Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]

Započeo XavierX, Decembar 29, 2012, 12:01:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dosle su nove pogodnosti na Xomnia RolePlay. Svaki igrac koji dode na server dobiti ce Level 2 i 5.000$ , s tim da je 5.000$ jako tesko zaraditi na serveru ! Pridruzite se i postanite clan nase zajednice ! Dobili smo cak pogodnosti doniranja, imate prijave za Moderatore, takoder imate i za Marketing i Youtube Team, i jos jedna velika pogodnost je to da imate i PRIJAVE ZA LIDERE !Stoga se pridruzite nasoj zajednici!

IP: 158.255.211.144:7797

Xomnia Leading Team
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

UÅ¡ao sam na server i stvarno mi se svidjelo, isprva nije bilo nikoga, ali odmah su doletila 2-3 admina doÅ¡li do nas i provela nas kroz server, ja sam s vlasnikom probao skoro pola poslova samo me vodio i sve sam probavao, admin team mi se stvarno sviÄ'a, sviÄ'a mi se i mod odličan je, igrači se budu skupi stvarno svaka pohvala :)

Citat: Monph2 poslato Januar 24, 2013, 01:48:42 PRE PODNE
UÅ¡ao sam na server i stvarno mi se svidjelo, isprva nije bilo nikoga, ali odmah su doletila 2-3 admina doÅ¡li do nas i provela nas kroz server, ja sam s vlasnikom probao skoro pola poslova samo me vodio i sve sam probavao, admin team mi se stvarno sviÄ'a, sviÄ'a mi se i mod odličan je, igrači se budu skupi stvarno svaka pohvala :)
Hvala, igraći poput tebe koji su civilizirani te koji ne žicaju svaku sitnicu mi se najviÅ¡e sviÄ'aju. Ostani nam, ako te Å¡ta zanima samo pitaj.

Citat: TuKy poslato Januar 24, 2013, 13:53:30 POSLE PODNE
Citat: Monph2 poslato Januar 24, 2013, 01:48:42 PRE PODNE
Hvala, igraći poput tebe koji su civilizirani te koji ne žicaju svaku sitnicu mi se najviÅ¡e sviÄ'aju. Ostani nam, ako te Å¡ta zanima samo pitaj.

TuKy , evo mozes i mene uvrstati u tu skupinu hehe. Dobili smo nove stvari itd.
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