Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]

Započeo XavierX, Decembar 29, 2012, 12:01:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [ED] Marac poslato Decembar 31, 2012, 22:03:54 POSLE PODNE
Iskreno, razocarali ste me!

Zbog čega ?.. i zašto imaš u potpisu ono od mog srwa još davno xD

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Cilj nam je da popravimo sve bugove, te zatim  dalje ići. ovja tjedan će vjerovatno biti update pa će se popraviti svi bugovi (neki već jesu), i updateom  će se dodati nove stvari i nove mape.

Ne razumijem zasto ste otvorili server bez mapa trebali ste da izmapate sve pa onda da otvorite ili necete da ubacate mape ne razumijem server je pust!

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Omg,jesi ti usao na neki server koji nije na balkanu mslm na RP,svi su kao sto ti kazes pusti mogli su oni uraditi mnogo mapa ali nisu to ucinili verovatno zbog nivoa RP-a,ili nekog drugog razloga.I uostalom na serveru se gleda prvo skripta pa tek onda mape

Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Januar 02, 2013, 20:50:24 POSLE PODNE
Omg,jesi ti usao na neki server koji nije na balkanu mslm na RP,svi su kao sto ti kazes pusti mogli su oni uraditi mnogo mapa ali nisu to ucinili verovatno zbog nivoa RP-a,ili nekog drugog razloga.I uostalom na serveru se gleda prvo skripta pa tek onda mape
Znam ja da je to fora igrao sam ja i kod njih na server i ne mozes ti mene da ucis sto je RP server igram vec dugo na njih ali samo govorim da su mogli uradit barem jednu mapu burg ili banku ili tako nesto i za ovaj mod ima je trebalo mjesec dana rada nema dosta komandi ja mislim da ima 30k linija u modu:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

ma mod je pazan.. Cim sam uso nije mi se svidjalo , jebes RP kad nema nigde trafike niti niceg -.-

Citat: Techno_no1 poslato Januar 02, 2013, 21:15:25 POSLE PODNE
Aj neću psovat,suzdržat ću se..Jel tvori skripta server ili jebene mape koje se naprave za 2minute?

Očito jesu.. znači najbolje ko i svugdi uzet neki mod, preimenovat ga, reć da je unikatan i dilit admine i pare (i zvat ga RP serverom)

I pusti serveri?.. meni se iskreno viÅ¡e sviÄ'a kad nema niti jedne mape, možda jedino kod bandi da im se poboljÅ¡a RP ili ono usputna neka mapa kao npr. rampa ili tako.. LipÅ¡e izgleda...

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Da se nadovezem pre Lock :D
Slazem se sa gore navedenim komentarima,al mi jedan bode oci a to je server bez mapa.
Ljudi zar je bitno jel ima mape,bitnije je sto manje bugova i odlican mod,sto ima Xomnia.
Mape semogu odraditi dok prdnes.

Xomnia Admin's:
Oce li biti skoro neki big update.

Caupton bit će update krajem tjedna rekao je Xavier...

Citat: Techno_no1 poslato Januar 02, 2013, 21:32:00 POSLE PODNE
Po meni osobno mape ne tvore server,server tvori skripta.NajlakÅ¡e je uzet gf skriptu ili neku drugu,te otvorit server!Naravno kad uzmeÅ¡ neku skriptu znaÅ¡ da nema bugova i da možeÅ¡ samo update radit.I sad vi meni kažite da je poÅ¡teno da se uzima tuÄ'a skripta i da vi sa tuÄ'om skriptom imate igrače,a mi koji radimo od 0 uvijek izvisimo.Ali vi meni recite ćemu je to fora ako od od 50 balkanskih servera 30 ima neku tuÄ'u skriptu?Naravno mi smo uložili puno truda u skriptu,i nemože nitko reć da skripta nije unikatna.Skripta ima bugova naravno,ali nemoÅ¡ ti radit skriptu od 0 da nema niti jednog buga,ali svi kad doÄ'ete gore,vidite par bugove i zbog server,ali ja znam da je to krivi postupak,jer tek sad kad su sreÄ'eni bugova skripta počinje joÅ¡ viÅ¡e napredovat.Ja mislim da se samnom slaže sigurno pola ove zajednice,ako ne,tada ja neznam tko je tu [cenzura].

@Caupton's

Spremno je sve,ali želimo čim više tog dodat,tako da će bit krajem tjedna.

Jesi ga uvelicao, od 50 servera da 30 ima tudju skriptu :D :D :D ima preko 45

Citat: Coldplay poslato Januar 02, 2013, 21:33:39 POSLE PODNE
Citat: Techno_no1 poslato Januar 02, 2013, 21:32:00 POSLE PODNE
Po meni osobno mape ne tvore server,server tvori skripta.NajlakÅ¡e je uzet gf skriptu ili neku drugu,te otvorit server!Naravno kad uzmeÅ¡ neku skriptu znaÅ¡ da nema bugova i da možeÅ¡ samo update radit.I sad vi meni kažite da je poÅ¡teno da se uzima tuÄ'a skripta i da vi sa tuÄ'om skriptom imate igrače,a mi koji radimo od 0 uvijek izvisimo.Ali vi meni recite ćemu je to fora ako od od 50 balkanskih servera 30 ima neku tuÄ'u skriptu?Naravno mi smo uložili puno truda u skriptu,i nemože nitko reć da skripta nije unikatna.Skripta ima bugova naravno,ali nemoÅ¡ ti radit skriptu od 0 da nema niti jednog buga,ali svi kad doÄ'ete gore,vidite par bugove i zbog server,ali ja znam da je to krivi postupak,jer tek sad kad su sreÄ'eni bugova skripta počinje joÅ¡ viÅ¡e napredovat.Ja mislim da se samnom slaže sigurno pola ove zajednice,ako ne,tada ja neznam tko je tu [cenzura].

@Caupton's

Spremno je sve,ali želimo čim više tog dodat,tako da će bit krajem tjedna.

Jesi ga uvelicao, od 50 servera da 30 ima tudju skriptu :D :D :D ima preko 45

Od 50 možda ih samo tih 45 nema nimalo editanu skriptu, ostalo su se potrudili bar nešto..