a mislin obraza

Započeo [MRP]Gunjac, Maj 22, 2010, 16:37:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:12:18 POSLE PODNE

Samo jedna ispravka , ja imam samo jednog roditelja .. drugu stranu price znas .. BAS IZ TOG JEBENOG RAZLOGA MI OVO SMETA ! Nemoj me tjerat da moram psovat , djabe cu ban dobit ovdje . Smeta mi svaka slika koja ima takvu vrstu sahovnice , smeta mi ako vidim "samo sloga srbina spasava" . Jebote znas sam sta je bilo , nemoram ti sve objasnjavat ko nekom djetetu . Neces ukinut , evo ja sam znatno nizi cin od tebe ali ukinut neces . Ako ces ukinut , ukini i jedno i drugo .. ako neces ostavi oboje .

Pa pazi da mi neko prijeti skidanjem statusa , to me bas ne plasi . Radio sam dobro svoj posao do sad , imam 600 inbox poruka i na skoro svaku sam odgovorio i dobio zahvalu od strane korisnika ovog foruma . Da mi skinu S moda ja bi idalje ostao na forumu i postao isto kao i sad . Naravno i tad bi u potpisu imao istu stvar koju i sad imam . Toliko ..

Sa ovim se slazem sa razorom ili oboje ili nista pomeni je to posteno :D. Iako meni nije smetalo jer me cisto zaboli ko je i sta je ja vas niti neznam niti nista tako da me jos vise zaboli.....

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

iYoko

Mislim da cemo ovo rjesit jedino anketom u lockanoj temi.

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Maj 22, 2010, 17:24:15 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:12:18 POSLE PODNE
Samo jedna ispravka , ja imam samo jednog roditelja .. drugu stranu price znas .. BAS IZ TOG JEBENOG RAZLOGA MI OVO SMETA ! Nemoj me tjerat da moram psovat , djabe cu ban dobit ovdje . Smeta mi svaka slika koja ima takvu vrstu sahovnice , smeta mi ako vidim "samo sloga srbina spasava" . Jebote znas sam sta je bilo , nemoram ti sve objasnjavat ko nekom djetetu . Neces ukinut , evo ja sam znatno nizi cin od tebe ali ukinut neces . Ako ces ukinut , ukini i jedno i drugo .. ako neces ostavi oboje .

Pa pazi da mi neko prijeti skidanjem statusa , to me bas ne plasi . Radio sam dobro svoj posao do sad , imam 600 inbox poruka i na skoro svaku sam odgovorio i dobio zahvalu od strane korisnika ovog foruma . Da mi skinu S moda ja bi idalje ostao na forumu i postao isto kao i sad . Naravno i tad bi u potpisu imao istu stvar koju i sad imam . Toliko ..
Nisam ja kriv, niti Hrvatski narod ako su tebi oca ubili neki Hrvati što su imali Hrvatsku Šahovnicu. Ja mrzim Armiju RBiH i Hrvatsko vijeće obrane a i volim jih.. ne kontaš? One koji su uprljali ime Armije RBiH i Hrvatskog vijeća obrane mrzim jer su pobijali nedužan narod a volim one koji su branili svoju Domovinu i koji nisu pobijali civila a to su opet oni pošteni vojnici Armije RBiH i Hrvatskog vijeća obrane.

"Samo sloga Srbina spašava" je Srpski domoljubni tekst, i ne vidim mržnje u njemu i opet nisu oni pravi Srpski domoljubi krivi ako su ga četnici koristili kad su pobijali civile. Isto je "Za dom! Spremni!" Hrvatski domoljubni pozdrav kojeg su Hrvati koristili u borbiv proti Turaka ali Hrvatski narod nije kriv ako su ga ustaše koristile u svojoj vladavini.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:16:13 POSLE PODNE
Smeta li vama ova moja slika , vojnika - sovjeta koji postavlja ovu zastavu . Veze li se to za vas hrvate , srbe , bosance ?
To samo Correliu smeta kako vidim .
Ti jel ne vidiš ili ne želiš vidjeti da komunizam, nacizam i fašizam smetaju mnogim. Pa kako da mi ne smeta komunistička zastava kad i sam izgleda ne znaš koliko Hrvata su komunisti pobili..

Izgleda da je tebi sve isto nažalost.. Srbi = četnici, Hrvati, Muslimani = ustaše.. žalostno je da tako razmišljaš.

Budimo realni i ti razmisljas na cudan nacin , pa nisu komunisti samo klali i palili imaju oni i dobre osobine .
Takodje i hrvati ili srbi . Neznas sta se desilo sa mojim starim , e da znam koji je to covjek uradio pa bolan ja bi ga ko isusa razapeo i zapalio . Moj otac nije ubijen u ratu nego se sam ubio u kuci u kojoj sam bio prisutan .. razlog su ratne posljedice . Moram ti to ovako iskreno rec' posto znam da na drugi nacin neces shvatit . Boli me kurac , ovo ostaje u mom potpisu , a za status vise manje .. skidaj !

Ajde razore nemoj da te moramo na silu molit..skini to sa potpisa i ohladi se da nebude problema, vec su ti 2 korisnika rekla da se ne slazu s tim a ne slazem se ni ja, tako da makni si ili cu ti ja... ::)

r4z0r

Citat: ♫â—,,Chris►♪ poslato Maj 22, 2010, 17:33:11 POSLE PODNE
Ajde razore nemoj da te moramo na silu molit..skini to sa potpisa i ohladi se da nebude problema, vec su ti 2 korisnika rekla da se ne slazu s tim a ne slazem se ni ja, tako da makni si ili cu ti ja... ::)

Ne pricam s tobom ovdje , imaj kulture neke .

