Michele = Mitchel_StCupic = Lijep pozdrav svima!

Započeo [ST]Michele, Jul 01, 2009, 13:17:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ti si malo sve pobrkao XDD!

To ko je napisao Carru da niakd nece biti leader je bio Toma_Ljesnik ne Tome_Collombo XD! Collombo je bio prije 2 godine! Nakon Ljesnika je na vlast došao poznati cirkusant Marko_Mikic i moj best frend a ubrzo nakon toga postao je admin pa sma leader postao ja XD! No kako je Speedtouch krenuo ja sam otišao i leadera ipak prepustio Carru koji je i dan danas leader cini mi se i dobro mu ide...

Ah stara vremena! Sjecam se onih dana prije global restarta kad niko nije nista radio jer se cekao restart a svi su imali miljarde ja sam imao oko 2 miljarde i samo smo radili Å¡tali po serveru! Nabrijani auti... zajebancija totalna a Mikic je bio najluÄ'i! One viceve kad je prićao hahahahahah koja Å¡tala... ma kad se sjetim...

Pozdrav!

turker_kc

Hahahaha i jos je najludji trebas ga vidjet kad pocne hahahahhaha

njegovi vicevi u glupe izreke covjek se baca od smjeha hahahah xD

;a j ga više baš ne vidim nigdje!

Ovih dana sam bio dosta puta na CH a i sakih 5 minuta gledma ko je na ST, CH, GF... i niakd ga ne vidim a jos prije par mjeseci sam ga zatekao i kaže da mu dosadilo... sad neznam di je xddd

BTW je carr lider?? Odnosno LeMans...

Pozdrav!

turker_kc

Citat: [ST]Michele poslato Jul 02, 2009, 20:53:59 POSLE PODNE
;a j ga više baš ne vidim nigdje!

Ovih dana sam bio dosta puta na CH a i sakih 5 minuta gledma ko je na ST, CH, GF... i niakd ga ne vidim a jos prije par mjeseci sam ga zatekao i kaže da mu dosadilo... sad neznam di je xddd

BTW je carr lider?? Odnosno LeMans...

Pozdrav!

Hahahahha Mikic legenda je svaku vecer online, oko 10, jeste LeMans je lider

Cupicu sjecas se mene ?   :D
Poslednja Izmena: Jul 03, 2009, 09:44:24 PRE PODNE od Misko