Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

sad cete se svi pozdravljat samo? xd
jao danas roditeljski :(

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: xyzcod2 poslato Septembar 12, 2013, 17:51:23 POSLE PODNE
sad cete se svi pozdravljat samo? xd
jao danas roditeljski :(

Aj ne folirajte vise sa skolom,pocela je tek i vec imate primjedbi.Kad krenes na posao bas me zanima da li ces reci "eh da mi je da se vratim u skolu"...Razmisli malo koje prednosti imas u skoli..

Jbg streetboy, nema me xD, ne vidim svoju svrhu na ovom forumu pa tako i nisam aktivan, udjem rijetko :P
Cuj ovoga, zar vec roditeljski haha, a mene krc boli, nikad starcima nisam rekao ocjene, odu na roditeljski, infarkt ih strefi :D, ali u zadnje vrijeme je dobro, navikli su na jedinice hah

Citat: Artieâ,,¢ poslato Septembar 11, 2013, 23:56:04 POSLE PODNE
Evo i mene malo, vidim i dalje isti no liferi ovdje :D, sta se kod vas radi ? XD
ee oprosti liferu

Opusteno tixor 87 dana online hahahahahahahahahahahha

Pa kažen ti oprosti liferu, nažalost nemam života.. jbg

edit: ćek ćek, tebi danas roÄ'endan a ti u kući i doÅ¡a posjetit forum, bog idol isus krist
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2013, 00:03:40 PRE PODNE od [SX] TiXoR_

Aaaa mozes misliti, evo rodjendan mi nastupio prije 39 minuta, i sta bi ja trebao bgt sad raditi? Ici u grad, castiti raju hahah, ma ja, na jednu kaficu , malo setati onda do 4 ujutro, e jesi mi pametan -_-

Citat: Artieâ,,¢ poslato Septembar 13, 2013, 00:43:00 PRE PODNE
Aaaa mozes misliti, evo rodjendan mi nastupio prije 39 minuta, i sta bi ja trebao bgt sad raditi? Ici u grad, castiti raju hahah, ma ja, na jednu kaficu , malo setati onda do 4 ujutro, e jesi mi pametan -_-

pa mi inace svaki dan smo vani do 2, odemo na kavu u 9 pa do 2, a ne samo rodendanima.
danas nismo, jer imamo sad petak, subotu, nedjelju  vk jeseni, svaki dan neki koncerti i tako
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Artie srecan rodjendan,sve najbolje :)

Inace za te izlaske oko 2h,ne znam kako je kod vas,kod mene(u Podgorici) sve preko 1h-2h je cisto kurcenje i ako tada izlazis znaci da trazis svadju ili slicno,tesko ces naci neko mirno mjesto tj skloniti se od retarda koji zive da nekoga izlome..

DJE JE ZORAN a.k.a. DJURO ZERO ULJSSS KULJSS

Balkan Underground Leader The Red Brigade