Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]

Započeo XavierX, Decembar 29, 2012, 12:01:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Vidim da ovo postaje ogromna svaÄ'a pa da iznesem svoje miÅ¡ljenje na temu. Prvo, hvala svima koji ste nas posjetili i koji ste ostali. Prvo i najbitnije Å¡to morate znati je da je prilično drugačije otvoriti server sa skriptom koja nije 'masovno' testirana joÅ¡, nego otvoriti server gdje je prije igralo 30+ igrača. Naravno, bilo je bugova, od kojih je nekoliko već rjeÅ¡eno, no update koji dolazi krajem tjedna rjeÅ¡ava apsolutno svaki poznati bug + puno novih mogućnosti. TakoÄ'er, server uvijek izgleda prazno ako se ne igra na njemu barem tjedan dana, zato ne volim kritike od igrača koji su doÅ¡li na server na par minuta, jer jednostavno nema dovoljno vremena pregledati svaki sistem u detalje. Iskreno, skripta ne sadrži sve stvari koje sam planirao na otvorenju, no kao Å¡to znamo, viÅ¡e mogućnosti, viÅ¡e stvari mogu poći po zlu - Upravo zato sam odlučio nadograÄ'ivati server redovitim i obilnim update-ima da se svaki dio skripte može detaljno provjeriti. Bilo kako bilo, skripta je već sad moj najveći projekt (po veličini), no to je očekivano poÅ¡to se sve djeli na 6 djela - Tri jezika i tri grada. Nisam očekivao ni 40 ljudi na početku, pa sam se ugodno iznenadio te se nadam da će se server s vremenom puniti. Å to se tiče kritika oko mapanja, osobno volim mapati ali jednostavno mi se čini da nema smisla puniti server nepotrebnim objektima jer je originalna mapa San Andreasa po meni odlično osmiÅ¡ljena i modelirana, no i zbog naÅ¡eg sistema objekata kojem se smanjuje limit sa svakim stvorenim objektom. Ipak mislim da je skripta bitnija za bolji gameplay, kao Å¡to je netko iznad mene napisao.

Bas sam bio sinoc, mogu reci da je skripta velicanstvena...... a sto se tice igraca.. normalno... bit ce ih..

Otvorene prijave za lidere i global moderatore. Tko voli nek izvoli.

Server je odlican !
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Evo ja ganjam onog Sultana sa PD Carom :D
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

svaka cast, oduvijek sam imao ideju kako bi trebalo napraviti srv sa dvojezicnom skriptom tako se privuku i igraci iz amerike :D
sretno, opis 8/10 - fale slike
forum 7/10 ;)

Sretno sa zakasnjenjem :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

To Banned snimio gameplay :D

Imamo prosječno 8 igrača online, al svakim danom raste evo sad nas je 10 :D

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

UPDATE | 9.1.2013 | Verzija 1.3.11
- Popravljeni bugovi s sistemom goriva.
- Popravljeni manji problem oko /eject komande.
- Popravljeni manji bug oko sistema telefona.
- Popravljeni bugovi s /object place, /object edit
- Popravljeni bugovi s /object sell, /aobject sell
- Popravljeni bug kada bi objekt ostao u trgovini nakon Å¡to ste ga kupili.
- Trgovine namještaja sada imaju zaradu. (Bug fix).
- Bicikli više ne troše gorivo, te im ne morate paliti motore.
- Popravljeni bug sa promjenom skina kod /work stop kod čistača prozora.
- Mehaničari sada mogu bojati sva vozila koristeći /mechanic komandu. To je inovativni sistem, nikada prije viÄ'eni.
- Neke nove mape, jedna by Xavier, jedna by Tuky.

Juce sam uso na srv da vidim kakav je i svidio mi se al nije bilo igraca (al koji novo otvoreni srv ce ocekivat igrace u 2h poslje ponoci xD ) uglavnom zelim i sad uci na srv al je problem sto doÄ'e do "Conected. Joining the game..." i nista se ne desava :'(

Sve u svemu sretno vam!
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Server je poslje 2h zatvoren radi pametnjakovića koji koriste  cheat i razne stvari. Ali mislim dda jučer nije bio zatvoren pa je vjerovatno hosting kriv. Trenutno sada isto tako hosting blokira i zeza.