Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Čekaj Lenone, jel ti stvarno misliš da će Neno da me banuje?
Ne lupetaj gluposti, jedini koji će me banovat sa ovog foruma će biti Blaeks, a ja znam zašto će to uraditi.

3 budale se raspravljaju..

svi koji ste dobili moderatora, sada imate i board...

Citat: Dude poslato Septembar 11, 2013, 17:36:29 POSLE PODNE

ja ili ga nemam ili ga neznam naci xD :D

Pa izašlo ti je na početnu, ja sam sad piso tamo, mora ti ga imat

Citat: [BS]Drobnjakâ,,¢ poslato Septembar 11, 2013, 17:44:24 POSLE PODNE
Pa izašlo ti je na početnu, ja sam sad piso tamo, mora ti ga imat
nope nema nista :O

Tako je izgleda da ne citaju oni sta pise gore MODERIRANJE , i da su moderatori al eto ajde xD

Ma nemoj.  :D
Sad ako si ti administrator treba mi da te se plaÅ¡imo da da ti ćutimo a ti nas da vreÄ'aÅ¡.

Pa viÄ'i druže ne zavisi život od ovoga nikome od nas vjeruj mi (možda tebe), ovdje smo čisto da se zabavimo i da izgubimo malo vremena po nekad.

I tako da nema potrebe da nazivaÅ¡ nikoga budalom kad ni ne znaÅ¡ ustvari kakav je ko od nas nisi nas ni upoznao.  ;)

A sad me ti banuj ako oćeÅ¡ ja sam ti samo iskreno odogvorio i nisam htjeo da te vrijeÄ'am poÅ¡to nema potrebe da se iko vriÄ'ea ovdje to vrijeÄ'anje i kurčenje se radi u RL a ne na forumu za igricu.  ;)

Balkan Underground Ex. Head Administrator
Balkan Underground Ex. Elite Moderator

© Stefan_Misurovic, 2010. - 2014.

Citat: [BU] Misur poslato Septembar 11, 2013, 18:21:53 POSLE PODNE

Ma nemoj.  :D
Sad ako si ti administrator treba mi da te se plaÅ¡imo da da ti ćutimo a ti nas da vreÄ'aÅ¡.

Pa viÄ'i druže ne zavisi život od ovoga nikome od nas vjeruj mi (možda tebe), ovdje smo čisto da se zabavimo i da izgubimo malo vremena po nekad.

I tako da nema potrebe da nazivaÅ¡ nikoga budalom kad ni ne znaÅ¡ ustvari kakav je ko od nas nisi nas ni upoznao.  ;)

A sad me ti banuj ako oćeÅ¡ ja sam ti samo iskreno odogvorio i nisam htjeo da te vrijeÄ'am poÅ¡to nema potrebe da se iko vriÄ'ea ovdje to vrijeÄ'anje i kurčenje se radi u RL a ne na forumu za igricu.  ;)

Reko si mu sve što bi mu i ja reko, potpuno se slažem sa tobom.

tko kaze da me se morate plasiti, samo iznosim cinjenice da ste budale jer pocinjete svadju bez razloga...

sad na hladjenje malo... neki i malo vise...

Citat: [BS]Drobnjakâ,,¢ poslato Septembar 11, 2013, 17:30:12 POSLE PODNE
Čekaj Lenone, jel ti stvarno misliš da će Neno da me banuje?
Ne lupetaj [cenzura]osti, jedini koji će me banovat sa ovog foruma će biti Blaeks, a ja znam zašto će to uraditi.

eto vidis da nisam jedini, pazi kada ce neko ovakav sledeci put dobiti moderatora

Evo i mene malo, vidim i dalje isti no liferi ovdje :D, sta se kod vas radi ? XD

Citat: Blaeks poslato Septembar 11, 2013, 19:02:53 POSLE PODNE
pazi kada ce neko ovakav sledeci put dobiti moderatora
Tako je to kada dajete moderatore napaljenoj djeci koja zive za postove i onda glume neko ludilo i pocnu da preuredjuju pdf po svome..Mozda mi se cini,ali malo ste previse "mekani" prema moderatorima,zna se sta je kljuc uspjeha,RED,RAD,DISCIPLINA..

Citat: Artieâ,,¢ poslato Septembar 11, 2013, 23:56:04 POSLE PODNE
Evo i mene malo, vidim i dalje isti no liferi ovdje :D, sta se kod vas radi ? XD
Jos si nam ti falio :D :D :D Pa gde si ti bre,nema te nesto u zadnje vrijeme  ::)

Citat: Artieâ,,¢ poslato Septembar 11, 2013, 23:56:04 POSLE PODNE

Nista , kod tebe? :D