Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: вÑ"ηÑ,lÑ"у poslato Maj 30, 2014, 15:19:28 POSLE PODNE
Citat: [SX] TiXoR_ poslato Maj 30, 2014, 15:06:32 POSLE PODNE
svi hvalite taj forum pa šta onda ovde radite?? Koksildo ako ga iti malo znaš onda znaš da je dete kreten. c o r e l l i da je htio napravio bi skriptu imao bi najjači server ali nije i nema ni ništa. klauni su i biće klauni uvik. ti si [cenzura] i popuši mi [cenzura] [cenzura]čino retardirana jebenti majku

dada klinacc san ima 14 godina kao i ti pu jebenti mater. držin ja sebe i svog života nemoraš se ti klošaru ništa brinit

Ne znam tko je započeo raspravu oko navedene zajednice.

Ne možeš reći da je Koksildo dijete, kada ima oko 20 godina, ili si ipak mislio samo na sebe?

Tako je, da je HTIO, ali čovjeku se može, ipak njemu nije SA-MP sve u životu, nego prije svega Å¡kola te fakultet kojeg treba zavrÅ¡iti, kako god, njegova će se skripta uvijek hvaliti, kao i sistemi koje izraÄ'uje.

Već sam naveo iznad da si klinac, znam ja to, pogotovo po tvome ponašanj, ipak je to pubertet pošto pišeš malo Srpski, malo Hrvatski.

Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 30, 2014, 15:08:35 POSLE PODNE
Tema je ne bitna stavka, treba imati dobar i organizovan staf.
Svakako da je i ona bitna, neće tebe sigurno privući obična tema, koja nije ni editana. ;)

da malo otupiÅ¡ glavu od kompjutera i da si pogeldao filmove iz bivÅ¡e juge znao bi dete kreten. nisan srbin niti nisan baÅ¡ njihob fan al eto. ja san dijete? a iskreno volija bi se vratit u pubertet.  Koksildo? Pa sinko ni neznaÅ¡ ga a sereÅ¡ molin te dosta viÅ¡e o ovome jer piÅ¡eÅ¡ gluposti koje neznaÅ¡

sinko koksildo je obični klaun bija san snjin dobar dok smo skupa trebali skriptapt krao je ljudima modove, dakje ovde je postao smod nakon toga svega otvorisi se zapadno smeće i odjednom bude tu admin predstavlja  se da je neko drugi a zapravo je to on. brige me za njegovu vjeru  i njegova pravila. ja pričan ono Å¡ta san vidija i Å¡ta se deÅ¡avalo to Å¡ta ste vi tek prije mjesec dana počeli bit po forumuma nije moja stvar tako da pritanete o tom klaunu govirit i o svemu i neživcvirate me za kurac nabijen njega i vas na kurac

Tixor FЯ3AΚ je stariji clan i od mene i tebe zajedno govori iz svoje perspektive i ima pravo da zakljucuje o ljudima kako oce.
Poslednja Izmena: Maj 30, 2014, 15:50:37 POSLE PODNE od [SF]C++
69

ne interesira me niti malo ja znan šta ja znan to svakog pitaj kad se otvarao zapadno smeće. dosta kraj the end GG WP

a da si bio dobar član foruma sigurno bih ga joÅ¡ imap  :-*

Citat: [RC] FЯ3AΚ [SF] poslato Maj 30, 2014, 15:55:11 POSLE PODNE
Citat: [SX] TiXoR_ poslato Maj 30, 2014, 15:54:38 POSLE PODNE
a da si bio dobar član foruma sigurno bih ga joÅ¡ imap  :-*
Bio jesam , dok nisam jednog dana to promijenio .

pa ti si kraj, bog, idol, frik?

koksildo je vama odlican smod, admin ? jeste sigurno, brisao je akaunte svim srbima, bez ikakvog razloga, samo zato sto su srbi, sedeo ja na 2 stolice istovremeno, lagao je druge ljude i krao im zasluge, u avataru je uvek stavljao i velicao stare turke i osmanske vodje, a kad neko stavi srpsku sliku, odmah ga je brisao, covek koji ne moze da resi sam sa sobom da oba narode postoje i zive, nego ovaj drugi gazi i muci dok god je u mogucnosti, mislim dok je bio smod ? grdni ste mi vi stari clanovi kad je vama to primeran smod

vi idite tamo ako vam je bolje, niko vas ovde ne zadrzava, ovo nije razgovor za raspravu u vezi toga
Poslednja Izmena: Maj 30, 2014, 16:13:27 POSLE PODNE od Blaeks

unlock, nadam se da ste se smirili

Nego jel zna neko dal ce se ponovno otvorit natjecanje mapera?

Citat: Peroxide poslato Maj 30, 2014, 17:11:15 POSLE PODNE
Nego jel zna neko dal ce se ponovno otvorit natjecanje mapera?
ja cu otvoriti, cim krene raspust

Sta bi sa Nenom ? Lik odjednom nestade.

Citat: Shoorty poslato Maj 30, 2014, 17:16:44 POSLE PODNE
predao je co-admina i otisao

Citat: Blaeks poslato Maj 30, 2014, 17:17:34 POSLE PODNE
Citat: Shoorty poslato Maj 30, 2014, 17:16:44 POSLE PODNE
predao je co-admina i otisao
a i bio je neaktivan...

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Ja predlazem da se K4[Я]!K3 skine s.mod zadnji put se prijavio 20-aprila.

Ima mnogo vise aktivnijih clanova koji zasluzuju s.smoda.