[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version

Započeo Farkias, Septembar 08, 2013, 13:21:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Moze neko da mi uploaduje negde drugde ovaj mod posto nece mi sa mediafire!

ae brate pravi ovako da ima i pesme ja koristim mod ne da je extra nego jebe mamu

Neradi link :/

HostName: FC:RP 30.12 u 20h!BIG UPDATE!
Address:  176.9.140.165 :7556
Players:  0 / 100
Ping:     32
Mode:      FC:RP v1.0.0
Map:      Finality City

Nesto nije u redu sa MEDIAFIRE , trebas da uploadas negdje drugdje , inace mod je odlican...
10/10

Real-Life informacije

Ime : Benjamin
Prezime : Sinanovic
Nadimak : Benjenzi
Zanimanje : Jebač
Pol : Musko
Godine : 16

BS i ostale informacije

ZB-RP : Vlasnik & Skripter
BURPG : ex  Admin
CH status : Legenda

[/center]

gde da skinem mode mediafire neradi nesto. moze neki link?

Ovako momci, molio bih sve koji koriste EG mod , da promjene ime servera jer dozovolu za ime EuroGaming nema niko. Posto vidim da neki debili otvaraju server sa EuroGaming imenom i modom. Posto vecina zna ali evo opet cu reci EuroGaming jos postoji i server jos radi. Za one koji zele posjetiti  IP : 91.121.21.54:7801

lv

*

Pa neverovatno . Dobar mod , sistemi kuca i ovih sranja UZAS , UZAS

Znaci koja jos buadala ce da pamti vlasnike kuca i IDOVE kuca da bi je prodo na /aprodajkucu . Neki PRO skripter nije uradio da se na labelu pokaze ID kuce -_- .. 

I jos jedna stvar /kreirajfirmu [ID] [VRSTA] [LEVEL] [CENA] ,  znaci moram da budem tupadzija da pamtim id firme koju sam zadnju napravio da bi mi sve lepo funkcionisalo .. SRANJE MOD
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Citat: Lazarevic poslato Januar 02, 2014, 19:39:57 POSLE PODNE

Znaci koja jos buadala ce da pamti vlasnike kuca i IDOVE kuca da bi je prodo na /aprodajkucu . Neki PRO skripter nije uradio da se na labelu pokaze ID kuce -_- .. 

I jos jedna stvar /kreirajfirmu [ID] [VRSTA] [LEVEL] [CENA] ,  znaci moram da budem tupadzija da pamtim id firme koju sam zadnju napravio da bi mi sve lepo funkcionisalo .. [cenzura] MOD

za kuce mozes popravit obrises ih sve i onda dodas u scriptu da postavi i d kad ti postavis kucu i eto aj sam na pra kuca uradio tako ali treba dugo vremena da sve postavis -.-

Citat: Lazarevic poslato Januar 02, 2014, 19:39:57 POSLE PODNE

I jos jedna stvar /kreirajfirmu [ID] [VRSTA] [LEVEL] [CENA] ,  znaci moram da budem tupadzija da pamtim id firme koju sam zadnju napravio da bi mi sve lepo funkcionisalo .. [cenzura] MOD

Upucaj se.
Poslednja Izmena: Januar 02, 2014, 22:23:39 POSLE PODNE od Farkias

meni nece dwn link? izbaci mi samo mediafire ae uplaod pls na neki drugi
Graphic & Web Designer