Kako nema nicega u script fajlovima

Započeo apocolcase, Jul 02, 2010, 16:03:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ja sam skinuo novi Windowns server ili kako vec i sad kad udjem u neki gm nema mi u scriptfajlovima...

nema ni jednog fajla u Scripfiles osim onih sto dobijem uz ono kad skinem ono goovnoo za server

Citat: apocolcase poslato Jul 02, 2010, 16:22:18 POSLE PODNE
nema ni jednog fajla u Scripfiles osim onih sto dobijem uz ono kad skinem ono goovnoo za server

ne treba ti vise scriptfiles-a osim tih sto vec imas, a ako skidas neki gm ili fs dobices sta trebas ubaciti u taj folder scriptfiles
Poslednja Izmena: Jul 02, 2010, 16:27:41 POSLE PODNE od Nenad

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

imam ih preko glave,komp sam pretrpo njima i gamemodovima...

Citat: Nenad poslato Jul 02, 2010, 16:24:58 POSLE PODNE
Citat: apocolcase poslato Jul 02, 2010, 16:22:18 POSLE PODNE

pa skini sebi filter skripte...imas ovdje: http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=13.0
a mozes ih jos traziti na drugim stranicama ali mislim da ce ti ovo biti dosta za sada

Haha, kakve ti gluposti govoris omg.. kao prvo nije windows server, windows server je OS.. Mozda windows samp server? :S.. skini ponovno..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Boze sta vi buncate... Svasta...

Pa kako ces imat ista u scriptfilesima kad nisi nista dodo? Mislis da ti bog to stvori kad se molis?

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Kad skines novi server ima nesto u scriptfilesima btw. :D
    Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Pa da al predpostavljan da aludira na GF fajlove. (Posto se na nasim prostorima (noznam zasto) podrazumjeva da je skriptanje u godfatheru pa nije nezna naskriptat obicnu komandu ako nije u GF-u)

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
      Tutoriali: [/list]