Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima , dosao sam malo spamati (:

Citat: Dimiâ,,¢ poslato Januar 21, 2013, 00:22:51 PRE PODNE
Pozdrav svima , dosao sam malo spamati (:

Dobrodosao,spamaj koliko oces ali kad ti dodju Gotti i Karike jebo si jeza u ledja :D

Djeste jaja vidi mi gujabije hahaa :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Skola .. Dosadno je ..
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

...Neno...

Jebo ovakvu skolu,smrzo sam se ko ona stvar,u ucionici nema 13 stepeni.

Citat: ...Neno... poslato Januar 21, 2013, 13:02:20 POSLE PODNE
Jebo ovakvu skolu,smrzo sam se ko ona stvar,u ucionici nema 13 stepeni.

Kod mene prolece brate.. Sunce , toplo , bio sam u letnju jaknu patike i samo bluzu tanku ko tolet :P Ekstra je ovde  :P Izasp bi napolje ali je jos uvek mokro od kise i onda blato  :-X

...Neno...

Veceras prijave za moderatore novih boardova, mozda i neki stari :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Januar 21, 2013, 18:56:16 POSLE PODNE
Veceras prijave za moderatore novih boardova, mozda i neki stari :D

Bilo bi red  da se smilujete i da mi date moderatore :P Vec dve godine se prijavljujem samo me jednom prihvatili za offtopic i taj profil mi obrisan -.-
Poslednja Izmena: Januar 21, 2013, 18:59:37 POSLE PODNE od [FG]SpawneR.

Citat: [FG]SpawneR. poslato Januar 21, 2013, 18:57:17 POSLE PODNE
Bilo b ired  da se smilujete i da mi date moderatore :P Vec dve godine se prijavljujem samo me jednom prihvatili za offtopic i taj profil mi obrisan -.-
Sudeći po tome Å¡ta si reko i na kojem mjestu žicaÅ¡ čisto sumnjam da ćeÅ¡ dobit moderatora.  :D

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 21, 2013, 18:59:38 POSLE PODNE
Citat: [FG]SpawneR. poslato Januar 21, 2013, 18:57:17 POSLE PODNE
Bilo b ired  da se smilujete i da mi date moderatore :P Vec dve godine se prijavljujem samo me jednom prihvatili za offtopic i taj profil mi obrisan -.-
Sudeći po tome Å¡ta si reko i na kojem mjestu žicaÅ¡ čisto sumnjam da ćeÅ¡ dobit moderatora.  :D
Daj , daj , daj , daj ,daj :D Daj moderatoraaa , pls pls  :'( :'( Molim te obecavam da cu da budem dobar  :D Sad i PM da pocnem da ti saljem :P 

aj probaj na PM ako smideeeeÅ¡  :D