Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 05, 2014, 13:34:53 POSLE PODNE
E da, vi sa BG-a, jel zna neko mozda zasto mi nece IP od BG servera? Od kad ste opleli onaj Global pre godinu i nesto dana, meni server ne radi. Ubacim IP i stalno mi baca "Retrieving info" ne ocitava mi ni HOSTNAME ni MODE, a ni MAP. Kao kod ugasenog kucnog servera. Pisao sam i na forum pre par meseci, ali niko nista ne javlja. Inace svi ostali serveri rade
193.192.59.151:7784
imaš u njhihovom podforumu.. pod info tamo

Sta imam? Nasao sam ja IP, ali ne radi i ovu tvoju sad sto sam uzeo nece da ocita..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Lapi, stvarno ne znam do čega je i na žalost nisi jedini koji se žali oko toga, nekima IP radi nekima ne radi, zna se desiti..
Pokušavamo nešto da uradimo povodom toga, ti si znači igrao prije kod nas?

Citat: [BG]Spartacus poslato Jun 05, 2014, 13:47:38 POSLE PODNE
Lapi, stvarno ne znam do čega je i na žalost nisi jedini koji se žali oko toga, nekima IP radi nekima ne radi, zna se desiti..
Da da, jos pre 2 godine.. Ali posle dosao onaj Global i sve sto sam imao i skupljao otislo u nepovrat, tu sam poludeo i prestao da igram, a i nisam mogao zbog skole. Inace, prvi RPG server sa Balkana na koji sam ja usao. Jos je tu bio Solinac, Bery Crack i oni stari igraci. Onda se desilo ovo cudo sa IP i nisam vise nikad usao..

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 05, 2014, 14:33:09 POSLE PODNE
Da da, jos pre 2 godine.. Ali posle dosao onaj Global i sve sto sam imao i skupljao otislo u nepovrat, tu sam poludeo i prestao da igram, a i nisam mogao zbog skole. Inace, prvi RPG server sa Balkana na koji sam ja usao. Jos je tu bio Solinac, Bery Crack i oni stari igraci. Onda se desilo ovo cudo sa IP i nisam vise nikad usao..
I dalje je Solinac tu kod nas.  :)
Onda se sjećaš Mateo Bossa, Marko Šmakić, Damir Bašić, Elvis Mašić, Tom Berwick itd

Citat: [BG]Spartacus poslato Jun 05, 2014, 14:58:50 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 05, 2014, 14:33:09 POSLE PODNE
I dalje je Solinac tu kod nas.  :)
Onda se sjećaš Mateo Bossa, Marko Šmakić, Damir Bašić, Elvis Mašić, Tom Berwick itd
A Solinca sam malo "zamrzeo" nikad za PD nije hteo da me testa xD Ma bilo je to full vreme, meni je tada sve bilo zanimljivo, ali sada kad znam kako sve to nastaje smara me SA:MP. Inace bio je tu i Moris Boss, Nino (valjda), Darko Krstic..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Darko Krstić je sada A5, Nino je HEAD i dalje, Moris takoÄ'e..  :)

Poveca se broj dnevnih korisnika samo napred :=)
69

Ma sad ce raspust povecace se sigurno jos vise :D
I ja planiram sebi naci neki server gde cu igrati samo da zavrsim prijemni  :'(

Ja ucim skriptati zadnjih par meseci i ide mi dobro, prije samo php, jq, c, a i dosadilo mi igrati. Jedini server na kojem sam ono bas uzivao bio je Balkan Ekspres
Poslednja Izmena: Jun 05, 2014, 17:16:37 POSLE PODNE od Shoorty

Meni najbolji bio Balkan Ulice sad upropascen i sedi prazan al jbg :D

http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/06/05/Kane-Zipperman-1.jpg
poruke me nasmejale do bola :D

ako ti svi serveri rade osim tog a ostalima taj radi moras propustiti samp na firewallu na kompu(znaci ako ti je ukljucen firewall samo idi tamo u postavke i iznimke tj. exceptions i unesi samp kao program), meni je takav slucaj bio sa L.os B.alkan, unosio 10 puta tacan ip opet pise ret. info..., ugasis firewall ili dodas kao iznimku i radit ce ;)

Citat: ShocK_ poslato Jun 05, 2014, 18:35:04 POSLE PODNE

Bas sam danas to citao, hahaha crkao sam  :D

Citat: Shoorty poslato Jun 05, 2014, 20:41:20 POSLE PODNE
Citat: ShocK_ poslato Jun 05, 2014, 18:35:04 POSLE PODNE

Bas sam danas to citao, hahaha crkao sam  :D

Al najjaci kraj :D

- I wanna do bad things to you.
- Oh really,like what?
- Murder your family.Don't text me again.

AHAHAHHAHHAHAHA a ovo je genijalno :D