a mislin obraza

Započeo [MRP]Gunjac, Maj 22, 2010, 16:37:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

tko mi je maknuo avatar, potpis i osobni tekst  >:( >:( >:(

iYoko

Lol... Majku mu kapitalisticku? xD

Correlli

Jesam ja. Zašto? Zato jer sam rekao da ne želim vidjeti komunističkih, nacistiških, ustaških, četnićkih i ostalih slika na forumu. Ako kome to ne paše -> stisni "Odjava" dugme i više se ne prijavljuj.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 16:39:49 POSLE PODNE od Don Correlli

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Maj 22, 2010, 16:39:06 POSLE PODNE
Jesam ja. Zašto? Zato jer sam rekao da ne želim vidjeti komunističkih, nacistiških, ustaških, četnićkih i ostalih slika na forumu. Ako kome to ne paše -> stisni "Odjava" dugme i više se ne prijavljuj.

Da ti nesto kazem cika Correli , ima neko iznad tebe i taj neko te tako veoma lako moze smjenit . Nemoj ovo uzet kao pretnju , ali ovo sta radis u vezi komunizma nije ured . Imaju pravo imat bilo sta u potpisu sem' +18 slika - ako se razumijemo .

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 16:42:30 POSLE PODNE
Da ti nesto kazem cika Correli , ima neko iznad tebe i taj neko te tako veoma lako moze smjenit . Nemoj ovo uzet kao pretnju , ali ovo sta radis u vezi komunizma nije ured . Imaju pravo imat bilo sta u potpisu sem' +18 slika - ako se razumijemo .

Ja i Soprano smo full-administratori na ovom forumu, tako da imamo iste ovlasti na ovoj zajednici a ja i praktički vodim ovu zajednicu jer Soprano se više brine za CH i ostale stvari i pravilo koje je došlo od mene će važiti: nikakvih komunističkih, nacistiških, ustaških, četnićkih i ostalih slika ili stihova na ovom forumu. Domoljubne su OK ali ekstremno nacionalistićke ne.

Već sam rekao šta je treba uraditi ako kome nešta ne paše.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 16:48:38 POSLE PODNE od Don Correlli

r4z0r

Koje razmisljanje samo ti imas , stvarno si intelektualac .. ma genijalac .
Tebi sta godi ce da ostane jeli ? .. domoljublje ? .. e nece moci ako zabranis navedeno zabranit ces i ono sto ja zelim . Ispod sam tebe ali ovdje vlada sta ? .. Nesto sto ti volis , a ja ne !

Sada pisi nova pravila , ima jedan lik slican tebi koji dodaje pravila koja njemu odgovaraju .

hahah owo je smjesno...pa ako ste aktivni na forumima znate pravilo da se u potpis nesmije stavljati slike/natpisi/...koji mogu nekoga uvrijediti :S
FREE MAPPER

iYoko

Citat: Don Correlli poslato Maj 22, 2010, 16:39:06 POSLE PODNE

Razore oprosti ali stvarno znas srat... Ako tako kaze to je gotovo. Pa valjda nije ni Soprano glup da nezna sto Corelli radi, ili da mu brani nesta... Osim toga Corelli je pametno rekao u vezi takvih slika, samo poticu svadju.

r4z0r

Meni smeta Correliev avatar , evo sta sad ja mogu ????
Kad god stara prodje pored racunara uvjek je ista recenica - "Sta si opet sa onim hrvatima" .

Pa Correlli je pro scripter/programer i bog zna jos sta, ovdje ga je Sop doveo s razlogom, i istina na višoj poziciji je od tebe zato ne zaboravi da se i ti možeš smijeniti...
Citat: iYoko poslato Maj 22, 2010, 16:52:33 POSLE PODNE
Razore oprosti ali stvarno znas srat... Ako tako kaze to je gotovo. Pa valjda nije ni Soprano glup da nezna sto Corelli radi, ili da mu brani nesta... Osim toga Corelli je pametno rekao u vezi takvih slika, samo poticu svadju.
Slazem se s tobom iYoko

Ludi Grad

Aj da se i ja dodam u potpunosti se slazem sa Correliem, ali na neku ruku i sa razorom, jer Coreli ako cemo mjenjat sve sto je u vezi nacije onda bi bilo najbolje da smjenimo i to "domoljublje" tad bi bili skroz KVIT a??  A de r4 smiri se malo jer ipak je Correli glavni na Forumu pa se malo ponasaj finije prema njemu (da ne utice jos na tebe one 2 redbull vodke)  :D

Razor oprosti ali mislim da nisi upravu.Nije to nikakvo nadodavanje pravila koja "njemu odgovaraju".Opce je poznato da se ta sranja nesmiju koristit nigdje pa nit na ovom forumu...

ma svadjate se zbog gluposti a to sto netko nemoze podnjeti Hrvate/Srbe/ ili neki drugi narod to je njegova stvar nitko vas ne prisiljava da stojite owdje na forumu jednostavno imate "odjava" i ne vracajte se vise...
FREE MAPPER

r4z0r

Citat: dinkO14 poslato Maj 22, 2010, 17:01:09 POSLE PODNE
Razor oprosti ali mislim da nisi upravu.Nije to nikakvo nadodavanje pravila koja "njemu odgovaraju".Opce je poznato da se ta sranja nesmiju koristit nigdje pa nit na ovom forumu...

Usluga za uslugu , on izmjeni avatar ja skinem ovo sa potpisa .
Slusajte imamo 2 rjesenja , jedno je da dodas pravilo i za komunizam i za domoljublje - zabranit to na forumu , drugo je da se dozvoli i jedno i drugo kako je i pre bilo .  TRECEG JEBENOG RJESENJA NEMA , UKINUT JEDNO , A DRUGO OSTAVIT ? NECE MOCI ~! :S