Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [DiV:RP] Streetboy poslato Septembar 14, 2013, 10:48:58 PRE PODNE
Najveca [cenzura]ost udarati nekoga ciglom ili flasom ili bilo kakvom motkom ako on na tebe ide rukama..Ja sam pre nekih mozda 2-3 meseca imao jednu tucu uletjeli su u mene petorica,ne znas odakle da udaras i koga da udaras,uglavnom sam mogao da koristim i motke i cuda ali ako su oni retardirani u glavi da mogu da idu 5 vs 1 ,ne mora da znaci da sam i ja..Lepse dobiti batine nego picka ispasti ;) Inace nije da se hvalim,ali su i njih trojica popili malo batina :D Sad me gledaju ko misevi macke :D :D :D :D

Sa li pricas. Uzimaj flasu i brani se nema tu , odakle znas kakve su budale da li ce da ti polome nesto , ubiju , moras da se branis jebote. Meni ko klincu od 14 god se u tucama samo desavalo da te majmun udari kolenom u muda i to je to on izlazi ko pobednik picka mu materina.. aj nek neko kaze kako se lock srw?

Najveca [cenzura]ost udarati nekoga ciglom ili flasom ili bilo kakvom motkom ako on na tebe ide rukama..Ja sam pre nekih mozda 2-3 meseca imao jednu tucu uletjeli su u mene petorica,ne znas odakle da udaras i koga da udaras,uglavnom sam mogao da koristim i motke i cuda ali ako su oni retardirani u glavi da mogu da idu 5 vs 1 ,ne mora da znaci da sam i ja..Lepse dobiti batine nego picka ispasti ;) Inace nije da se hvalim,ali su i njih trojica popili malo batina :D Sad me gledaju ko misevi macke :D :D :D :D
slusaj drug ja sam imao 2-3 slucaja takva gdje sam koristio ciglu i flase kad sam imao 13 god je bio prvi sucaj
1. put neki lik se nakurcio pita imal ko jaci svi sute on mene osamari a ima on nekih 15 16 god ja se iznerviram i cigla u glavu leti, drugi put slicna situacija samo ovaj je imao 16 god a ja 14 i skoro mi se desilo neki lik nisam siguran 16 17 god me napao i ja ciglu necu se ja udarati sa starijim ljudima rukama nemogu mu ni dohvatiti glavu rukom kako treba zato je cigla i motka zakon :D a inace kad se posvadjam sa jaranima pa kad se pocnemo udarati tu nema cigla i ta sranja vec dobijemo jedan i drugi batine i nakon 2 3 dana opet zajedno hah
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2013, 11:00:45 PRE PODNE od Master.amx

Citat: SpawneR. poslato Septembar 14, 2013, 10:50:44 PRE PODNE

Sa li pricas. Uzimaj flasu i brani se nema tu , odakle znas kakve su budale da li ce da ti polome nesto , ubiju , moras da se branis jebote. Meni ko klincu od 14 god se u tucama samo desavalo da te [cenzura] udari kolenom u muda i to je to on izlazi ko pobednik picka mu materina.. aj nek neko kaze kako se lock srw?

poslao sam ti pw u vezi toga..

Citat: StjepanS poslato Septembar 14, 2013, 10:59:34 PRE PODNE
O spawneru workouteru nisam dugo vidio da postas u chatu?  :)

:) Evo sada istekla zabrana , ti developeru kako si mi?

ae, neko ko se razume u pluginove, treba mi updejtovati proxy, a ne znam kako, moraju se neki kodovi menjati, pa ko zna nek se javi

Ne lupajte gluposti,sta si uradio ako nekoga ubijes ciglom i useres mu se u zivot? Jedino da ima namjeru da te ubije,sto je drugi slucaj..Zato se ja ni ne kacim sa danasnjim "mangupima" odmah motka,noz,pistolj,zlatno je bilo pre tuca na fer sakama i cao..Inace znam jednoga momka koji je htio da mi pali druga bakljom,zalosno...

