Važna obavijest

Započeo Correlli, Jun 29, 2010, 17:03:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nez

*

ma noliferi nemaju drugog posla pa unistavaju tudji rad i muku,sve to u zenicu treba poslat :/
uozbiljite se :(

nastoe

Citat: [SA]Chris poslato Jun 29, 2010, 19:41:08 POSLE PODNE
Čekaj oni sad stvarno misle tog koji je hakirao strpat u zatvor?? Jer mozda je to neko ovako bezveze napravio... a oni se u to uživili kao da je svijet propao...
Ugrozena je privatnos ljudi tocnije preko 100.000 ljudi ako se dogodi da im privatnos bude narusena moze kye ici u zatvor, zato je i najbolje ovako.

Citat: ExtremePower poslato Jun 30, 2010, 12:54:50 POSLE PODNE
Čekaj oni sad stvarno misle tog koji je hakirao strpat u zatvor?? Jer mozda je to neko ovako bezveze napravio... a oni se u to uživili kao da je svijet propao...
Ugrozena je privatnos ljudi tocnije preko 100.000 ljudi ako se dogodi da im privatnos bude narusena moze kye ici u zatvor, zato je i najbolje ovako.

sto je najbolje ja na Samp Forumu imam acc koji je regan an fredov msn i na kojem je pass izlupan znaci stavio sam neki bzvz tako da ne brinem :D

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

Citat: ExtremePower poslato Jun 30, 2010, 12:54:50 POSLE PODNE
To sto im je narusena privatnost nije kyeov problem. Jer u pollici privatnosti imaju rjesene slucaje napada.

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Correlli

Citat: à¸,,à¹"à¹"เภเรtгà¸,,t๏г poslato Jun 30, 2010, 12:54:50 POSLE PODNE

Ne, ne može, nego po logici u zatvor ide taj koji je napravio to (znači hacker).

nastoe

A ok ja i tak nemam pojima xD ali kad malo razmislim imas pravo, al opet Kye-u nije sve jedno tako moze samo izgubiti clanove

Correlli

Citat: à¸,,à¹"à¹"เภเรtгà¸,,t๏г poslato Jun 30, 2010, 13:57:56 POSLE PODNE
    A ok ja i tak nemam pojima xD
    To si ti rekao, ne ja. :-X

Citat: à¸,,à¹"à¹"เภเรtгà¸,,t๏г poslato Jun 30, 2010, 13:57:56 POSLE PODNE
    ali kad malo razmislim imas pravo, al opet Kye-u nije sve jedno tako moze samo izgubiti clanove
    Vjerujem da se ne boji za to, jer ovo nije prvi put da je SA:MP forum na "pauzi" (istina je da dosada nije nikad bilo da je toliko dugo bio forum offline), ali igrači još uvijek igraju bez promjena (sad ako pogledam statistiku, vidim da ima online 14998 igrača i 3209 servera, a rekord igrača je +18k).
    Poslednja Izmena: Jun 30, 2010, 14:02:11 POSLE PODNE od Don Correlli

nastoe

Citat: Don Correlli
    To si ti rekao, ne ja. :-X
    Pa mislio sam, ne kuzim se u te stvari bas ko ti

I sta uzeti ce mi mail i sta mi mogu...Mogu mi SPAMATI i to sta mi SPAMaju sprema mi se u SPAM Folder koj brisem a i vjerujem da svaki naprednji mail ima SPAM Folder! ! !

Nez

*

Citat: GTA Carrera poslato Jun 30, 2010, 14:49:07 POSLE PODNE
    I sta uzeti ce mi mail i sta mi mogu...Mogu mi SPAMATI i to sta mi SPAMaju sprema mi se u SPAM Folder koj brisem a i vjerujem da svaki naprednji mail ima SPAM Folder! ! !
    sta ce TEBI,ali nekome je mozda ista sifra na sa-mp forumu i na paypalu,domogne se i eto ti problema...nije svak' ti ;) (samo primjer (: )
    uozbiljite se :(

i Å¡ta sada trebam uradit da mi se ne ugrozit privatnostttt

Citat: MrBeatUpG poslato Jul 01, 2010, 17:54:21 POSLE PODNE
    i Å¡ta sada trebam uradit da mi se ne ugrozit privatnostttt

ko da ce on od svih njih da napadne tebe...

Pa promjeniš password. -.- Koristi tu glavu ne stoji bezveze na ramenima.
    Poslednja Izmena: Jul 01, 2010, 22:28:29 POSLE PODNE od Nik Delgad

Citat: Nik Delgad poslato Jul 01, 2010, 22:27:51 POSLE PODNE
    Pa promjeniš password. -.- Koristi tu glavu ne stoji bezveze na ramenima.
    Da kako bi se reklo da ti kiša ne pada unutra... ::)

OnTopic: Kud misliš da ce bas tebe on napast... on ce uci onima koji su glavni tamo znaci administratori, devolperi, beta testeri...