a mislin obraza

Započeo [MRP]Gunjac, Maj 22, 2010, 16:37:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato Maj 22, 2010, 17:01:01 POSLE PODNE
Aj da se i ja dodam u potpunosti se slazem sa Correliem, ali na neku ruku i sa razorom, jer Coreli ako cemo mjenjat sve sto je u vezi nacije onda bi bilo najbolje da smjenimo i to "domoljublje" tad bi bili skroz KVIT a??  A de r4 smiri se malo jer ipak je Correli glavni na Forumu pa se malo ponasaj finije prema njemu (da ne utice jos na tebe one 2 redbull vodke)  :D
ZaÅ¡to misliÅ¡ da bi trebali zabraniti domoljubne slike? Koliko ja znam to nikoga ne vrijeÄ'a, barem mene ne vrijeÄ'a ako vidim srpski SSSS ili ako vidim Muslimanski "Allah i Muslimani" a posebno ne zato jer imam isto miÅ¡ljenje kao HSP stranke koje podržavaju Bosanske Muslimane.
Ono što smeta skoro svima su ustaške, nacističke, četnićke, komunističke i ostale slike koje zovu mržnju.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 16:50:53 POSLE PODNE
Koje razmisljanje samo ti imas , stvarno si intelektualac .. ma genijalac .
Tebi sta godi ce da ostane jeli ? .. domoljublje ? .. e nece moci ako zabranis navedeno zabranit ces i ono sto ja zelim . Ispod sam tebe ali ovdje vlada sta ? .. Nesto sto ti volis , a ja ne !

Sada pisi nova pravila , ima jedan lik slican tebi koji dodaje pravila koja njemu odgovaraju .
Meni godi? Nije stvar u tome šta godi meni, nego šta godi SVIMA. Ako dopustim komunističke slike i stihove, onda moram dopustit i ustaške i četnićke i nacističke i onda će tek početi mržnja na ovom forumu, a to ne želim. Bojim se da nekad ne kontaš do ćega mogu neke stvari dovesti.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 16:54:57 POSLE PODNE
Meni smeta Correliev avatar , evo sta sad ja mogu ????
Kad god stara prodje pored racunara uvjek je ista recenica - "Sta si opet sa onim hrvatima" .
Moj avatar je avatar Hrvata BiH, i drago mi je da ti smeta ali to je ipak domoljubni avatar. A tvoje roditelje i njihovu mržnju prema drugima neću ni ne želim komentirati..

Ako još jednom prekršiš pravilo, onda ću ti uzet SM status (za kojeg su mnogi htjeli da ti ga uzmem već prije, ali tu si SM samo zbog toga što ja želim tako, a ne drugi) a za još sledeći prekršaj ćeš dobiti ban.

Ti si SM (Super Moderator) i ti trebaš znati pravila bolje nego itko na ovom forumu.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 17:06:09 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:03:57 POSLE PODNE
Citat: dinkO14 poslato Maj 22, 2010, 17:01:09 POSLE PODNE
Razor oprosti ali mislim da nisi upravu.Nije to nikakvo nadodavanje pravila koja "njemu odgovaraju".Opce je poznato da se ta sranja nesmiju koristit nigdje pa nit na ovom forumu...

Usluga za uslugu , on izmjeni avatar ja skinem ovo sa potpisa .
Slusajte imamo 2 rjesenja , jedno je da dodas pravilo i za komunizam i za domoljublje - zabranit to na forumu , drugo je da se dozvoli i jedno i drugo kako je i pre bilo .  TRECEG JEBENOG RJESENJA NEMA , UKINUT JEDNO , A DRUGO OSTAVIT ? NECE MOCI ~! :S

pa zar si zaboravio da je on administrator da ti moze promjeniti potpis :S
FREE MAPPER

iYoko

Razero Corelli, odnosno Admin tim, ne zabranjuje ono sto se njemu ne svidja, vec ono sto se nesvidja vecini clanova foruma, ako tebe vrijedja domoljubna slika, to je tvoj problem, ako vecinu vrijedja, e onda je to druga stvar.

evo ja sam stavio Grb svoje Hrvatske i nece mi nitko zabraniti da ga maknem a da ga i maknem stavio bi isto neki sto ima veze sa Hrvatskom...
FREE MAPPER

Citat: Baty poslato Maj 22, 2010, 17:10:49 POSLE PODNE
evo ja sam stavio Grb svoje Hrvatske i nece mi nitko zabraniti da ga maknem a da ga i maknem stavio bi isto neki sto ima veze sa Hrvatskom...