A Spaki ti ono bese radis streetworkout? Zasto ga onda radis,da nabacis plocice i siroka ramena,a muda ostaju malena? Nema toga ko nije u zivotu makar jednom dobio batine :D
Kao ona pesma "Bio sam tucen-i ja sam tukao.." :D :D

Citat: Aussie poslato Septembar 14, 2013, 15:03:39 POSLE PODNE
Kako napredujete sa modom Streetboy? Inace, moj je savet da se malo vise poradi na forumu, posebno kod ovih boja...
Slabo sad imam vremena da editujem neku smf temu jer se baziramo na skripti(koja napreduje nenormalno i totalno unikatno(bazirano na strogom rp-u),forum po malo aktiviramo ali slabo to ide,kad dodju snimci sa server bice druga prica :)
Inace salji na pm koje boje,ne razumem na koje si mislio? :)

Citat: Aussie poslato Septembar 14, 2013, 15:09:09 POSLE PODNE
U globalu gledano, ima naravno tu puno posla... Ali ako vec imate podelu rada u zajednici, neko bi vise trebao da se bazira na forum/ Po meni, forum je donekle i bitniji od servera : 51-49% ;)
Tako i radimo,Dimi skripta,ja mapam,Cetaog odrzava forum  ;) Samo sto nemamo marketing tim pa nam teze ide..
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2013, 15:57:31 POSLE PODNE od [DiV:RP] Streetboy

Nema sta picka ili ne, uzmes ciglu/flasu/stanglu i resis stvar, mnogo kraci postupak.
To sto drugi idu rukama, ne moras i ti :P sto bi moja keva rekla, ako drugi jedu govna oces i ti :D :D
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2013, 15:59:15 POSLE PODNE od [BR]Maki187

[quote author=
Maki187 link=topic=79250.msg547894#msg547894 date=1379167076]

Nema sta picka ili ne, uzmes ciglu/flasu/stanglu i resis stvar, mnogo kraci postupak.
To sto drugi idu rukama, ne mroas i ti :P sto bi moja keva rekla, ako drugi jedu govna oces i ti :D :D
[/quote]

Fora je sto tesko ko danas ide rukama,to sto ti ides kracim postupkom jer nemas znas sta vec je tvoj problem  :D :D :D :D :D

Citat: Aussie poslato Septembar 14, 2013, 16:44:32 POSLE PODNE
Bezanova majka nikad nije plakala, Stojanova jeste... Ko razume, svhatice...
Odgovoricu ti citatom za koji vjerovatno znas(ne provociram nikog da se odmah zna,jednostavno ovo je pravi citat kao odgovor)
"Neka od danas zna ko nije znao da Srbija nije cilim iz Usaka,da Kosovo nije svileni jastuk iz Brusa.Da Srbi znaju za nesto skuplje od glave."  :)

Citat: Dude poslato Septembar 14, 2013, 18:21:51 POSLE PODNE
Dečki, obratite pozornost na ovo:
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=4.0

oni koji imaju servere pogotovo...
nisam dobro razumio. Jel to da nekome srusis server ili da se obranis od toga onaj link sta si tamo naveo?
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2013, 18:50:26 POSLE PODNE od xyzcod2

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: xyzcod2 poslato Septembar 14, 2013, 18:46:15 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Septembar 14, 2013, 18:21:51 POSLE PODNE
Dečki, obratite pozornost na ovo:
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=4.0

oni koji imaju servere pogotovo...
nisam dobro razumio. Jel to da nekome srusis server ili da se obranis od toga onaj link sta si tamo naveo?

netko dodje na tvoj server sa odredjenom skriptom i zamrzne tvoj server, sto je najbolje proces na masini radi, no ne salje niti prima podatke...

svi koji imaju 0.3x trebaju sto prije updateat server fileove

Poceo sam da radim mod od 0 i zanima me vase misljenje, da se stavite u situaciju da birate izmedju radnje u LS ili SF,  sta biste izabrali? :)