Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 22, 2013, 11:11:33 PRE PODNE
Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 11:10:06 PRE PODNE
Citat: Markoni ' poslato Januar 22, 2013, 11:06:54 PRE PODNE
STREETBOY ko vam je taj pro. banner napravio i kako svagdje uspijete se izreklamirati sa tim bannerom :D
Sta znam ja ko je pravio pitaj Makija,ja ga samo malo reklamiram :)
samo reklamiras??mora da imas neku nagradu od njih xD aj nam reci pa da i mi malo furamo xD

Nema sta tu da se fura... Najveca pomoc je da umesto da samo komentarisete hosting je strava i to i kupite nekad srw a ne pola vas trazi bsp...  :-\

Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 22, 2013, 11:11:33 PRE PODNE
Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 11:10:06 PRE PODNE
Citat: Markoni ' poslato Januar 22, 2013, 11:06:54 PRE PODNE
STREETBOY ko vam je taj pro. banner napravio i kako svagdje uspijete se izreklamirati sa tim bannerom :D
Sta znam ja ko je pravio pitaj Makija,ja ga samo malo reklamiram :)
samo reklamiras??mora da imas neku nagradu od njih xD aj nam reci pa da i mi malo furamo xD
Nema tu nikakve nagrade,jednostavno Maki je najbolji momak ovdje i zasto mu nebih pomogao?
Naravno tu je ako mi zakoci bilo sta,i sto kaze Spawner najveca nagrada mi je to da kupim server kod definitivno najboljeg game/web hostinga...

Cao rajo vratio se ja u Samp vode pa tako i na BS ;)
Street's Creed

Street's Creed gaming zajednica se vraća.
Forum: www.streets-creed.info
IP: 213.149.60.34:7774

Citat: ScHaLe poslato Januar 22, 2013, 17:56:15 POSLE PODNE
DobrodoÅ¡o nazad  :)
btw poznat mi nick.. znam te, znaÅ¡ me?  :D

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 22, 2013, 18:15:23 POSLE PODNE
Citat: ScHaLe poslato Januar 22, 2013, 17:56:15 POSLE PODNE
DobrodoÅ¡o nazad  :)
btw poznat mi nick.. znam te, znaÅ¡ me?  :D

Znas me znam te,zajendo nas pamte,jebo majku pa mi se znamo :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Citat: Yamaguchi-gumi poslato Januar 22, 2013, 21:36:36 POSLE PODNE
Ne razumem zasto su se svi nazovi "najbolji skripter i mapperi" nakupili na jedan server i to svi u staffu...Znaci server ima 20-30 igraca,10-15 samo staffovci,iliti mapperi/skripteri/ ... Razumem detetu da bude zanimljivo da bude head i sve to,ali postoje i neke druge mogucnosti i neki drugi uslovi za lep rad,ne vidim svrhu da se svi nabiju pod jednu lipu... Ispravite me ako gresim,jer stvarno ne vidim ponetu...Server ne zelim da navodim..

Znam tacno na koga mislis :) Zato sam se ja odvojio nezavisno (ne kazem da san "najbolji" daleko sam od toga , ja sam iskreno bot u pawnu ali bot sa ambicijom )

Citat: Ryan_Wolf poslato Januar 22, 2013, 23:27:22 POSLE PODNE
Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 22, 2013, 11:08:14 PRE PODNE
Sta mislite o ovome

CitatIako je Rockstar nadolazeći Grand Theft Auto najavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, javljaju se prve naznake da bi se igra mogla pojaviti i na PC platformi
U travnju 2008. godine na tržištu se pojavio Grand Theft Auto IV, no samo na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama. Krajem iste godine u igri su napokon mogli uživati i vlasnici PC platforme. U tome nažalost mnogi na kraju ipak nisu previše uživali s obzirom da je port bio užasno optimiziran i gotovo neigriv onima bez vrhunskih konfiguracija.

Nešto slično moglo bi se dogoditi i ove godine s nadolazećim Grand Theft Autom V. Naime, igra je zasad službeno najavljena samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, a iz Rockstara su samo spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

Ipak, stvar je možda manje neizvjesna nego što mislimo. Naime, francuski, britanski i američki Amazon shopovi jučer su naznačili dolazak PC verzije, a upravo je Amazon najčešće vrlo vjerodostojan izvor putem kojega često saznajemo informacije o novim izdanjima.

Iako možemo očekivati da će PC verzija kasniti mjesecima, ovo su ipak naznake dobrih vijesti a očekujemo i službeno očitovanje iz Rockstara.

Sta em boli briga imam XBOX 360,Playstation 3,Nintendo WII,PSP,Iphone 4 i sta jos sve ne a novci za igru su mi najmanji problem

Uspeo si u zivotu :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti ne bacaj ljudima prasinu u oci xDDD

Citat: [BURPG] Wistaa poslato Januar 22, 2013, 23:56:17 POSLE PODNE

Ne bacam, samo ne volim kad se neko hvali takvim stvarima (materijalnim)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Januar 22, 2013, 23:58:17 POSLE PODNE

A mogu misliti da ima samo komp koji jedva pokrece GTA SA :)

Da ima sve to imao bi najbolji server na balkanu vjerovatno.No ipak daj mu bananu,tu mu ni pare ne pomazu :DD

Sala mala,no sikiriki :D

ovaj gotti kad progovori odma' zacepi nekom usta

GOTTI RULZ :D

Ja ne bi ni otvaraio server,bacanje para i vremena..

Citat: Wiggani poslato Januar 23, 2013, 05:30:47 PRE PODNE
Ja ne bi ni otvaraio server,bacanje para i vremena..

Jeste bacanje para,ali makar imas kad oces da se zabavis.I naravno uradis dobar gm,dobar VIP sistem i kada doniraju mozes biti na nuli tj. kao da nisi davao pare :)