Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BG] Rocker poslato Jun 04, 2014, 19:51:08 POSLE PODNE
Citat: [SF]C++ poslato Jun 04, 2014, 19:14:35 POSLE PODNE
Pa tu je kriv staff tim koji treba da to reorganizira i naznaci igracima svrhu foruma i da se spamom nista nedobija.
Ma njima su postovi bitni, jes' i meni su, imam 8+k postova, ali oni baš luduju samo za postove...
koji je fazon spamati bez neke potrebe?
69

Citat: [SF]C++ poslato Jun 04, 2014, 19:52:07 POSLE PODNE
Citat: [BG] Rocker poslato Jun 04, 2014, 19:51:08 POSLE PODNE
Citat: [SF]C++ poslato Jun 04, 2014, 19:14:35 POSLE PODNE
Pa tu je kriv staff tim koji treba da to reorganizira i naznaci igracima svrhu foruma i da se spamom nista nedobija.
Ma njima su postovi bitni, jes' i meni su, imam 8+k postova, ali oni baš luduju samo za postove...
koji je fazon spamati bez neke potrebe?
Njima je zabavno da se "zajebavaju" tamo... Tj. njima forum služi za to.

nesvatam tu logiku ali eto sretno im.
69

Njima je veće poštovanje kad imaš više postova.

Citat: [BG] Rocker poslato Jun 04, 2014, 20:01:52 POSLE PODNE
Njima je veće poštovanje kad imaš više postova.
pa kojom logikom se oni vode..
ljudi te trebaju postovat na osnovu onog cime si doprinjeo njima i samoj zajednici...
a ne koliko postova imas i koja si pozicija...
69

u ovom chatu se samo vas dvojica dopisujete i to oko toga ko koga postuje na nekom tamo forumu zbog postova

Citat: Blaeks poslato Jun 04, 2014, 20:05:32 POSLE PODNE
u ovom chatu se samo vas dvojica dopisujete i to oko toga ko koga postuje na nekom tamo forumu zbog postova
Zar se i to nesmi?
pa pricamo o stvarima koji ovu samp scenu cine ovakvom kakva jeste..
69

Ta "scena" i ne postoji, nego vas nervira kada dodje neko nov, koji je neiskusan, potrudi se da otvori server, pa vi mislite da ste mnogo iznad njega, dajete sami sebi neki rang "Starosedeoca sampa", i onda ga omalovazavate. Svako ima pravo da pokusa da otvori server, a i takodje, svi ti sto otvaraju servere svaki dan, istog tog dana ga i zatvaraju, tako da ne vidim nikakvu frku oko toga, svako od tih skriptera "pocisti" za sobom

Koga ja omalovazavam?
Niti se smatra starosediocem, govorim onako kako mislim a mislim da svi imamo pravo na razlicita misljena koja imamo pravo iskazati, i naravno necemo se svi sloziti oko istog ajde bar da nastojim da pokusamo razumeti drugog a ne odma svatati to bukvalno.
69

ja sam pokusavao da razumem vas sto mislite da ste iznad obicnih sampera koji otvaraju servere svaki dan, ali mi to ne ide u glavu, pustite decu da se izigraju kad su vec, ne znam ni ja kako, dospela na tu stranu interneta

Citat: Blaeks poslato Jun 04, 2014, 20:13:19 POSLE PODNE
ja sam pokusavao da razumem vas sto mislite da ste iznad obicnih sampera koji otvaraju servere svaki dan, ali mi to ne ide u glavu, pustite decu da se izigraju kad su vec, ne znam ni ja kako, dospela na tu stranu interneta
Pa nedrzim ja nikog,niti je prica usmjerna u tom sjeru,pricamo koja je vaznost postova na samom forumu,ako od tih primer 5000 nemas jednu cistu.
69

Pa gdje si Blaeks, sta se radi, jos malo pa ces postati vlasnik ovog foruma :D, i ja da se malo javim nisam odavno :S, nego ko je ovaj Denis Lapi?, nisam ga vidjao prije

Citat: Artieâ,,¢ poslato Jun 04, 2014, 20:44:48 POSLE PODNE
Pa gdje si Blaeks, sta se radi, jos malo pa ces postati vlasnik ovog foruma :D, i ja da se malo javim nisam odavno :S, nego ko je ovaj Denis Lapi?, nisam ga vidjao prije
gde si ti :D haha, vlasnik necu, ovo je odlicno :D lapi je jedan mnogo dobar decko, odlican smod

Citat: Artieâ,,¢ poslato Jun 04, 2014, 20:44:48 POSLE PODNE
Ma artie nepitaj,da nepokrecemo ponovo temu u vezi toga..

nego sta kod tebe ima nema te odavno?
69