Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Shoorty poslato Maj 30, 2014, 18:32:21 POSLE PODNE
Ja predlazem da se K4[Я]!K3 skine s.mod zadnji put se prijavio 20-aprila.

Ima mnogo vise aktivnijih clanova koji zasluzuju s.smoda.

I ja ocu svasta pa nikom nista, bit ce karike aktivan za koji milenijum :D
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Nekad postoji i najavljeno odsustvo, cisto za slucaj da nisi znao.
Nego sta vi sad vodite polemiku koem sta treba, sta je trebalo, Djura je odradio, a ak oce trebati jos nesto, odradice sam.

Citat: Blaeks poslato Maj 30, 2014, 16:08:15 POSLE PODNE
koksildo je vama odlican smod, admin ? jeste sigurno, brisao je akaunte svim srbima, bez ikakvog razloga, samo zato sto su srbi, sedeo ja na 2 stolice istovremeno, lagao je druge ljude i krao im zasluge, u avataru je uvek stavljao i velicao stare turke i osmanske vodje, a kad neko stavi srpsku sliku, odmah ga je brisao, covek koji ne moze da resi sam sa sobom da oba narode postoje i zive, nego ovaj drugi gazi i muci dok god je u mogucnosti, mislim dok je bio smod ? grdni ste mi vi stari clanovi kad je vama to primeran smod

vi idite tamo ako vam je bolje, niko vas ovde ne zadrzava, ovo nije razgovor za raspravu u vezi toga
Hoću da kažem nešto u vezi ovoga i to je to.
Sjećam se na zapadnom kada je bilo za Srebrenicu, ja sam nadodao na to da se ne zaboravi i da tu i nije bio genocid koliko se priča, mene je Koksildo banovao zauvijek, a razlog "Genocida je tu bilo, idi negde gde vas je više", šta reći.

Gledam za ovo mapping battle sto ce bit, bit ce lepo gledati filmove i crtace, uz pomoc Levuovih tutoriala svaka budala sad zna mapat sa texturama i uradit dobru mapu.

Sve mi je jasno,ali ne razumijem sto se vi brinete ko ce biti smod i slicno.Bas me zanima kakva bi vama bila reakcija da vam neko pametuje kako da drzite zajednicu koja traje godinama..?

zaboravite tu temu, pricajte o necemu drugom

Taj decko je zasluzio administratora a ti pricas o njegovom smenjivanju,to sto on nije aktivan mozda ima svoje razloga.
K4[Я]!K3 zasluzan je za mnogo toga na forumu.

BTW. Streetboy nije zasluzio da bude super moderator pre svega MR.GAGI je zasluzio da bude umesto njega,ali uvlacenje cini cuda.

Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 30, 2014, 19:15:40 POSLE PODNE
Gledam za ovo mapping battle sto ce bit, bit ce lepo gledati filmove i crtace, uz pomoc Levuovih tutoriala svaka budala sad zna mapat sa texturama i uradit dobru mapu.

Hahaha broj mapera se drasticno povecao , dobili smo i neke odlicne :D

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Ne lupajte za Streetboya, ako je neko normalan i ne zeli nikog da uvredi to je uvlacenje?Ugl dosta o toj temi, srecno vam svima sad i gotovo

Jest da mi nije pravo ali Ivan ga je zasluzio jos davno tako da o njemu nemam nista lose reci lik je car za mene i to je to.
69

Citat: [BG]Spartacus poslato Maj 30, 2014, 19:13:42 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Maj 30, 2014, 16:08:15 POSLE PODNE
koksildo je vama odlican smod, admin ? jeste sigurno, brisao je akaunte svim srbima, bez ikakvog razloga, samo zato sto su srbi, sedeo ja na 2 stolice istovremeno, lagao je druge ljude i krao im zasluge, u avataru je uvek stavljao i velicao stare turke i osmanske vodje, a kad neko stavi srpsku sliku, odmah ga je brisao, covek koji ne moze da resi sam sa sobom da oba narode postoje i zive, nego ovaj drugi gazi i muci dok god je u mogucnosti, mislim dok je bio smod ? grdni ste mi vi stari clanovi kad je vama to primeran smod

vi idite tamo ako vam je bolje, niko vas ovde ne zadrzava, ovo nije razgovor za raspravu u vezi toga
Hoću da kažem nešto u vezi ovoga i to je to.
Sjećam se na zapadnom kada je bilo za Srebrenicu, ja sam nadodao na to da se ne zaboravi i da tu i nije bio genocid koliko se priča, mene je Koksildo banovao zauvijek, a razlog "Genocida je tu bilo, idi negde gde vas je više", šta reći.
Zapadni je nastao posle gorih stvari koje su se ovde desile kada je vecina Srba sa ovog foruma i otisla jer niko od Admina nije hteo da reaguje na to sto je jedan clan velicao Oluju i dosta njih je i podrzalo taj post dok naravno Srbi nisu rekli nesto protiv tog posta do tada je taj post stajao. Onda sam ja sa Dankicem nesto pricao i resio on da pokrene ZB pa sam mu rekao da zove Dona i tu je krenula citava prica. A sad odoh i ja sa ovog foruma.

@caupton'S
Ne zasluzujem ja nista, na Zapadnom sam kada mi je nudjen odbio i svuda bih odbio, a sada posebno ne zasluzujem jer nisam aktivan, ne igram samp, ne skriptam. To su glupost...

Citat: caupton'S poslato Maj 30, 2014, 19:59:22 POSLE PODNE
BTW. Streetboy nije zasluzio da bude super moderator pre svega MR.GAGI je zasluzio da bude umesto njega,ali uvlacenje cini cuda.
Mene bi bila sramota da sam ovo rekao..Molim te obrazlozi svoj odgovor i javi kome sam se tu uvlacio? Ja znam zasto ti pricas tu pricu,shvatio sam ja jos davno da ti imas nesto protiv mene,ali tek sad si to i dokazao.
A sto se tice Gagija,pre svega niti si upucen niti imas pojma o cemu se radi.Ovo sto si napisao je dokaz koliko si primitivan i koliko nemas pojma ni o cemu.Siguran sam da Gagi i da mu je ponudjena pozicija na ovom forumu ne bi pristao,ali i pored toga ne znam da li si primetio da je Gagi otisao iz samp svijeta i da cesto brise nalog na BS-u bas zbog komentara takvih primitivaca kao sto si ti.

Pozdrav,pozdravi drugare koji ti sire pogresnu pricu o meni (znaces ti koje) ;)

Ja ne znam zbog cega razvlacite ovu temu i koji je vas cilj, ali svakako to sto ste naumili necete ostvariti. Rezulatate ove staff liste cete uskoro videti..

Inace, jel moze neko da preporuci neku klavijaturu do 200â,¬ moze i polovna, onako za vezbanje i to?

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com