE
Videli od nas da smo sredili temu pa rade i oni xD  :D ;D

kad su tebe doktora i keru vidjeli kako radite, odmah oni moramo biti bolji, mission impossible

Citat: TiXoR_ poslato April 07, 2015, 22:32:00 POSLE PODNE
kad su tebe doktora i keru vidjeli kako radite, odmah oni moramo biti bolji, mission impossible

Tixore ne ulizuj se !  :D

Salaaa  ;)
Poslednja Izmena: April 07, 2015, 22:46:30 POSLE PODNE od bryant ツ

Citat: bryant ãƒ,, poslato April 07, 2015, 22:44:44 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato April 07, 2015, 22:32:00 POSLE PODNE

Tixore ne ulizuj se !  :D

Salaaa  ;)

muči, ulizujen se keri, da prekine nam pokazivati novije dizajnove koje radi gdje uvijek stavlja od denisa profil, oćz da mene malo reklamira