ideš u off topic

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Maj 22, 2010, 17:05:25 POSLE PODNE
Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato Maj 22, 2010, 17:01:01 POSLE PODNE
Aj da se i ja dodam u potpunosti se slazem sa Correliem, ali na neku ruku i sa razorom, jer Coreli ako cemo mjenjat sve sto je u vezi nacije onda bi bilo najbolje da smjenimo i to "domoljublje" tad bi bili skroz KVIT a??  A de r4 smiri se malo jer ipak je Correli glavni na Forumu pa se malo ponasaj finije prema njemu (da ne utice jos na tebe one 2 redbull vodke)  :D
ZaÅ¡to misliÅ¡ da bi trebali zabraniti domoljubne slike? Koliko ja znam to nikoga ne vrijeÄ'a, barem mene ne vrijeÄ'a ako vidim srpski SSSS ili ako vidim Muslimanski "Allah i Muslimani" a posebno ne zato jer imam isto miÅ¡ljenje kao HSP stranke koje podržavaju Bosanske Muslimane.
Ono što smeta skoro svima su ustaške, nacističke, četnićke, komunističke i ostale slike koje zovu mržnju.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 16:50:53 POSLE PODNE
Koje razmisljanje samo ti imas , stvarno si intelektualac .. ma genijalac .
Tebi sta godi ce da ostane jeli ? .. domoljublje ? .. e nece moci ako zabranis navedeno zabranit ces i ono sto ja zelim . Ispod sam tebe ali ovdje vlada sta ? .. Nesto sto ti volis , a ja ne !

Sada pisi nova pravila , ima jedan lik slican tebi koji dodaje pravila koja njemu odgovaraju .
Meni godi? Nije stvar u tome šta godi meni, nego šta godi SVIMA. Ako dopustim komunističke slike i stihove, onda moram dopustit i ustaške i četnićke i nacističke i onda će tek početi mržnja na ovom forumu, a to ne želim. Bojim se da nekad ne kontaš do ćega mogu neke stvari dovesti.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 16:54:57 POSLE PODNE
Meni smeta Correliev avatar , evo sta sad ja mogu ????
Kad god stara prodje pored racunara uvjek je ista recenica - "Sta si opet sa onim hrvatima" .
Moj avatar je avatar Hrvata BiH, i drago mi je da ti smeta ali to je ipak domoljubni avatar. A tvoje roditelje i njihovu mržnju prema drugima neću ni ne želim komentirati..

Ako još jednom prekršiš pravilo, onda ću ti uzet SM status (za kojeg su mnogi htjeli da ti ga uzmem već prije, ali tu si SM samo zbog toga što ja želim tako, a ne drugi) a za još sledeći prekršaj ćeš dobiti ban.

Ti si SM (Super Moderator) i ti trebaš znati pravila bolje nego itko na ovom forumu.

Samo jedna ispravka , ja imam samo jednog roditelja .. drugu stranu price znas .. BAS IZ TOG JEBENOG RAZLOGA MI OVO SMETA ! Nemoj me tjerat da moram psovat , djabe cu ban dobit ovdje . Smeta mi svaka slika koja ima takvu vrstu sahovnice , smeta mi ako vidim "samo sloga srbina spasava" . Jebote znas sam sta je bilo , nemoram ti sve objasnjavat ko nekom djetetu . Neces ukinut , evo ja sam znatno nizi cin od tebe ali ukinut neces . Ako ces ukinut , ukini i jedno i drugo .. ako neces ostavi oboje .

Pa pazi da mi neko prijeti skidanjem statusa , to me bas ne plasi . Radio sam dobro svoj posao do sad , imam 600 inbox poruka i na skoro svaku sam odgovorio i dobio zahvalu od strane korisnika ovog foruma . Da mi skinu S moda ja bi idalje ostao na forumu i postao isto kao i sad . Naravno i tad bi u potpisu imao istu stvar koju i sad imam . Toliko ..

iYoko

Kao sto sam rekao, ako ti smeta, to je tvoj problem, koji moras sam rjesiti, bez uplitanja drugih. Druga je stvar ako vecina na ovom forumu smatraju da je to problem. Onda to rjesavaju Admini/Moderatori.

r4z0r-e ti baš voliš provocirat? Samo mi je žao što nisam prije vidio ovu temu, odmah bi je uklonio i gunjacu na pm odgovorio...

Citat: iYoko poslato Maj 22, 2010, 17:14:31 POSLE PODNE
Kao sto sam rekao, ako ti smeta, to je tvoj problem, koji moras sam rjesiti, bez uplitanja drugih. Druga je stvar ako vecina na ovom forumu smatraju da je to problem. Onda to rjesavaju Admini/Moderatori.

