[Pomoc] dijalog mijesanje hitno

Započeo [GU:RP] Ivica, Novembar 20, 2012, 00:45:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:cyber
Detaljan opis problema:neznam vise sta da radim sve lijepo deffiniram i opet mi se dialog od bus vozaca mijesa sa ostalima kako da to rijesim znaci odem /spawnchange dialo je to i sad odem na stan pise da sam aktiviralo liniju tak mi je bilo i sa dm zonom al sam nekak uspio al sad nez sta da radim molim vas pomoc i savjet kako da mi se ubude dialozi ne mijesaju ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Pa pazi na IDeve dialoga, ja ti preporucujem da mlatnes id, naprimer za tog vozaca stavis #define VOZIMBUS 2679453 i tako za sve ostale , i nece se mesati
Poslednja Izmena: Novembar 20, 2012, 00:48:48 PRE PODNE od Blaeks

pa vidi za linije sam stavio

#define linija 1553

spawnchange

#define spawn 1554

kako se sada mogu mijesati to mi  nije jasno

Mozda imas neke potpuno druge dialoge, koje poklapa taj broj, probaj da promenis ovako kako sam ti rekao ja

nisa mislio na to nego si reka da neta poklapa se sa drugim brrojevima jel iste te brojeve ili sta?

Ne smes iste! Za svaki dialog stavi razlicite brojeve! :P

sad sam probao recimo da ne stavim define samo brojeve za spawn je 19  a za linije je 19 i opet mi se mijesa diajlog

ma i u mene je tako ali me zezaju te linije svuda se ubacuju ako me shvacas u sve dialoge a nemaju veze sa linijama sta da radim

ispricavam se na dp molim vas zna netko....:( ?

vlado_plavsic

Tvoj problem je sto poziva pogresan dialog umesto tog tvog koji si postavio? Tacno?

tacno znaci odem spawnchange komandu kucam odem na stan pise da sam aktivirao liniju 2 prvo je bilo to sa dm zonom ulaz odem na crveni tim isto pisalo da sam aktv liniju 2 sad mi doslo to na spawnchange i nezz kako da rijesim sve sam pokusao, ali uzalud mozes kako pomoci molim te