Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

C++, ako si ikada vodio neku veću zajednicu shvataÅ¡ koliko je teÅ¡ko odrediti koja je prava osoba za odreÄ'enu poziciju, ja prvi sam u velikoj dilemi kada odreÄ'ujem neku poziciju jer se bojim i pitam se da li će ta osoba da opravda očekivanja, a poÅ¡to ovaj forum ima i viÅ¡e takvih članova...
Jednostavno ne trebaš odustajati, samo guraj svoj pos'o i nemoj da misliš na smoda i sam će doći.

evo vjeruj mi za ovo koliko sam ovde prvi godinu se nisam javljao ucio sam o skriptanju.Sad sam ovde dvije godine i na svaki nacin sam pokusao pomoci onima koji trebaju.Nikad mi na pamet nije pala misao za smoda ali kad vidim nesto sto nebih zelio da vidim zapitam se zapravo da li sam ja ista postigao ovde,jer sve sto ocekujes padne ti u vodu.
69

Citat: [SF]C++ poslato Maj 29, 2014, 13:55:33 POSLE PODNE
evo vjeruj mi za ovo koliko sam ovde prvi godinu se nisam javljao ucio sam o skriptanju.Sad sam ovde dvije godine i na svaki nacin sam pokusao pomoci onima koji trebaju.Nikad mi na pamet nije pala misao za smoda ali kad vidim nesto sto nebih zelio da vidim zapitam se zapravo da li sam ja ista postigao ovde,jer sve sto ocekujes padne ti u vodu.
Vjeruj mi samo da oni ne ubacuju ljude koje poznaju u staff, mislim na prijatelje.. jer da ubacuju prijatelje u staff ova zajednica bi odavno propala, kakve njemu koristi ako je on njemu prijatelj, a nema pojma ni o čemu?
Dakle kada je u pitanju taj režim ko će u staff, strogo se vodi računa..

Ma necemo vise o tome nemoram nikad nista dobiti,nastavicu svoj posao a nek dobija smoda ko oce vise me briga stvarno.Nek radi svoj posao ko god da ga dobije i cao.
69

Nemoj misliti da filozofiram ili nešto, ali kada nešto najmanje čekaš uvijek se pojavi.. vjeruj mi kada ne budeš uopšte mislio na tog smoda, doće sam...

Citat: Streetboy poslato Maj 29, 2014, 14:03:59 POSLE PODNE
Koliko prasine oko smoda,kao da se pare dijele :D

Stvarno da bar keš se dili

Citat: [SX] TiXoR_ poslato Maj 29, 2014, 14:04:25 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Maj 29, 2014, 14:03:59 POSLE PODNE
Koliko prasine oko smoda,kao da se pare dijele :D

Stvarno da bar keš se dili
Ko kaze da se ne deli ? Evo vam 500e.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Ovo se trazilo momci :D

99 Gostiju, 46 Korisnika

Aktivnih korisnika u zadnjih 60 minuta:
[SF]WickeD., [BG]Spartacus, Vitez El arambasa, [SF]C++, [SX] TiXoR_, Xodusâ,,¢, Peroxide, Joy, Duki, adis grahovic, MarkoBlex, Wucha, All Stars RolePlay, Elvir_Elvirovic, mirza_zaimovic, Antisa02, Mr.Gagi, loc, Frenki Wizzini, Danny_Loco, Shoorty, Gigxon345, .ılllı.[RCG]Lamont A.k.A Boca.ılllı., Miroslav_Vuletic,
 Ralph, Squallo, Grgox, Aleksa_Zivkovic, Beks, αησηумσÏ...Ñ•, FalconyAS, Buco', Kovelj_Car1, Wilco, DonMaki, Snorlaks, eldare22, Djolle, Autobot, Capponeâ,,¢, fetzy, Denis_Lapi, Lenon, Faruk123, [UG]Ara, [AG] Boris.
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 29, 2014, 17:35:17 POSLE PODNE

99 Gostiju, 46 Korisnika

[SF]WickeD., [BG]Spartacus, Vitez El arambasa, [SF]C++, [SX] TiXoR_, Xodusâ,,¢, Peroxide, Joy, Duki, adis grahovic, MarkoBlex, Wucha, All Stars RolePlay, Elvir_Elvirovic, mirza_zaimovic, Antisa02, Mr.Gagi, loc, Frenki Wizzini, Danny_Loco, Shoorty, Gigxon345, .ılllı.[RCG]Lamont A.k.A Boca.ılllı., Miroslav_Vuletic,
 Ralph, Squallo, Grgox, Aleksa_Zivkovic, Beks, αησηумσÏ...Ñ•, FalconyAS, Buco', Kovelj_Car1, Wilco, DonMaki, Snorlaks, eldare22, Djolle, Autobot, Capponeâ,,¢, fetzy, Denis_Lapi, Lenon, Faruk123, [UG]Ara, [AG] Boris.
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

Nažalost, slažem se sa Mr.Gagiem.

Jel ovo pravi Raplay o.O
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Ne Raplay ima vec prof.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: Mr.Gagi poslato Maj 29, 2014, 17:55:35 POSLE PODNE
Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 29, 2014, 17:35:17 POSLE PODNE

99 Gostiju, 46 Korisnika

Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

je, to mi je hobi...