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:27:25 POSLE PODNE
Budimo realni i ti razmisljas na cudan nacin , pa nisu komunisti samo klali i palili imaju oni i dobre osobine .
1% je možda dobrih, a to su oni koji su šutjeli jer nisu željeli biti zaklani. Ako si zapjevo Hrvatsku domoljubnu "Ustani Bane" ili "Vila Velebita" onda su te poslali na goli otok i UDBA je pobijala Hrvatske znanstvenike koji su istraživali porijeklo Hrvata (Iransko porijeklo i imali su dosta dokaza, a UDBA ih je poništila) a komunisti su željeli da svi misle da su svi narodi SFRJ Slaveni. Pa da ne spominjem Križni put Bleiburga i ostale stvari..

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:27:25 POSLE PODNE
Takodje i hrvati ili srbi . Neznas sta se desilo sa mojim starim , e da znam koji je to covjek uradio pa bolan ja bi ga ko isusa razapeo i zapalio . Moj otac nije ubijen u ratu nego se sam ubio u kuci u kojoj sam bio prisutan .. razlog su ratne posljedice . Moram ti to ovako iskreno rec' posto znam da na drugi nacin neces shvatit . Boli me kurac , ovo ostaje u mom potpisu , a za status vise manje .. skidaj !
Rat je rat, netko ga podnosi dobro, a netko ne. Niste samo ti i tvoj otac osjetili slabu stranu rata, osjetio sam i ja i moja familija i meni nije drago.
Da nije bilo rata vjerojatno bih se rodio u svojoj Bosni i tamo danas živjeo a ne ovdje u Sloveniji i vjerojatno bi moji roÄ'aci joÅ¡ dan danas bili živi..

gle malo sve tvoje 3 slike imaju veze s oruzjem,ubojstvom.....opusti se promjeni sliku i ne misli o tome... a coreli koliko znam ima oduvjek owu sliku na forumu i ne samo na ovom forumu nego na svim forumima i koliko se sjecam nikada nije bilo problema s njegovim avatarom..vecina od nas zna sto je rat..bilo i zavrsilo i nece se lako zaboraviti ali zivot ide dalje...zato promjenite slike da se vise ne svadjate  :-[
FREE MAPPER

r4z0r

Ma nemas ti nikakvog razumjevanja .. nisi iskusio ono sto sam ja iskusio i tu je tacka .
Hajde sad katanac ovdje i najbolje da ostane sve po starom , bolje da ne idemo na slijedeci korak .

M-Gun

OVO NIJE FORUM ZA NACIONALNO VRIJEDANJE...eto ko se hoce nacionalno vriejdati ili stavlajti u i kriz ili srp i cekic ili sta vec bolje mu je da ode,,,a razor avatar sa zastavom ,,,tu ti nema nista lose jer covjek ima zastavu svoj edrzave u avataru to nije niakkvo nacionalno vrijedanje,,,komunisti,socijalisti ili sta vec to nas ne zanima nas zanima SAMP !!!!

iYoko

Svi osjete posljedice rata, nek ivise, neki manje, nije lako prolazit meni kroz okolna sela, vidit porusene, izresetane kuce, proci kroz vukovar vidjeti urusene zgrade, udubine od metaka na svakoj stazi... Nije mi ni lako gledat rodjake i ljude koji danas imaju psihickih problema, i nije mi lako slusat o radjacima koje ja nikad nisam upoznao jer su poginuli u ratu. Ali zivot ide dalje, posljedice ljudske gluposti se dugo osjete, ali nemozemo se o tom raspravljati... Molim vas sve da vise ne duljite raspravu, nego da rjesimo ovo na neki bolji nacin... Mozda neko ima prijedloga?

Jebes mi mater ako ste vi itko normalni.

To je sve sto imam za rec...

razore nisu svi Hrvati krivi za ovo sa tvojim tatom oni su se branili,jeste da je Austro-Ugarska objavila rat Srbiji kada je izvrsen atentat na Franju i njegovu familiju prije jos u doba prvog svj. rata sto je dovelo na neki nacin i do domovinskog rata,ali opet Nisu svi Hrvati krivi za taj genocid samo su se branili,kao sto bi i svi drugi se branili da ih netko napadne...

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:38:27 POSLE PODNE
Ma nemas ti nikakvog razumjevanja .. nisi iskusio ono sto sam ja iskusio i tu je tacka .
Hajde sad katanac ovdje i najbolje da ostane sve po starom , bolje da ne idemo na slijedeci korak .
Eto, neka ga ti imaÅ¡.. Ne govori Å¡ta nisam iskusio jer me ne poznaÅ¡ i ne znaÅ¡ kroz Å¡ta sve sam proÅ¡ao otkako sam roÄ'en.

Eto, ako misliš da komunistički simboli nisu uvreda za većinu korisnika, eto neka ti se sami izjasne.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 17:43:25 POSLE PODNE od Don Correlli

M-Gun

Kako ja vidim ovo je preslo u svadu tako ako nitko nece ja cu...ovde ide LOCK imate PM za vasa objasnjenja o puskama i nacionalnim smjerovima tako da nemojte bolan jadne ljude koji su dosli ovdje nesto nauciti skriptat opterecivat sa nacionalistickim temama... LOCK ;)

r4z0r

Logor nije rat ..

Ovako posto vidim da ste me nadjacali i posto ima mnogo domoljuba , sutra cu da dovedem frendove koji su komunisti .. ima ih mnog opa cemo biti na nekom normalnom nivou i tada cemo se moci raspravljati u jednoj temi .

Ovako vi meni mozete govorit sta god hocete  , kad ste me brojno nadjacali . Slika ostaje , to je moja zadnja . Necu vise nista postat u ovoj temi .

bTw. Correli tebi treba 30 minuta za svaki post , sta to searchas po wikipediji da vidis historijske podatke ?