Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ajmo neku normalnu temu..
Ima li nekog ko svira klavijaturu i koju bi mi preporucili do 200â,¬ (moze i polovna)?

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 01, 2014, 12:25:35 POSLE PODNE
Ajmo neku normalnu temu..
Ima li nekog ko svira klavijaturu i koju bi mi preporucili do 200â,¬ (moze i polovna)?

To Lapi ima ovako da svira
http://www.youtube.com/watch?v=2-lIx0hDq5Q
hahaha
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

E gde mi je samo bio mozak kad sam krenuo da sviram gitaru. Lepo da sam uzeo klavijaturu, harmoniku, saksofon ili trubu pa da mlatim pare na svadbe i veselja, a ne gitaru, ali jbg :)

Ja sam vise u ovom fazonu sto se tice te vrste muzike: http://m.youtube.com/watch?v=biT5eBF0iY0&ctp=CAIQpDAYACITCL35wZ3M2L4CFUWiwgodXQcAIFIaUmFkZSBrb3NtYWphYyBpbnN0cnVtZW50YWw%3D&client=mv-google&guid=&hl=en-GB&gl=RS
Ili ovako nesto:
http://m.youtube.com/watch?v=mJwJnY1wSS0&ctp=CAIQpDAYACITCLug7tHM2L4CFagFwgodSn8AVVITU2FkaW4gbGppbGphbmEga29sbw%3D%3D&gl=RS&hl=en-GB&client=mv-google&guid=

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Nemojte o muzici, malo nas je koji se razumijemo u to.  :)

Jao spartakus spama na bs haha <3

Citat: Eldo Alić poslato Jun 01, 2014, 20:59:50 POSLE PODNE
100 postova i nije spam, samo razmjenjujem miÅ¡ljenja sa ostalim korisnicima.  :)

Stavi nick [BG] Eldo Alić > da se zna gde igraÅ¡.  :D

Citat: [BG]Spartacus poslato Jun 01, 2014, 23:45:12 POSLE PODNE
Citat: Eldo Alić poslato Jun 01, 2014, 20:59:50 POSLE PODNE
100 postova i nije spam, samo razmjenjujem miÅ¡ljenja sa ostalim korisnicima.  :)

Stavi nick [BG] Eldo Alić > da se zna gde igraÅ¡.  :D
ok,nije problem :D

Registrovalo se nekoliko naÅ¡ih korisnika, kao Å¡to je Ekvima, Mujkić.. ali već nekoliko dana čekaju na odobrenje accounta i ko zna koliko će to joÅ¡ da potraje, ali kada im odobre ima da oživimo onaj naÅ¡ podforum kao i chat.  :)

Citat: [BG]Spartacus poslato Jun 02, 2014, 14:22:22 POSLE PODNE
Registrovalo se nekoliko naÅ¡ih korisnika, kao Å¡to je Ekvima, Mujkić.. ali već nekoliko dana čekaju na odobrenje accounta i ko zna koliko će to joÅ¡ da potraje, ali kada im odobre ima da oživimo onaj naÅ¡ podforum kao i chat.  :)

Javi Djuri ili Blaeksu na pm da im odobre :)

Citat: Streetboy poslato Jun 02, 2014, 16:44:25 POSLE PODNE
Citat: [BG]Spartacus poslato Jun 02, 2014, 14:22:22 POSLE PODNE

Javi Djuri ili Blaeksu na pm da im odobre :)
Javio sam Blaeksu odmah nakon njihove registracije, meÄ'utim on mi je rekao da sačekam Đuru na Å¡ta sam pristao, a tek jutros sam poslao Đuri privatnu poruku.. valjda će prihvatiti kada doÄ'e.

Ma jebiga,ovde se ne broje postovi  >:(

Vote čovjek na svakoj zajednici bi u fanart.  8)

Eh Å¡ta će nas sada sa BGa biti, petorica čekaju na aktivaciju, vas osam ima već račun.. kad' nagrnemo.  ;D

Opa vid Spartacusa server vlasnik  8)