Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Steta, ima mene, hajde vadi Nenu iz govana, brzo :D

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: Markoni ' poslato Januar 21, 2013, 21:50:37 POSLE PODNE
Aja dosade, neam sta ni radit :P

Ne spamuj vise

Otvorene prijave za moderatore, srecno vam :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: bolinx poslato Januar 21, 2013, 23:57:35 POSLE PODNE
Iskrenih 20?  ???

Za to se Zoranu obrati sta te interesuje :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Januar 21, 2013, 23:43:27 POSLE PODNE

Otvorene prijave za moderatore, srecno vam :D

Ne isplati mi se više ni prijavljivat, bolj je da netko novi dobije šansu, kaj ne?

sretno svima kojima se prijave, idemoooooo

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ahahhhahaa svi se aktivirali danas da bi ih prije izabrali za moderatore :D

Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 01:26:45 PRE PODNE
Ja nisam ali bi volio da ga dobijem :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Blaeks

*

Madmen

Citat: [BU]Davidoff poslato Januar 22, 2013, 07:51:22 PRE PODNE
Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 01:26:45 PRE PODNE
Ja nisam ali bi volio da ga dobijem :)
ti vec imas PDF koji slabo vodis, objavljen ti je balkan e xtazy mod pre mesec/dva, a ti ga jos nisi arhivirao, nista licno, ali ono...

Nisam ni skužio da su prijave,idem pokuÅ¡at pa Å¡ta bude bude..  :)

Slobodan maper.Mapam u HITNOM slučaju :)

Citat: ...Neno... poslato Januar 21, 2013, 21:21:19 POSLE PODNE
ma nije nego mi te zao,sta cu,al et ako te ne banam dabogda ti sletio u atlanski okean sa ferarijem haha :D :D
Haha :D On ima ferrarija :P ?

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 21, 2013, 21:23:04 POSLE PODNE
banaj me ili ću obrisat rpf mod!!  :D :D

Koji to :D?

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

STREETBOY ko vam je taj pro. banner napravio i kako svagdje uspijete se izreklamirati sa tim bannerom :D

Sta mislite o ovome

CitatIako je Rockstar nadolazeći Grand Theft Auto najavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, javljaju se prve naznake da bi se igra mogla pojaviti i na PC platformi
U travnju 2008. godine na tržištu se pojavio Grand Theft Auto IV, no samo na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama. Krajem iste godine u igri su napokon mogli uživati i vlasnici PC platforme. U tome nažalost mnogi na kraju ipak nisu previše uživali s obzirom da je port bio užasno optimiziran i gotovo neigriv onima bez vrhunskih konfiguracija.

Nešto slično moglo bi se dogoditi i ove godine s nadolazećim Grand Theft Autom V. Naime, igra je zasad službeno najavljena samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, a iz Rockstara su samo spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

Ipak, stvar je možda manje neizvjesna nego što mislimo. Naime, francuski, britanski i američki Amazon shopovi jučer su naznačili dolazak PC verzije, a upravo je Amazon najčešće vrlo vjerodostojan izvor putem kojega često saznajemo informacije o novim izdanjima.

Iako možemo očekivati da će PC verzija kasniti mjesecima, ovo su ipak naznake dobrih vijesti a očekujemo i službeno očitovanje iz Rockstara.
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Streetboy

*

Citat: Markoni ' poslato Januar 22, 2013, 11:06:54 PRE PODNE
STREETBOY ko vam je taj pro. banner napravio i kako svagdje uspijete se izreklamirati sa tim bannerom :D
Sta znam ja ko je pravio pitaj Makija,ja ga samo malo reklamiram :)

Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 11:10:06 PRE PODNE
Citat: Markoni ' poslato Januar 22, 2013, 11:06:54 PRE PODNE
Sta znam ja ko je pravio pitaj Makija,ja ga samo malo reklamiram :)
samo reklamiras??mora da imas neku nagradu od njih xD aj nam reci pa da i mi malo furamo xD
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka