Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako radis server na balkanu samo LS drugo ne uspeva , a ako radis za sebe SF

Citat: UR ][ Dimi poslato Septembar 14, 2013, 21:11:18 POSLE PODNE
Kako to mislis "za sebe"? Pa normalno radim da bih otvorio server ...
Razmisljam, jer je dosta bolji SF, a i meni licno je LS dosadio, pa ne znam da li i ostali dele moje misljenje ... :)

To si upravu ali sanse da ces uspeti na balkanu sa serverom koji ima radnju u SF je 10 posto :)

Citat: UR ][ Dimi poslato Septembar 14, 2013, 21:24:24 POSLE PODNE
To si upravu ali sanse da ces uspeti na balkanu sa serverom koji ima radnju u SF je 10 posto :)
Sada se na svakom RolePlay serveru radnja odvija u LS, valjda igraci zele nesto novo ... Ne vidim zasto ne bi uspeo ... :) Ali eto, zato sam i pitao za vasa misljenja ... Molim jos nekog da odgovori na ovo moje pitanje ... :)

Vec je bilo pokusaja koliko se secam i nisu uspeli :D

Pozz svima,ja sam novi na forumu,moze mi pomoci oko skriptanja a mozda krenem i mapat xD

Mogao bi da probas u SF,ima predobre mape po defaultu,ali moraces debelo da radis unikatne sisteme inace ti nema uspjeha..

Citat: Nxidza poslato Septembar 14, 2013, 21:33:46 POSLE PODNE
Citat: UR ][ Dimi poslato Septembar 14, 2013, 21:24:24 POSLE PODNE
Sada se na svakom RolePlay serveru radnja odvija u LS, valjda igraci zele nesto novo ... Ne vidim zasto ne bi uspeo ... :) Ali eto, zato sam i pitao za vasa misljenja ... Molim jos nekog da odgovori na ovo moje pitanje ... :)

Ako ima dobre mape ono ovo sto da ne ?  :)

Citat: TheBoss poslato Septembar 14, 2013, 21:46:41 POSLE PODNE
Pozz svima,ja sam novi na forumu,moze mi pomoci oko skriptanja a mozda krenem i mapat xD

Pomozi ti nama, a i samom sebi, i prvo procitaj pravila foruma

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7045.0

Pomoc u vezi skriptanja mozes da zatrazis ovde:

http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0

Preporucujem ti da koristis Balkan Samp Wikipediju, tu ces naci odgovor na sve funkcije, i videti ceu sluze:

http://balkan-samp.com/wiki/index.php?title=Category:SA:MP_Funkcije

normalno da ne uspjeva kad svi uzmu neki mod prebace kordinate iz ls-a i malo izmapaju i to je to.
ljudi moji tu treba truda, novi unikatniji sistemi. ukoliko se radi o rp serveru naravno treba malo olaksat server jer ljudi bas ne poznaju mapu tj grad...
sad za par dana cim mi dode drugi laptop sa servisa, pocet cu skriptat jedan takav server, nadam se da cu uspjet :)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: StjepanS poslato Septembar 15, 2013, 19:18:31 POSLE PODNE
[quote author=[OG]panameR. link=topic=79250.msg548167#msg548167 date=1379265092]
normalno da ne uspjeva kad svi uzmu neki mod prebace kordinate iz ls-a i malo izmapaju i to je to.
ljudi moji tu treba truda, novi unikatniji sistemi. ukoliko se radi o rp serveru naravno treba malo olaksat server jer ljudi bas ne poznaju mapu tj grad...
sad za par dana cim mi dode drugi laptop sa servisa, pocet cu skriptat jedan takav server, nadam se da cu uspjet :)

Ma kakav roleplay  :-\
[/quote] zelja mi je otvorit tdm server (gang war il  taj tip )  ili truck server , al cemu kad nece bit igraca
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Pozz
When one door closes, another is opened.

Ajde pseri neko da mi pomogne treba da mi se odradi logo za navijacku grupu pa mislim ako neko hoce i moze nek se javi u inbx :D

[quote author=[OG]panameR. link=topic=79250.msg548170#msg548170 date=1379266079]
Citat: StjepanS poslato Septembar 15, 2013, 19:18:31 POSLE PODNE
[quote author=[OG]panameR. link=topic=79250.msg548167#msg548167 date=1379265092]

Ma kakav roleplay  :-\
[/quote] zelja mi je otvorit tdm server (gang war il  taj tip )  ili truck server , al cemu kad nece bit igraca
[/quote]
Pogle ovo: 217.172.182.41:26777
Uvijek 15+ igraca.