U pravu si to je tvoj problem...a ako ti smeta stavi i ti avatar svoje drzave....elmedin ima od BiH i meni nimalo ne smeta...:S
FREE MAPPER

r4z0r

Smeta li vama ova moja slika , vojnika - sovjeta koji postavlja ovu zastavu . Veze li se to za vas hrvate , srbe , bosance ?
To samo Correliu smeta kako vidim .

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:16:13 POSLE PODNE

Smeta li vama ova moja slika , vojnika - sovjeta koji postavlja ovu zastavu . Veze li se to za vas hrvate , srbe , bosance ?

meni smeta samo zastava i i grb na njoj... i natpis "znam svoj put" pretpostavljam da si iz srbije....radje stavi zastavu srbije nego tu sliku s vojnikom

P.S a na neki nacin mi i ne smeta..ne obazirem se na nju,,
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 17:18:42 POSLE PODNE od Baty
FREE MAPPER

Ja se slazem sa Donom,domoljubne slike mogu biti ali nacisticke,cetnicke i ostale ne jer bi izazvalo mrznju jer jedni vole cetnike a drugi naciste a treci ...

Tako da mislim da moze biti samo domoljubne slike....

iYoko

Ne smeta mi dorekto, ali mi smeta ideju koju siris, dakle o komunizmu, koji Ploče rovoluciju i nasilje. Plus smeta mi komunizam kao društveno uredjenje općenito. To je moje mišljenje. I mislim da potiče svadj na forumu.

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:12:18 POSLE PODNE
Samo jedna ispravka , ja imam samo jednog roditelja .. drugu stranu price znas .. BAS IZ TOG JEBENOG RAZLOGA MI OVO SMETA ! Nemoj me tjerat da moram psovat , djabe cu ban dobit ovdje . Smeta mi svaka slika koja ima takvu vrstu sahovnice , smeta mi ako vidim "samo sloga srbina spasava" . Jebote znas sam sta je bilo , nemoram ti sve objasnjavat ko nekom djetetu . Neces ukinut , evo ja sam znatno nizi cin od tebe ali ukinut neces . Ako ces ukinut , ukini i jedno i drugo .. ako neces ostavi oboje .

Pa pazi da mi neko prijeti skidanjem statusa , to me bas ne plasi . Radio sam dobro svoj posao do sad , imam 600 inbox poruka i na skoro svaku sam odgovorio i dobio zahvalu od strane korisnika ovog foruma . Da mi skinu S moda ja bi idalje ostao na forumu i postao isto kao i sad . Naravno i tad bi u potpisu imao istu stvar koju i sad imam . Toliko ..
Nisam ja kriv, niti Hrvatski narod ako su tebi oca ubili neki Hrvati što su imali Hrvatsku Šahovnicu. Ja mrzim Armiju RBiH i Hrvatsko vijeće obrane a i volim jih.. ne kontaš? One koji su uprljali ime Armije RBiH i Hrvatskog vijeća obrane mrzim jer su pobijali nedužan narod a volim one koji su branili svoju Domovinu i koji nisu pobijali civila a to su oni pošteni vojnici Armije RBiH i Hrvatskog vijeća obrane.

"Samo sloga Srbina spašava" je Srpski domoljubni tekst, i ne vidim mržnje u njemu i opet nisu oni pravi Srpski domoljubi krivi ako su ga četnici koristili kad su pobijali civile. Isto je "Za dom! Spremni!" Hrvatski domoljubni pozdrav kojeg su Hrvati koristili u borbi proti Turaka ali Hrvatski narod nije kriv ako su ga ustaše koristile u svojoj vladavini.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 17:16:13 POSLE PODNE
Ti jel ne vidiš ili ne želiš vidjeti da komunizam, nacizam i fašizam smetaju mnogim. Pa kako da mi ne smeta komunistička zastava kad i sam izgleda ne znaš koliko Hrvata su komunisti pobili..
Samo meni smeta? Pa neka ti se izjasne ostali pa ćeš vidjeti.

Izgleda da je tebi sve isto nažalost.. Srbi = četnici, Hrvati, Muslimani = ustaše.. žalostno je da tako razmišljaš.

Citat: Baty poslato Maj 22, 2010, 17:18:01 POSLE PODNE
meni smeta samo zastava i i grb na njoj... i natpis "znam svoj put" pretpostavljam da si iz srbije....radje stavi zastavu srbije nego tu sliku s vojnikom
On je Bosanski Musliman ili da se bolje izrazim BoÅ¡njak, jer ne vjeruje u Boga pa ne mogu reći da je Bosanski Musliman. A viÅ¡e mu se sviÄ'a ako ga nazovem komunistom.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 17:27:29 POSLE PODNE od Don Correlli