Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: joXy_# poslato Mart 07, 2013, 23:05:23 POSLE PODNE
'Oće neko da izmapa 3 interiora za stan? Ne vezano za Xperiu.
Radim dinamican stan sistem pa mi treba, creditsi idu u FS :)

Javi se na PM.

ado97

Å ta ima ?
Kakva je situacija ?
Sutra ću postavit slike od jedne garaže kod Banke ako joXy_# dopusti ;)

[quote author=[OG]ukolazaNinje link=topic=66936.msg485867#msg485867 date=1362695420]
Ne daju, to je definitivno, bitnije je kako se predstavis,
pa nadalje kako te procene :)

[/quote]

Upravo to. :-)

ado97

Mogli ste ovo bolje napravit ali ajde :)

Dobro je naravljeno nego kamerman se trebo popet na sto , a nismo imali druge prilike jer su nas nastavnici izbacili  ;D

Ajde neko ko ima iskustva s lol-om neka budala mi hakovala acc lvl 30 1480 ela silver I divizija kako bih ga mogao povratiti poslao sam hiljadu zahteva preko supporta ali nista..Inace summoner name je StyXxXx  :P

Armine to je sranje, tačno je da ćeÅ¡ dobiti steam igru ukoliko skupiÅ¡ poene, ali ako si iz BiH kao i ja nećeÅ¡ moći proći survey jer jednostavno nema nikakve ponude, a čim se skupe poeni i izabereÅ¡ igru doÄ'e ti survey ja sam to probao  :P

Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Mart 08, 2013, 18:32:25 POSLE PODNE
Ajde neko ko ima iskustva s lol-om neka budala mi hakovala acc lvl 30 1480 ela silver I divizija kako bih ga mogao povratiti poslao sam hiljadu zahteva preko supporta ali nista..Inace summoner name je StyXxXx  :P

Da probas resetovati pass ? a ovi u supportu sporo odgovaraju.. :D

ado97

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Mart 08, 2013, 20:03:50 POSLE PODNE
Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Mart 08, 2013, 18:32:25 POSLE PODNE

Da probas resetovati pass ? a ovi u supportu sporo odgovaraju.. :D
Ma moraju oni nesto da odobre,pokusavao sam sve al ne vredi jebem ti :S

Sve one koje zanima stvari vezane uz Condition Roleplay moze posjetiti nasu Facebook stranicu na kojoj cemo objavljivati svoje sisteme, mape i dogadanja vezana uz forum. Te dok ne zakupimo domenu ( 15.03. host uzima server za web hosting ) nemozemo otvarati u informacijama za servere temu sa vise detalja, ali da napomenem da ce forum ostat anoniman sve dok scripta nebude na nekih 90% ili vec u beta verziji.

Poslednja Izmena: Mart 08, 2013, 23:06:50 POSLE PODNE od Sexserghy ♥

Iz razloga jer Prison smo htjeli napraviti radnju u zatvoru i mapati ga od 0 ali posto previse objekta bi bilo jer nema normalnih objekata trave morali bi koristit 0.3e objekt a jako je male i mnogo bi ih trebalo samo za osnovne stvari. Infinity je trebao biti projekt sa par ljudi koji su odustali. A Magic Of Reality bi ostao da ga nije neki Canizares na drugoj zajednici smo culi pokrenuo sa istim imenom i "osramotio" i propao za par dana, pa da nas nebi povezivali s njime smo uzeli ovo.

Jao, radim mapu vise od 5h i zapuca mi MapEditor i ode sve u ku*ac -.- poludecu