[Pomoc] dijalog mijesanje hitno

Započeo [GU:RP] Ivica, Novembar 20, 2012, 00:45:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:cyber
Detaljan opis problema:neznam vise sta da radim sve lijepo deffiniram i opet mi se dialog od bus vozaca mijesa sa ostalima kako da to rijesim znaci odem /spawnchange dialo je to i sad odem na stan pise da sam aktiviralo liniju tak mi je bilo i sa dm zonom al sam nekak uspio al sad nez sta da radim molim vas pomoc i savjet kako da mi se ubude dialozi ne mijesaju ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Blaeks

*

Madmen

Pa pazi na IDeve dialoga, ja ti preporucujem da mlatnes id, naprimer za tog vozaca stavis
#define VOZIMBUS 2679453
i tako za sve ostale , i nece se mesati
Poslednja Izmena: Novembar 20, 2012, 00:48:48 PRE PODNE od Blaeks

pa vidi za linije sam stavio

#define linija 1553

spawnchange

#define spawn 1554

kako se sada mogu mijesati to mi  nije jasno

Blaeks

*

Madmen

Mozda imas neke potpuno druge dialoge, koje poklapa taj broj, probaj da promenis ovako kako sam ti rekao ja

Blaeks

*

Madmen

nisa mislio na to nego si reka da neta poklapa se sa drugim brrojevima jel iste te brojeve ili sta?

Ne smes iste! Za svaki dialog stavi razlicite brojeve! :P

sad sam probao recimo da ne stavim define samo brojeve za spawn je 19  a za linije je 19 i opet mi se mijesa diajlog

ma i u mene je tako ali me zezaju te linije svuda se ubacuju ako me shvacas u sve dialoge a nemaju veze sa linijama sta da radim

ispricavam se na dp molim vas zna netko....:( ?

vlado_plavsic

Tvoj problem je sto poziva pogresan dialog umesto tog tvog koji si postavio? Tacno?

tacno znaci odem spawnchange komandu kucam odem na stan pise da sam aktivirao liniju 2 prvo je bilo to sa dm zonom ulaz odem na crveni tim isto pisalo da sam aktv liniju 2 sad mi doslo to na spawnchange i nezz kako da rijesim sve sam pokusao, ali uzalud mozes kako pomoci molim te