[POMOC]Gamemode

Započeo [CH]Rony, Januar 19, 2013, 17:57:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako cu ubacit Gamemode u MTA ono priko map editor pa da ja uredivan taj game mode ?

Mislim da je to ne moguce mozes preko MAP EDITORA al preko MTA ne mozes

Pa preko map editora mi i treba da mogu doradivat taj mod

Ne kontas me u map editor kad udes imas kad stisnes f imas open i medu open mi se treba pojavit gamemose za otvorit kao one race
[/font][/size][/color]

Znaci SLusja.Downloda sam agmemode imam onu winrar datoteku.
I sad zelim ubacit taj gamemode u map editor na MTA van pise MTA EDITOR JEBO VAS ne tria mi neki link tamo.Nego samo da mi pod open pise Taj mod isto kosto mi pise kad odete new pa save pod svoje ime il nesto ?

Citat: [CH]Rony poslato Januar 20, 2013, 12:30:17 POSLE PODNE
Znaci SLusja.Downloda sam agmemode imam onu winrar datoteku.
I sad zelim ubacit taj gamemode u map editor na MTA van pise MTA EDITOR JEBO VAS ne tria mi neki link tamo.Nego samo da mi pod open pise Taj mod isto kosto mi pise kad odete new pa save pod svoje ime il nesto ?
Pa nemos ti cijeli gamemode, probaj samo od ongamemodeinit skopirat CreateObject i njih otvorit u pawno

Znas ima one npr mape e i nih mi treba otvorit u MTA otvarao sam i gamemode imas gamemode otvoris u mta priko open i to je to znas kad odes f pa open imas pun kurac onih race deathmatch i tih sranja sto su savana ?

To ne mozes raditi u MTA..imas poseban program koji se zove Map Editor..a ne onaj map editor u MTA..preko tog drugog programa to mzoes raditi a u MTA ne moze

Ma ne kontas gamemode se stavi negdi u MTA mapu i onda kad udes imas open i nades ime i otvoris

SA:MP gamemode NE MOŽEŠ otvoriti preko MTA map editora.

Last nick: Paradox