[GameMode] Mileston Roleplay 0.3z

Započeo Dimi, Mart 07, 2014, 11:31:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo jos dva zadnja pitanja ! Zasto kad se neko ide logirat me spawna do farme ko na nekim serverima ! i kako da se otvore ona vrata u banci kad ju zelis pljackat !  ;D

Meni se nesvidja mod  jest dobra registracija i TD al brate Object Slabo ucitaje ! 7/10 Jer si mod radio do 0

â–ºTuRciNNN' â˜...âœ"
https://www.facebook.com/don.turcin

HITNO POMOC!! NEMOZE MI UCITAVAT OBJEKTE NA MODU!!! NIKAKO JEDNOSTAVNO NEMA ZGRADE PROPADNES DOLE!!
NIJE KUCNI SERVER NEGO HOST , NARUCENI!! POMOC MOLIMM VAS!!!!!

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Neka ti ide na cast sto si ovo objavio,vecina mapa su one koje je Boyant radio i nisi imao pravo da objavis ovaj gm makar zbog njega,a zatim i zbog mene koji sam radio skoro 2 mjeseca bez tebe,kako mape tako i skriptu,priznajem odradio si neke osnove,ali vecina ideja i samog gm-a je plod mog i Boyantovog rada,ali saznao sam jos pre kakav si covjek pa me ovo ne iznenadjuje..

Citat: Streetboy poslato Mart 08, 2014, 14:00:47 POSLE PODNE
Neka ti ide na cast sto si ovo objavio,vecina mapa su one koje je Boyant radio i nisi imao pravo da objavis ovaj gm makar zbog njega,a zatim i zbog mene koji sam radio skoro 2 mjeseca bez tebe,kako mape tako i skriptu,priznajem odradio si neke osnove,ali vecina ideja i samog gm-a je plod mog i Boyantovog rada,ali saznao sam jos pre kakav si covjek pa me ovo ne iznenadjuje..

haha :) svaka tebi cast na tvom saznjanju , kada sam dobio nazad mod , nisam mogao samo greske da ispravim , boyant je ionako objavljivao mape ..
a i necu da se raspravljam ako ti smeta mod trazi da ga brisu i to je to

JEL MOZE POMOC !

Evo jos dva zadnja pitanja ! Zasto kad se neko ide logirat me spawna do farme ko na nekim serverima ! i kako da se otvore ona vrata u banci kad ju zelis pljackat !

Citat: Knuddel poslato Mart 08, 2014, 15:20:22 POSLE PODNE
JEL MOZE POMOC !

Evo jos dva zadnja pitanja ! Zasto kad se neko ide logirat me spawna do farme ko na nekim serverima ! i kako da se otvore ona vrata u banci kad ju zelis pljackat !

to sa spawnom pogledaj , mozda propadanje objekta , promeni kordinate
SPAWN_OBICAN
a za to je /obijbravu ili tako nesto
pronadji pod pklesta varijablu :D

ne ne ne shvacas ne zelim spamat ! ali ogovorim sta je problem problem je to sto akd se neko logira na server mene ili druge admine povuce ne na spawn nego u drugi grad di je ona farma !

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ako uklone mod ovdje nista nisam uradio iz razloga sto prije svega mod sada ima preko 20 ljudi,a drugo je to da ima na download i objavljeno je na svim ostalim samp forumima..
Nego takvi su balkanci,kad vide da ne mogu da uspiju onda bacaju tudji trud u vodu..

Citat: Streetboy link=topic=86402.msg582553#msg582553
quote author=Knuddel link=topic=86402.msg582550#msg582550 date=1394297944]
ne ne ne shvacas ne zelim spamat ! ali ogovorim sta je problem problem je to sto akd se neko logira na server mene ili druge admine povuce ne na spawn nego u drugi grad di je ona farma !

ne znam do cega je pogledaj skriptu

Streetboy

*

Citat: Dimi poslato Mart 08, 2014, 18:10:25 POSLE PODNE
ne znam do cega je pogledaj skriptu
* Script by : Dimi
* Maps by : Tezak
* Credits : Mr.Gagi,C++,Boban,Pepur,TheCooler,Boyant,Street
* Version : ML | x1.0.0 | by DaI

Ja koliko znam skriptu nisi sam radio,mape je najmanje radio Tezak,a i sve da promijenis to nemas pravo da objavis gm na kom smo radili ja i Boyant najmanje 2 mjeseca bez tebe.. Ali eto opet kazem neka ti ide na cast.