[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version

Započeo Farkias, Septembar 08, 2013, 13:21:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel mozes sliku da mi das nemogu da nadjem~!!  :'( :'( :'(

1 /aduty
2  /gotopos 2431.0767 -1639.6185 13.4635 0                 <<<<<tako napisi  ;D

Brate hvala ti puno na ovome jos kad bih mogo ID ove od ostalkih poslova :D NPR Diler oruzjem Dzeparos kradljivac droge... ako ima toga Hvala ti puno :****

Citat: San Salvatore poslato Oktobar 23, 2013, 17:13:22 POSLE PODNE
Brate hvala ti puno na ovome jos kad bih mogo ID ove od ostalkih poslova :D NPR Diler oruzjem Dzeparos kradljivac droge... ako ima toga Hvala ti puno :****
odes u opstinu i zaposlis se i odes to crvenog kvadratica...

Nzm de pokrece sverc The Vinci Family pomoc mala????

Citat: San Salvatore poslato Oktobar 25, 2013, 17:07:00 POSLE PODNE
Nzm de pokrece sverc The Vinci Family pomoc mala????
Sednes u kombi.Odes iza onih kutija,zavucen deo,iza baze i pise /sverc i tu samo.

Farki mozes da mi posaljes broj u pawnu ili kako vec kako da promenim ime mafije ?? Please :** itd itd... Ili bilo ko samo da zna :D

Ja sam ga download ali nece da ujde nes nevalja!

Ako je radilo ovima prije vas, radit će i vama. Ja nisam ništa dirao, to je nešto do vas.

E a sto treba napisati da se otvori kapijau pred policijom?

(oprostite sto objavljam temu staru 10 dana ili kolko vec!)

Pa kada napisem /otvori onda mi piše da se otvara ali jedna je rampa dolje a druga dolje a ta druga je nekada gore sto treba uciniti jel tebi to radilo ili ne?????

Komanda je /otvori meni radi a i mod ima dosta dobrih sistema i ova mapa BDT je bila RM na Extazy

Znaci rijetki su ko ti da izbacaju ovakav mod i kladim se da ce biti dosta njih koji ce edit ovaj mod tebi svaka cast od mene desetka cista
Poslednja Izmena: Novembar 23, 2013, 23:08:08 POSLE PODNE od Mare Moralles