Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]

Započeo XavierX, Decembar 29, 2012, 12:01:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Uredu,to da dolazim,nije potrebno pominjati,nadam se da cu uspjeti uci na server,jer imam osjecaj da ce se u prvih 5 min. napuniti slotovi pozz

Sta se vi niste vec jedno par puta otvarali? Inace dobro!
Registriran 19.11.2012 17.47 .

Moj Oglas:
Ubacujem gamemod u servere,slazem i pomazem razno raznima oko foruma,slazem forume tj,kategoije,te mnogima odzavam forume!
Ne mapam,ne skriptam samo se bavim SMF-om!

Slazem forum rankove sa uzvratom admina ili s moda!  Ostalo u PM

Dodjite na forum,posetite nas.
Igraci polako dolaze,a i blizi nam se otvaranje.

Citat: [D-V] Shoorty poslato Decembar 30, 2012, 18:46:06 POSLE PODNE
Sretno, nego u kojem ste programu ovo radili

Na šta misliš ?

Još 8 minuta :D

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Bilo savršeno otvaranje (iako je kasnilo 7 minuta al nmvz xD) U sekundi nas se skupilo 40-ak i toliko nas se držalo dosta dugo..
Slika sa nas 39 (zaboravia slikati 40)

I još mislim da smo rijetki ako ne i jedini srw na kojemu se već 1. dan RPalo :D

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Citat: Cyborg poslato Decembar 30, 2012, 22:45:54 POSLE PODNE
Citat: xSpirit poslato Decembar 30, 2012, 22:23:15 POSLE PODNE
I još mislim da smo rijetki ako ne i jedini srw na kojemu se već 1. dan RPalo :D
Tako je jedini koji smo prvi dan RP-ali haha :P bilo je dosta igraca, a i skripta mi se jako svidja :D samo treba tu jos nesto da se izmapa..

Lako za to.. Najbolja ona voznja u pijanom stanju odma se zabijes u stup xD

Citat: Cyborg poslato Decembar 30, 2012, 23:06:03 POSLE PODNE
Citat: xSpirit poslato Decembar 30, 2012, 22:48:38 POSLE PODNE
Citat: Cyborg poslato Decembar 30, 2012, 22:45:54 POSLE PODNE
Citat: xSpirit poslato Decembar 30, 2012, 22:23:15 POSLE PODNE
Tako je jedini koji smo prvi dan RP-ali haha :P bilo je dosta igraca, a i skripta mi se jako svidja :D samo treba tu jos nesto da se izmapa..
[/quote

Lako za to.. Najbolja ona voznja u pijanom stanju odma se zabijes u stup xD
Like a Boss, a onaj Pera rp-a i kaze stavlja Luci papir na glavu hahahahahahahaha, kazem mu sto papir, a ne maramica, a on ce ma isti [cenzura] hahahahahah

To ono.kad sam ja otisao vec.. prije je RPao nesto teta violeta maramice xD

@StjepanS rekao sam jedni od rijetkih.. Steta samo sta nije bia niti jedan event zbog onih spawna autiju, ali je sada sve popravljeno pa ce tokom tjedna bit puno evenata, da dignemo ekonomiju srwa posto server ne stvara novce nego.mi sami

Znm da je većina s Balkana, pa me zanima, da li je bilo stranih igrača (nijemaca, engleza)...

[quote author=[OG]Coldplay link=topic=63982.msg450771#msg450771 date=1356954565]
Znm da je većina s Balkana, pa me zanima, da li je bilo stranih igrača (nijemaca, engleza)...
[/quote]

Imaju 2 Engleza šta igraju (još par Balkanaca koji RPaju sa njima), a Njemaca nema jer još nismo preveli reklamu i postali na njihov forum...

Citat: [D-V] Shoorty poslato Decembar 31, 2012, 16:09:59 POSLE PODNE
Premocan server, a opet nema igraca.

Od jutros nije pao ispod 10, evo sad nas je 8 malo manje al opet stara je godina..