[GM] Radius Gaming RP

Započeo Cimbur, Januar 23, 2013, 12:46:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [EX-RP]Zohan No.1.map poslato Januar 23, 2013, 20:35:14 POSLE PODNE
Citat: [WG:RP]mistic144 poslato Januar 23, 2013, 15:18:53 POSLE PODNE
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\Rar$EXa0.681\pawno\include\YSI\internal\y_dohooks.inc(2557) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerClickTextDraw")
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\Rar$EXa0.681\pawno\include\YSI\internal\y_dohooks.inc(2601) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerClickPlayerTextDraw")
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\Rar$EXa0.681\pawno\include\YSI\internal\y_dohooks.inc(2645) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditObject")
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\Rar$EXa0.681\pawno\include\YSI\internal\y_dohooks.inc(2700) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditAttachedObject")
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\Rar$EXa0.681\pawno\include\YSI\internal\y_dohooks.inc(2759) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerSelectObject")
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Warnings.

evo tu su
a u modu nema 2000 linija
U modu nema 2 k linija a Warining na 2700 linji
Mod 9/10
Nema u modu warning vec u includetu y_dohooks.inc, inace dobar mod i dobar za nastavljane!

Pa sto se mucis kad ide na BS..lol

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Hvala svima,

Boyante, razmisljao sam da pravim server sa ovim modom, pa cu videti ;)
RESPECT :
Vegas & C++

dobar mod pohvale
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: N1XTON poslato Januar 24, 2013, 10:55:13 PRE PODNE
dobar mod pohvale
Hvala, dodat novi download link, ubaceno dosta komandi :)
RESPECT :
Vegas & C++

Zoran123

odličan mod , samo nmg da napravim kad se regam nema mi podataka u scriptfiles ??
Poslednja Izmena: Januar 24, 2013, 15:59:24 POSLE PODNE od Zoran123

Citat: Zoran123 poslato Januar 24, 2013, 15:50:59 POSLE PODNE
odličan mod , samo nmg da napravim kad se regam nema mi podataka u scriptfiles ??
Do tebe je :)

- Uskoro updejt, dodat Stats, posao dostavljac Pizze :)
Poslednja Izmena: Januar 24, 2013, 19:50:36 POSLE PODNE od Cimburovic
RESPECT :
Vegas & C++

Evo ti par kritika i pohvala od mene..

1.Koristis CreateObject i ako probijes limit objekti ti se nece vidjeti,zato koristi CreateDynamicObject.
2.Koristis public umjesto stockova,bespotrebno punis memoriju i dolazi do neoptimizacije(kod posla pevaca npr)...
3.Kod posla pevac imas bug.Naime radi se o tome da kada kucas /pevaj,posle svaka 2 minuta dobijas pare,jer nisi stavio da mu vrace varijablu na 0.
4.Jedino sto mi se svidja u ovom modu jeste to da koristis YCMD i da si izabrao lijepu lokaciju.

Nemoj da se ljutis na mene,govorim ti ovo jer iz pohvale neces nista nauciti,a iz ovih kritika se nadam da hoces..
Iskreno sam mislio da ce biti nesto bolje od tebe,mada dobro,ovo je tek zapoceto ocekujem da ces u update-u malo ozbiljnije poraditi na modu.
Za trud ti ide 7/10,ipak dosta njih nebi umjelo da pocne mod od 0,a dosta ih i nebi objavilo :)
Poslednja Izmena: Januar 25, 2013, 00:35:32 PRE PODNE od STREETBOY

Citat: STREETBOY poslato Januar 25, 2013, 00:34:21 PRE PODNE

1.Koristis CreateObject i ako probijes limit objekti ti se nece vidjeti,zato koristi CreateDynamicObject.
2.Koristis public umjesto stockova,bespotrebno punis memoriju i dolazi do neoptimizacije(kod posla pevaca npr)...
3.Kod posla pevac imas bug.Naime radi se o tome da kada kucas /pevaj,posle svaka 2 minuta dobijas pare,jer nisi stavio da mu vrace varijablu na 0.
4.Jedino sto mi se svidja u ovom modu jeste to da koristis YCMD i da si izabrao lijepu lokaciju.

Nemoj da se ljutis na mene,govorim ti ovo jer iz pohvale neces nista nauciti,a iz ovih kritika se nadam da hoces..
Iskreno sam mislio da ce biti nesto bolje od tebe,mada dobro,ovo je tek zapoceto ocekujem da ces u update-u malo ozbiljnije poraditi na modu.
Za trud ti ide 7/10,ipak dosta njih nebi umjelo da pocne mod od 0,a dosta ih i nebi objavilo :)
Sada cu ti objasniti razloge,
1.Iskreno, zabole me ona stvar da mapam za mod, i onda dam mod na BS, taacnije ove dve mape sam onako uradio,
2.To moze da se promeni,
3.Takodje moze da promene,
4.Hvala :D

Ne ljutim se, kritike su OKej, objasnio sam gore :D
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Cimburovic poslato Januar 25, 2013, 10:30:39 PRE PODNE

1.Iskreno, zabole me ona stvar da mapam za mod, i onda dam mod na BS, taacnije ove dve mape sam onako uradio,
2.To moze da se promeni,

Niko te ne tjera da objavljujes,i naravno da mozr da se promijeni jer da ne moze da li bi uopste komentarisao te greske?
I moj ti je savjet da radis mod za sebe a ne objavljujes na bs,a ulozices ogroman trud...Ovo ti kazem zato sto i ja radim mod od 0,i ulozio sam dosta truda,pa nikad nebih objavio da bi neko drugi pljuvao po njemu...

Citat: STREETBOY poslato Januar 25, 2013, 12:24:49 POSLE PODNE
Citat: Cimburovic poslato Januar 25, 2013, 10:30:39 PRE PODNE

2.To moze da se promeni,

Niko te ne tjera da objavljujes,i naravno da mozr da se promijeni jer da ne moze da li bi uopste komentarisao te greske?
I moj ti je savjet da radis mod za sebe a ne objavljujes na bs,a ulozices ogroman trud...Ovo ti kazem zato sto i ja radim mod od 0,i ulozio sam dosta truda,pa nikad nebih objavio da bi neko drugi pljuvao po njemu...
To jeste :D
- Pazi, planiram jos stats da uradim, i to je to, pa nek nastavljaju, a krenucu za sebe, bas dobar mod, pa cu verovatno otvoriti server :D
RESPECT :
Vegas & C++

GM je prost ali uz neki edit +malo da se sredi moze biti dobar :D
Potreban skripter javite se na fejsu : https://www.facebook.com/dozivotnoepepe

Citat: Marko_Epepe poslato Januar 25, 2013, 18:16:50 POSLE PODNE
GM je prost ali uz neki edit +malo da se sredi moze biti dobar :D
Da si procitao, shvatio bi, ali nema veze, hvala.
RESPECT :
Vegas & C++