Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

ado97

Kako Real pobijedi United ono lagano :D
Å ta ima ?

Citat: Sexserghy  ♥ poslato Mart 06, 2013, 14:56:56 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Mart 06, 2013, 14:36:06 POSLE PODNE
Citat: Sexserghy  ♥ poslato Mart 06, 2013, 14:27:21 POSLE PODNE
Znas mozda limit brisanja?

1000 objekata...

A jebote jesi me cimno,posto sam ih obriso vec jedno 50-60 pa sam mislio da limit je tu negdje 100-200. Ty u svakom slucaju.

ma, za novi mod koji radim na ch s maperima smo brisali i totalno redizajnirali mala mjesta i interijere i puf, ono 5000 obrisanih objekata... tako da je posao propao, a radilo se tjednima...

kad imas vise od 1000 removanih objekata server radi ali igrac se ne moze konektirat...

Au shit , Dude , sta sada sve isponova ?
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: TIR .ılllı. poslato Mart 06, 2013, 15:24:11 POSLE PODNE

a sta drugo... jbg, nisam uopce razmisljao na limit...

Citat: Dude poslato Mart 06, 2013, 15:29:06 POSLE PODNE
Citat: TIR .ılllı. poslato Mart 06, 2013, 15:24:11 POSLE PODNE

a sta drugo... jbg, nisam uopce razmisljao na limit...

A , sad kad se zna treba se pazit :)
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: Dude poslato Mart 06, 2013, 15:22:48 POSLE PODNE
Citat: Sexserghy  ♥ poslato Mart 06, 2013, 14:56:56 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Mart 06, 2013, 14:36:06 POSLE PODNE
Citat: Sexserghy  ♥ poslato Mart 06, 2013, 14:27:21 POSLE PODNE
Znas mozda limit brisanja?

1000 objekata...

A jebote jesi me cimno,posto sam ih obriso vec jedno 50-60 pa sam mislio da limit je tu negdje 100-200. Ty u svakom slucaju.

ma, za novi mod koji radim na ch s maperima smo brisali i totalno redizajnirali mala mjesta i interijere i puf, ono 5000 obrisanih objekata... tako da je posao propao, a radilo se tjednima...

kad imas vise od 1000 removanih objekata server radi ali igrac se ne moze konektirat...

Ma dobro posto cu obrisati umodu sta radimo za novu zajednicu oko 100, max 200 objekata tako da me to sad vise ne brine.
Poslednja Izmena: Mart 06, 2013, 15:32:10 POSLE PODNE od Sexserghy ♥

Citat: Coldplay poslato Mart 06, 2013, 15:31:39 POSLE PODNE
Ocel barem biti ch 4 do ljeta :)

alpha i beta testiranja da, ali finalna verzija ne znam, ovisi o mojem vremenu. Web aplikacija je vecim dijelom gotova, kao i jedan dio moda...

ado97

Ma polako napravit ćeš samo bez žurbe jer zna dobro koštati.

Sad sam tek primjetio koliko na ovom forumu, postovi daju reputaciju, primjer sexserghy, lik dobro mappa, ovdje 3 mjeseca ima 300 postova, nemam ništa protiv toga, ali ljudi mu postavljaju pitanja na iskrenih 20, bili učio nekog skriptat,a koliko pratim BS lik nije pokazao umijeće da zna skriptati, već ako covijek ima postova zna ,,skriptati'... Sexserghy bez uvrede, tebe sam uzeo kao primjer :)

Citat: Coldplay poslato Mart 06, 2013, 21:36:29 POSLE PODNE
Sad sam tek primjetio koliko na ovom forumu, postovi daju reputaciju, primjer sexserghy, lik dobro mappa, ovdje 3 mjeseca ima 300 postova, nemam ništa protiv toga, ali ljudi mu postavljaju pitanja na iskrenih 20, bili učio nekog skriptat,a koliko pratim BS lik nije pokazao umijeće da zna skriptati, već ako covijek ima postova zna ,,skriptati'... Sexserghy bez uvrede, tebe sam uzeo kao primjer :)

Ma nemas frke stari. Inace ovdje sam ja dosta poduze posto imam main acc na kojem sam zaboravio pass a i nije mi se dalo vracati pass posto mi je on jos dok sam bio djete sa 14-15 godina i ima takvih postova sa kojim sam kao i svako dok je bio mlad ispadao budala te moji sami poceci scriptanja i mapanja. Sta se tice postova nebih rekao jer gle ja da hocu mogo sam ih imati duplit znaci negdi oko 600 ali nemam potrebu pisat u svakoj temi jer sam ovdje samo da pomognem onome komu treba pomoc i eto sam si i reko u 3 mjeseca 300 postova sta ti ispada 100 postova mjesecno nadalje to ispada kroz dan 3-4 posta.

A to sta se tice ako netko ima postova da zna scriptati gle to valjda likovi nisu niti pogledali oko kojih podforuma najvise provodim vrijeme a postavili su pitanje samo da poberu post ( Spam ), nista novoga. Tako da nebih reko da postovi daju reputaciju ovdje. :-P

ado97

Ja sam se bio sjebo kad sam piso pitanje xD

'Oće neko da izmapa 3 interiora za stan? Ne vezano za Xperiu.
Radim dinamican stan sistem pa mi treba, creditsi idu u FS :)

Ne daju, to je definitivno, bitnije je kako se predstavis,
pa nadalje kako te procene :)