Michele = Mitchel_StCupic = Lijep pozdrav svima!

Započeo [ST]Michele, Jul 01, 2009, 13:17:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poštovani!

Evo da avs i ja ovdje pozdravim!
Ja sam Michele Čupić! Dolazim iz Hrvatske - Istra - Rovinj!
Imam 14-15 godina i idem u SÅ  Zvane ÄŒrnje - Ekonomska Å¡kola!
Bavim se raznima stvarima...
Igram na Speedtouch SA-MP RPG servera te sam takoÄ'er jedan od vlasnika tog servera!
Å to se tiće skriptanja skriptam iako nisam baÅ¡ neki XD! NajviÅ¡e radim u MTA , Dizajner sam za naÅ¡ server većinom radim  sve baze, ukrase, ureÄ'ujem server, ubacujem vozila, većinom sve Å¡to se tiće organizacija i ostalog te neÅ¡to malo po Pawnu! Te sam voÄ'da Speedtouch Administrator tima , STPD-a i servera!
Za ovaj forum čuo sam od kolege Benjamina ( CH ownera ) XD! U početku nisam bio baÅ¡ za ovo da vi ruÅ¡ite servere i slićno al kasnije ipak sam shavtio da je OK da ima jedna ovako dobra zajednica sampera! Danas sam doÅ¡ao na forum i mogu reći da mi se sviÄ'a!
Forum je dosta dobar, tematika je odlićna jer je dobro da se ovako svi skupljamo i lićno, pravila moram priznat i nisam baš ćitao al nastojat ću ih se držat hehe!

Ako vas zanima evo nešto i o mojem dolazku na SA-MP:

Ja sam zapoćeo svoju SA-MP karijeru prije 2 + godine! Ćuo sam za to na jednom forumu i tamo sam naletio na Croherzegovinu! Zapoćeo sam igrati!
Naravno tada je smap bio sasvim druga prića! Nije bilo ovakvih ratova i svaÄ'a nego je bila stara dobra ekipa i svi smo uživali i pomagali jedni drugima!
Malo pomalo sve sam prokužio i ciljao na upad u Policiju jer mi je to bila najveća želja! Tadašnji leader Kybe_Morgan primo me u PD nakon teškog testa hehe!
Bio sam sretan i sve je bilo super! Imao sam puno molbi za prelazak u drugu organizaciju ali sve sam to odbio jer sam bio PD 4 ever xd! I tako sam došao da ranka 5 pa na kraju postao i leader! No tamo sam kratko bio leader jer je ada sve palo u vodu! Cjela se stara ekipa raspala a na Croherzegovinu su došli loši igraći i ništa više nije bilo kao prije! Došla su i neka čudna pravila i pali su igraći i tada se sve promjenilo!
Tada je započeo Projekt Speedtouch! Dajgoro , Randy ( Injection ) i ja radili smo na projektu i otvorili naš vlastiti server Speedtouch RPG! Prepustio sam leaderstvo dobrom kolegi i prepustio se našem serveru! No od PD-a nisam odustao jer sam sada i na svom serveru leader PD-a što znači da sam PD pune 2 godine hehe!
I server je polako krenuo! o nažalost niÅ¡ta nije isto! Vremena su razlićita od onog dobrog starog sampa postao je kažin i rusvaj! Ovo se pretvorilo u RAT, Mafiju, bandu i svi se kolju, prepiru i svaÄ'aju a na balkan je doÅ¡lo joÅ¡ puno servera! A od one dobre stare ekipe ostao je smao pepo no ja ću se njih uvjek sjećati jer su mi to bili pravi prijatelji!
I tako sam sada ovdje i pišem vam upravo ovo a nastavit ću se truditi i dalje i potrudit se da naš server upije bez obzira na ove ljubomorne kretene koji nas hakirajući pokušavaju uništiti! Kao što se kaže: LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA GA PUŠE!
Mnogi su se novo otvoreni serveri raspali nakon tjeda dana jer im je loše išlo! Pa i nama je u početku no nismo odustali i nastavili smo se proibijati pa smo nekako i uspijeloi!
Treba smao trud, volja i rad! Ništa više!

Eto to bi od mene bilo to!

Ako vas još što zanima samo pitajte!

Lijep pozdrav svima!

Dobro dosao....  thumbsup

A da mu date neku nagradu za najduze predstavljanje?:D

Hehe!

CH-ovci ce se sjetit toga iako sad sam punooo smanjio od akd imam ST jer kad dodem na forum ili server chat se toliko zaspama sa: MIKI!!!!!!!!!! DO MENE BRZO EEEE WAA...
pa mi uopće više ne pada na pamet Lijep pozdrav svaki put XDDDD!

Cekaj! matejdz ti si Matej_Dzolan bivši??????

A turkec ti si????? Znam da je u PD-u su bila 2 roÄ'aka pa jednog je zvao Turki si to ti????? Ne mogu se sjetit nicka!!

XDDD!

Pozdrav!
Poslednja Izmena: Jul 01, 2009, 17:30:35 POSLE PODNE od [ST]Michele

matejdz

matejdz = bivsi, sadasnji i buduci Matej_Dzolan...

Opet sam Leader MD-a...

U Scripting Team-u sam...

Sta mi jos treba??

Ma super Matje!

Drago mi je radi tebe!

Sječaš se kad sam ja n CH kupovao kuću! Platio sam ti 7 mil ako se ne varam?
I na kraju kuća nije bila tvoja nekim bugom XDDDDDD! Pustio sam ti pare...

Od tad smo frendovi heheheh!

BTW: Našao sam drugu kuću poslje XDDDDD!
Sad imam Mad Dog's house full tuned s ureÄ'enim bazenima, kinom, barom vani, great.... XDDDD

Ajde Pozdrav!

loool a sta je ona tema koju sam ja postao na forumu, pa nebi postao da je ovo sranje forum xD ccc

Dobrodoso ;D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Dobro dosao ;)
*****BALCAN-STORIES U SRCU , A IGRA SE NEW GENERATION*****

matejdz

Sad si postao glavni :P

Bravo drago mi je zbog tebe zbog servera...

Puno vam hvala svima!

Od sad cu postati na ovom forumu!

Covjece tu se možda i naÄ'e nekog od stare ekipe JBT! Ja tragam za njima al nema ih XD!

Kamo Collombo nesto sunce mu kalajsano XDDD! Uzor svim PD liderima iako današnji igrači ne bi trpili njegov režim! XDDD

Pozdrav svima!

turker_kc

Citat: [ST]Michele poslato Jul 01, 2009, 22:01:14 POSLE PODNE
Puno vam hvala svima!

Od sad cu postati na ovom forumu!

Covjece tu se možda i naÄ'e nekog od stare ekipe JBT! Ja tragam za njima al nema ih XD!

Kamo Collombo nesto sunce mu kalajsano XDDD! Uzor svim PD liderima iako današnji igrači ne bi trpili njegov režim! XDDD

Pozdrav svima!

hahahahhaahhahahah da Tome je bio car, samo se nemogu sjetit kome je napiso, tebi ili Carru da nikad nece uci u PD a nakraju lider hahahahah xD