Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Steta, ima mene, hajde vadi Nenu iz govana, brzo :D

Citat: Markoni ' poslato Januar 21, 2013, 21:50:37 POSLE PODNE
Aja dosade, neam sta ni radit :P

Ne spamuj vise

Otvorene prijave za moderatore, srecno vam :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: bolinx poslato Januar 21, 2013, 23:57:35 POSLE PODNE
Iskrenih 20?  ???

Za to se Zoranu obrati sta te interesuje :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Januar 21, 2013, 23:43:27 POSLE PODNE

Otvorene prijave za moderatore, srecno vam :D

Ne isplati mi se više ni prijavljivat, bolj je da netko novi dobije šansu, kaj ne?

sretno svima kojima se prijave, idemoooooo

Ahahhhahaa svi se aktivirali danas da bi ih prije izabrali za moderatore :D

Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 01:26:45 PRE PODNE
Ja nisam ali bi volio da ga dobijem :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Citat: [BU]Davidoff poslato Januar 22, 2013, 07:51:22 PRE PODNE
Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 01:26:45 PRE PODNE
Ja nisam ali bi volio da ga dobijem :)
ti vec imas PDF koji slabo vodis, objavljen ti je balkan e xtazy mod pre mesec/dva, a ti ga jos nisi arhivirao, nista licno, ali ono...

Nisam ni skužio da su prijave,idem pokuÅ¡at pa Å¡ta bude bude..  :)

Slobodan maper.Mapam u HITNOM slučaju :)

Citat: ...Neno... poslato Januar 21, 2013, 21:21:19 POSLE PODNE
ma nije nego mi te zao,sta cu,al et ako te ne banam dabogda ti sletio u atlanski okean sa ferarijem haha :D :D
Haha :D On ima ferrarija :P ?

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 21, 2013, 21:23:04 POSLE PODNE
banaj me ili ću obrisat rpf mod!!  :D :D

Koji to :D?

STREETBOY ko vam je taj pro. banner napravio i kako svagdje uspijete se izreklamirati sa tim bannerom :D

Sta mislite o ovome

CitatIako je Rockstar nadolazeći Grand Theft Auto najavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, javljaju se prve naznake da bi se igra mogla pojaviti i na PC platformi
U travnju 2008. godine na tržištu se pojavio Grand Theft Auto IV, no samo na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama. Krajem iste godine u igri su napokon mogli uživati i vlasnici PC platforme. U tome nažalost mnogi na kraju ipak nisu previše uživali s obzirom da je port bio užasno optimiziran i gotovo neigriv onima bez vrhunskih konfiguracija.

Nešto slično moglo bi se dogoditi i ove godine s nadolazećim Grand Theft Autom V. Naime, igra je zasad službeno najavljena samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, a iz Rockstara su samo spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

Ipak, stvar je možda manje neizvjesna nego što mislimo. Naime, francuski, britanski i američki Amazon shopovi jučer su naznačili dolazak PC verzije, a upravo je Amazon najčešće vrlo vjerodostojan izvor putem kojega često saznajemo informacije o novim izdanjima.

Iako možemo očekivati da će PC verzija kasniti mjesecima, ovo su ipak naznake dobrih vijesti a očekujemo i službeno očitovanje iz Rockstara.
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: Markoni ' poslato Januar 22, 2013, 11:06:54 PRE PODNE
STREETBOY ko vam je taj pro. banner napravio i kako svagdje uspijete se izreklamirati sa tim bannerom :D
Sta znam ja ko je pravio pitaj Makija,ja ga samo malo reklamiram :)

Citat: STREETBOY poslato Januar 22, 2013, 11:10:06 PRE PODNE
Citat: Markoni ' poslato Januar 22, 2013, 11:06:54 PRE PODNE
Sta znam ja ko je pravio pitaj Makija,ja ga samo malo reklamiram :)
samo reklamiras??mora da imas neku nagradu od njih xD aj nam reci pa da i mi malo furamo xD
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka