[C] Pitanje

Započeo Coldplay, Jul 20, 2013, 08:11:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: MG [Streetboy] poslato Jul 24, 2013, 23:13:41 POSLE PODNE
Ne vidim zasto me niko nije razumio ovdje,naglasio sam da smatram da se osnove c-a mogu nauciti za 15 dana,naravno za 15 dana ako imate nekoga da vam objasnjava cijeli dan,ako ne za 3 mjeseca mozete sami nauciti(iskustvo)..

Ti i dalje ne shvaćaš, NE MOŽEŠ, nije to PAWN jezik. Ne možeš naučiti nikakve osnove za 15 dana, to što si ti naučio u 15 dana to je DOS odnosno konzolno programiranje, a s tim ne možeš ništa i to nije čak niti programiranje, ali nije bitno... Za 3 mj. možeš tek teoretski početi shvaćati neke stvari, ali i dalje u praksi ne možeš ništa, to je jednostavno tako....

Citat: MG [Streetboy] poslato Jul 24, 2013, 23:13:41 POSLE PODNE
Danas je jedan od jacih programera na balkanu,a inace sto se tice zaposlenja u Crnoj Gori je vise nego dobro trazen i dobro placen posao programera,s' obzirom na to da nema puno programera,a i ovi bolji bjeze po inostranstvu zbog vece zarade(sto je normalno).

Lol! U ovome se vidi da lupaš nešto o čemu pojma nemaš jer ne možeš rangirati nečije znanje, a pogotovo po osudi da je jedan od jačih programera na balkanu jer samo me zanima ko je njemu to rekao tj. tko mu je podario tu titulu, podario mu je netko tko pojma nema o programiranju, a on možda zna nešto pa to ispadne, ali vjeruj mi postoji jako dobrih i sposobnih programera na ovim prostorima ali to je jednostavno ovdje tako da nema tu nekakve popularnosti, isto bi bilo da ja sada kažem da znam jednog od jačih automehaničara na balkanu, što bi bilo jako apsurdno i smiješno za vidjeti, kao što je ovo sad tvoje ispalo...

Puno, puno se špinata mora jesti da možeš uopće se nazvati programerom, a i samo pogledaj ozbiljnije kompanije (Apple, Google...), programeri su im starosti cca 45-55 godina, to su ljudi koji od 20-e godine rade na svojem znanju, a opet ne znaju sve i opet ima onih koji znaju bolje, to je ocean podataka (programiranje)
Kristijan Stipić

Od pocetka pricam o osnovama a osnove na koje ja mislim je ustvari logika programiranja..

Inace ne mozes ti da tvrdis sad da nije programer dobar kad ne znas nista o njemu.
Covjek je zavrsio ETF u Crnoj Gori,jedan od jacih fakulteta u Evropi i to sa srednjom ocjenom 10.Trenutno radi kao profesor na ETF a usput radi i u firmi za programiranje ulicne rasvjete,kao i u nekoj firmi,sad tacno ne znam kojoj uglavnom programira u matlab-u nesto oko aviona..Posle svega ovoga ne mozes da kazes ovo sto si rekao pre,covjek ima sve potrebne specifikacije i potvrde i plus svake godine ide na usavrsavanje..

Citat: MG [Streetboy] poslato Jul 25, 2013, 09:04:39 PRE PODNE
Od pocetka pricam o osnovama a osnove na koje ja mislim je ustvari logika programiranja..

Inace ne mozes ti da tvrdis sad da nije programer dobar kad ne znas nista o njemu.
Covjek je zavrsio ETF u Crnoj Gori,jedan od jacih fakulteta u Evropi i to sa srednjom ocjenom 10.Trenutno radi kao profesor na ETF a usput radi i u firmi za programiranje ulicne rasvjete,kao i u nekoj firmi,sad tacno ne znam kojoj uglavnom programira u matlab-u nesto oko aviona..Posle svega ovoga ne mozes da kazes ovo sto si rekao pre,covjek ima sve potrebne specifikacije i potvrde i plus svake godine ide na usavrsavanje..

Za pravo programiranje ti ova 'logika programiranja' o kojoj ti pričaš neće uopće pomoći...
Nisam uopće rekao da on nije programer ali da je jedan od jačih programera na Balkanu je smiješna titula....
Kristijan Stipić

Pa ako je to smijesna titula,onda nema ni najboljeg skriptera ni web dizajnera itd na balkanu? :D

Citat: MG [Streetboy] poslato Jul 25, 2013, 12:30:43 POSLE PODNE
Pa ako je to smijesna titula,onda nema ni najboljeg skriptera ni web dizajnera itd na balkanu? :D

Ti joÅ¡ uvijek ne shvaćaÅ¡ Å¡to je problem u toj tvojoj rečenici.... Nije ni bitno, nemam viÅ¡e volje  :)
Kristijan Stipić

DHV

*

Citat: MG [Streetboy] poslato Jul 25, 2013, 12:30:43 POSLE PODNE

Pokusava da ti objasni da titula "naj na balkanu" znaci isto toliko koliko kad kazes "najbolje orem njivu u mome selu".Imas strahipostovanje svojih drugova seljaka ali tu titulu mozes da okacis macku o rep kad bi na primer nekom seljaku iz susednog sela koji ore s traktorom fergusonom,naj noviji model? Samo bi samog sebe ponizio. Elem, sustina je da za 15 dana ne mozes nauciti nista, jer nauciti i primeniti nije isto, a ovo drugo se ceni. Kada primenjujes neophodno je pogresiti prvi, drugi put ali onda te greske prevazilazis i taj kod ti postaje rutina i neces ih ponavljati vise.Oduzi se ovaj moj sastav, nvm pozdravv

Plavsa